משוב

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
טוב, אני נמצא פה כבר בפורום כמעט שנה, ורציתי לכתוב משוב כפניות לציבור... חחח.

המאמרים באתר:

בין המקצועיים ביותר שיש בארץ, לדעתי. למדתי כל כך הרבה. הרבה מיתוסים, אמונות טפלות ובלבולי מוח שחשבתי שאני יודע - הופרכו כליל. הרבה מידע מרתק, נתונים מדהימים ודברים שלא ידעתי - נלמדו כליל. המאמרים ערוכים בצורה מאד מקצועית. באמת שאפו ענק! 😃

הפורום:

בסך הכל הפורום עצמו מאד כיפי. הדיונים מעניינים והעזרה שנותנים כאן מצוינת. זה לא FXP פה. יש לי רק ביקורת "שלילית" אחת, והיא בונה: לפעמים יש כאן רוח די אליטיסטית. לא יודע אם זה רק אני, אבל אני שם לב שבתדירות יחסית גבוהה אוהבים להתנשא ולצחוק על כל מי שטירון. חברים, לא כולנו מארק ריפטו או סילבסטר סטאלון. אני בכוונה לא אביא כאן לדוגמאות כדי לא לפגוע באף אחד, אבל המבין יבין, מה שנקרא. שוב, אני לא תוקף פה את החבר'ה אלא מעביר ביקורת בונה. 😃

הייעוץ האישי:

סבבה לגמרי. גם ממנו למדתי הרבה. אני כרגע מחכה שאחלים מהמחלה (כאבי הבטן, מי שקרא את האשכול שלי בפורום ייעוץ מבין) אבל כעיקרון אני אמשיך להשתמש בו כי אני רוצה להעלות במסה. משה עושה עבודה מקצועתי, עונה על כל השאלות ועוזר. המשיכו כך.

נערך לאחרונה:
תודה על הביקורת. כמו בכל פורום, אם אדם כזה או אחר הוא "עצלן" או "מחכה שיאכילו אותו בכפית", התגובות יהיו כנראה בהתאם (עוקצניות אך בגבולות חוקי האתר). זה לא ממש משהו שייחודי ל-LBS אלא מופיע בכל פורום ציבורי שאני לפחות הייתי שותף בו עד כה. יש הבדל בין טירון שמגיע עם שאלות ממוקדות ועשה קצת שיעורי בית, לבין טירון שמנסה לשאוב כמה שיותר מידע מבלי לעשות דבר.
לדוגמה:
טירון שלא עשה שיעורי בית:
"שלום, כיצד אני מגיע לקוביות בבטן?"

טירון שעשה שיעורי בית:
"שלום, חישבתי את ה-RMR שלי והוא יצא 2200 קל'. הרכבתי תפריט עם X חלבון, Y פחמימה ו-Z שומן. רציתי לדעת כיצד להתנהל מבחינת כמות הפחמימות בתפריט כאשר יורדים לאחוזי שומן נמוכים? מתי/כמה פחמימות מפחיתים ככל שמתקדמים בחיטוב?"

ראה את ההבדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית