הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרבה לפני האולימפיה - גרין, היט, דקסטר, ביג רמי ועוד בהופעת אורח ב- 2016 IFBB Pittsburgh Pro

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
שימו לב לרשימה המכובדת:
Phil Heath
Kai Greene
Dexter Jackson
Shawn Rhoden
Big Ramy
Branch Warren
Brian Yersky
Guy Cisternino
Sergio Oliva

כולם על הבמה בהופעת אורח שכמותה לא הייתה מעולם - הכל בתחרות 2016 IFBB Pittsburgh Pro

את המתח באויר בין גרין להיט אפשר לחתוך עם סכין, במיוחד לקראת הסוף כאשר היט נואם.

2016 IFBB Pittsburgh Pro Guest Posing Showdown

1.jpg

נערך לאחרונה:
קאי נראה כאן מדהים,
חבל שהוא מתנהג ככה על הבמה

LOL מי שם לב לעדשות הצבעוניות של קאי? נראה כמו Synth מFALLOUT 4

אני אוהב את קאי, אבל לא אוהב את מה שהוא מנסה להיות.. הוא פשוט נראה איזה אחד ממופע של פריק שואו.
כל הקטע של העדשות הצבעניות, הצמה הארוכה עם הקרחת, התלבושות המוזרות.. זה פשוט מציג את הפיתוח גוף באור
מוזר.. לדעתי לפחות.. תסתכלו על מה שפיל משדר ועל מה שקאי משדר.. אין פלא שפיל תמיד מנצח, גם אם הוא נראה פחות טוב
(לא אומר שזה מוצדק או לא) פשוט אל תתפלאו שזה ככה.

באולימפיה אגב פיל נראה יותר טוב, ואני אחד שאוהב את שניהם אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם,
הצמה של קאי זה חלק ממי שהוא לא חושב שזו הצגה,
יותר דיברתי על ההתנהגות, להדחף ליד פיל כשהוא מדבר, הוא ממש נושף עליו..לא ספורטיבי ולא מקצועי

בטח שקאי נראה יותר טוב כרגע וזה בגלל שהוא צריך להתחרות כדי לקבל כרטיס לאולימפיה. רק לא מזמן היה בארנולד קלאסיק בעוד שהמקום של פיל מובטח לכן עכשיו הוא מתמקד באימונים נטו בלי הורדות מים חיטובים וכו'. חלק מהסיבה שאני לא אוהב את השיטה הזו. יתרון לאלוף המכהן

נראה טוב, המכון שהוא מתאמן בו Oxygen בכווית מארח כרגע די הרבה שמות גדולים תחת קורת גג אחת.

• פותח/ת השרשור
הנה Jeff Seid על הבמה אשר זכה במקום ראשון בקטגורית Men's Physique.

הנה Jeff Seid על הבמה אשר זכה במקום ראשון בקטגורית Men's Physique.

בהקשר לסרטון, יצא לי לראות את רובין באירופה והוא נראה מעולה,
הוא עשה דרך מדהימה בשנים האחרונות שווה לעקוב אחריו,
ומתוך השלישה הייתי נותן לג'ף שלישי
Peace out

בהקשר לסרטון, יצא לי לראות את רובין באירופה והוא נראה מעולה,
הוא עשה דרך מדהימה בשנים האחרונות שווה לעקוב אחריו,
ומתוך השלישה הייתי נותן לג'ף שלישי
Peace out

אחד הדברים החשובים בתחרויות זה הpublicity של אטלט כזה או אחר . גף יותר ידוע ברשתות גם מאנטון אנטיפוב וגם מרובין ,תכלס אני גם לא הייתי שם אותו ראשון ,בעיקר כי הוא נראה פחות tight ב midsection,אבל זה מה יש .

אחד הדברים החשובים בתחרויות זה הpublicity של אטלט כזה או אחר . גף יותר ידוע ברשתות גם מאנטון אנטיפוב וגם מרובין ,תכלס אני גם לא הייתי שם אותו ראשון ,בעיקר כי הוא נראה פחות tight ב midsection,אבל זה מה יש .

הכל ידוע גבר ✌️

Back
למעלה תחתית