הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נגביסטים

• פותח/ת השרשור Mike772
  • פורסם בתאריך

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
יש פה מישהו שהיה נגביסט בצבא?

כמה שוקל כל הפקל בכוננות?
באמת יש לו מעצורים שצריך לדפוק עליו עם אבן בשביל לשחרר? 🤣
כמה בוכים על זה במסעות?
איך זוחלים עם הדבר הזה?

כמה בוכים על זה במסעות?
איך זוחלים עם הדבר הזה?
כוננות מלחמה (4 תופים) בערך 35 קילו
כוננות בט"ש (2 תופים) 35-30
כן המעצורים קשים.. לפעמים יתקע לך קליע ותצטרך לתת מכות חזקות כדי לשחרר כדור מהר.
במסעות זה חרא, כבד, לא נוח ומסורבל קצת.. בזמן שכולם סוחבים 10 קילו ולפעמים פקל מים או אלונקה (עם חלופים) ואתה תקוע עם זה.

עם זאת..... לתת 100 כדור בשניות בודדות, להיות תמיד ראשון בהסתערות, לירות 800 כדור בזמן שכולם יורים 50 כדורים בלחץ (בבודדת). זה שווה את הכל.
תהנה

נח"ל 🚬🤪🚬

נערך לאחרונה:
שוקל משהו כמו 25 קילו. נגב+קנספ זה 9 בערך ו4 תופים זה 10 ועוד 2 שרשירים ושרשיר נותבים שזה עוד איזה 2 קילו ועוד ערכת ניקוי שגם עוד קילו בערך. והשאר זה מים וכו'
יש מעצור שני שנתקע תרמיל בקנה או משהו כזה (לא זוכר בדיוק), אז צריך לנער את הנגב ולדפוק על הרצפה.
את הנגב קיבלתי אחרי שנה ו-8 אז לא יצא לי לעשות מסעות עם הנגב רק הליכות (תרגד וכו'), וזה די זין אם אתה לוקח איתך כוננות מלאה וגם הנגב עם תוף כוננות ממש לא נוח. לפני הנגב הייתי מאגיסט, ואפילו שיותר כבד, היה יותר נוח ללכת איתו.
זוחלים.. נראה לי רגיל, כולה נגב... עם מאג אני זוכר שמחזיקים בדורגל וככה "זורקים" את המאג קדימה, אבל עם נגב אפשר לזחול רגיל.

כמה בוכים על זה במסעות?
איך זוחלים עם הדבר הזה?
זה קשה ומעצבן
אבל וואסח וכייף לא נורמלי בירי

עם זאת..... לתת 100 כדור בשניות בודדות, להיות תמיד ראשון בהסתערות, לירות 800 כדור בזמן שכולם יורים 50 כדורים בלחץ (בבודדת). זה שווה את הכל.
תהנה

להתחפשן בכיפת רתק, זה שווה את הכל.
או לשים שרשיר נותבים ולשרוף את בא"פ לכיש, זה גם נחמד, אבל רק במילואים.

להתחפשן בכיפת רתק, זה שווה את הכל.
או לשים שרשיר נותבים ולשרוף את בא"פ לכיש, זה גם נחמד, אבל רק במילואים.
אם נתונים לך לשרוף הכל, אבל כן, קבוע תוף אחד מינימום בכיפת רתק.
כבר כיביתי שריפה בצפון בגלל שיריונרים 🤬

• פותח/ת השרשור
שוקל משהו כמו 25 קילו. נגב+קנספ זה 9 בערך ו4 תופים זה 10 ועוד 2 שרשירים ושרשיר נותבים שזה עוד איזה 2 קילו ועוד ערכת ניקוי שגם עוד קילו בערך. והשאר זה מים וכו'
יש מעצור שני שנתקע תרמיל בקנה או משהו כזה (לא זוכר בדיוק), אז צריך לנער את הנגב ולדפוק על הרצפה.
את הנגב קיבלתי אחרי שנה ו-8 אז לא יצא לי לעשות מסעות עם הנגב רק הליכות (תרגד וכו'), וזה די זין אם אתה לוקח איתך כוננות מלאה וגם הנגב עם תוף כוננות ממש לא נוח. לפני הנגב הייתי מאגיסט, ואפילו שיותר כבד, היה יותר נוח ללכת איתו.
זוחלים.. נראה לי רגיל, כולה נגב... עם מאג אני זוכר שמחזיקים בדורגל וככה "זורקים" את המאג קדימה, אבל עם נגב אפשר לזחול רגיל.
כולה נגב?
הוא ארוך פי שתיים וכבד פי שלוש מה' m-16
מקוצר. אי אפשר לזחול עם זה זה רגיל.

אבל אני מניח שעם הרבה ראבק הכל אפשרי 😃

כולה נגב?

הנגב ביד החזקה אתה מחזיק אותו מהידית איפה שההדק מרים אותו ומיישר את היד קדימה שהוא ינחת על הדורגלים וכך חוזר חלילה.

כולה נגב?

כמו שכבר אמרו לך, אנשים סחבו וזחלו עם מאג. (לא אני, אני הייתי ליצן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית