עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה לי אלייך אשמח אם תאכל לענות מהידע שלך. אם הצלחתי לתת 100 קילו פוש פרס מה הסיכוי שהצליח לעשות גם 100 קילו טרסטר מנקודת הנחה שבפרונט הכל תקין מבחינת יכולת.כן משום מה הם שינו את זה פעם זה היה מה שרשמת עכשיו פתאום גם אני ראיתי שזה השתנה.
מה ההבדל בניהם אם שניהם נקראים טוטאלזה לא השתנה, זה אחד אחר, נוסף; נקרא "The other total", או משהו כזה.
בשביל להפיק יותר כוח לחזרה אחת איך אני אמור לבצע את הטרסטר? בצורה רגילה או שברגע שאני עולה להתיישר לגמרי בברכים ואז לתת פוש פרס מה אתה חושב?לא צריכה להיות בעיה לתת 100 טראסטר אם עשית 100 פוש פרס...
בשביל להפיק יותר כוח לחזרה אחת איך אני אמור לבצע את הטרסטר? בצורה רגילה או שברגע שאני עולה להתיישר לגמרי בברכים ואז לתת פוש פרס מה אתה חושב?
למה אסור כי זה חזרה שלא תחשב?אסור לך לנעול ברכיים ואז לעשות פוש פרס
פשוט לנצל את הכוח של הפרונט סקוואט ללחיצה של הכתפיים כמה שאפשר
למה אסור כי זה חזרה שלא תחשב?
לא ידעתי את זה מעניין אז יש לי הספקות לגבי:
לא ידעתי את זה מעניין אז יש לי הספקות לגבי:
1. קפיצות בחבל בדאבל אנדר מחייב שהעקב תגע בריצפה או שאפשר גם לקפוץ על קצות האצבעות?
2. בנץ פרס אני יכול לעשות כל דבר עם הרגלים והתחת העיקר שהמוט יגע בחזה וליישר ידיים או שפה גם נכנס על החוקים של הפאוורלפטינג?
התרגילים?שאלה לי אלייך אשמח אם תאכל לענות מהידע שלך. אם הצלחתי לתת 100 קילו פוש פרס מה הסיכוי שהצליח לעשות גם 100 קילו טרסטר מנקודת הנחה שבפרונט הכל תקין מבחינת יכולת.
מה ההבדל בניהם אם שניהם נקראים טוטאל
מטקונים. לאחד קוראים טוטאל קרוספיט ולשני טוטאל קרוספיט 2האם להתייחס לדבר כאל מטקון? או כאל מדד של כוח בקרוספיט ואם כן אז מהו המדד?התרגילים?
חשבתי שטוטאל קרוספיט זה משהו שלא ניתן לשנוי אז לפי מה שאני מבין ממך זה לא בה במקום פשוט עשו עוד דרךאלו שני אימונים שונים, בוודאי שאינם מטקונים.
באחד מהם מודדים את הסה"כ שהרמת בחזרה הכי כבדה בסקוואט, פרס ודדליפט ובשני המדידה מתבצעת על שלושה תרגילים אחרים.
זוהי מדידה של כוח (ובקלין גם טכניקה) מקסימלי בעת ביצוע שלושת התרגילים במסגרת זמן אחת.
חשבתי שטוטאל קרוספיט זה משהו שלא ניתן לשנוי אז לפי מה שאני מבין ממך זה לא בה במקום פשוט עשו עוד דרך
ידוע לך האם המדד כוח הזה חדש? היה תמיד או יצא לא מזמן?לא דרך נוספת, אלא טוטאל אחר.