הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מקוריות של אנאבר (על פי תמונה)

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
שלום
רציתי להשתמש בניסיון שלכם על מנת לדעת האם האנאבר מזויף או כשר למהדרין (אם אפשר בכלל לדעת על פי תמונה)

קבצים מצורפים

• 1462700504668922192719.jpg
    1462700504668922192719.jpg
    KB 134.4 · צפיות: 467
זה אנאבר של באלקן
יש לך קוד ומספר סידורי
הכנס אותו לאימות באתר של באלקן - וראה אם מדובר במוצר Legit
אף על פי כן, גם אם המוצר "כשר למהדרין" (לדברייך), עדיין זה לא מעיד על איכות גבוהה או לחלופין על כך שבאמת יש שם אנאבר

שמעתי לא מעט נפילות עם בלקן ואני לא מדבר על אנבר אלא על פאקינג טורינבול שמו שם ווינסטרול במקום חח

מאחר וכולם יודעים שאנאבר הוא חומר בעייתי אצלנו בארץ. הייתי שוקל להזמין את הקיט זה :
http://www.labmax.ca/proddetail.php?prod=anavar_winstrol_test

בדיקה חד פעמית לאנאבר או וינסטרול, הבדיקה עולה 80 שקל כולל משלוח.
אומנם אתה תחכה שבועיים שלוש עד שיגיע אבל לפחות תהיה בטוח בוודאות מה יש לך שם, או יותר נכון מה אין לך שם.

אחלה בדיקה זאת תאמין לי הכי טוב ! אני עשיתי בדיקה כזאת לזנקו אנבר ומצאתי אותו לגיט ! חברה חדשה בשוק אבל גיליתי אנבר מקורי !!!

תעדכן אחי, אם תוכל אפילו להסריט את זה זה יהיה מעולה... בהחלט יעזור פה לעוד המון אנשים.

דרך אגב, שים לב להוראות שרשמות שם, אתה אמור לשים 1 מ"ג בבדיקה... רשום שזה הכרחי לא לשים יותר כי אז זה משפיע לרעה על התוצאות.

האנאבר שרכשת לפח זבל.
מאחר וכולם יודעים שאנאבר הוא חומר בעייתי אצלנו בארץ. הייתי שוקל להזמין את הקיט זה :
http://www.labmax.ca/proddetail.php?prod=anavar_winstrol_test

בדיקה חד פעמית לאנאבר או וינסטרול, הבדיקה עולה 80 שקל כולל משלוח.
אומנם אתה תחכה שבועיים שלוש עד שיגיע אבל לפחות תהיה בטוח בוודאות מה יש לך שם, או יותר נכון מה אין לך שם.
חרטטן

• פותח/ת השרשור
טוב אז יש תוצאות -
הקוד באתר תקין.
לגבי הבדיקה
סייגים:
יש סיכוי ששמתי טיפה יותר מגרם - בדקה ה 12-13 הצבע התחיל טיפה להשתנות.
התקשיתי לצלם תמונה שתשקף את המציאות (בעיקר עד שהסתדרתי עם הפוקוס) לכן לקח עוד איזה דקה שניים.
עדיין הצבע נראה בהיר יותר מאשר רוב התמונות של הוויני לכן במידה ולא לגיט ככל הנראה מעורבב.

השאלה כמה נורא זה מעורבב ?
במידה ואני זורק את זה לפח וקונה וויני נקי - זה עדיף ?

קבצים מצורפים

• IMG_0591.JPG
    IMG_0591.JPG
    KB 86.8 · צפיות: 278
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אצא מנקודת הנחה שיש כאן מיקס של ווינסטרול ואנאבר - האם השילוב הזה תקין או שאסור לצרוך אותו בשום אופן?

טוב אז יש תוצאות -
הקוד באתר תקין.
לגבי הבדיקה
סייגים:
יש סיכוי ששמתי טיפה יותר מגרם - בדקה ה 12-13 הצבע התחיל טיפה להשתנות.
התקשיתי לצלם תמונה שתשקף את המציאות (בעיקר עד שהסתדרתי עם הפוקוס) לכן לקח עוד איזה דקה שניים.
עדיין הצבע נראה בהיר יותר מאשר רוב התמונות של הוויני לכן במידה ולא לגיט ככל הנראה מעורבב.

השאלה כמה נורא זה מעורבב ?
במידה ואני זורק את זה לפח וקונה וויני נקי - זה עדיף ?
ביצעת את הבדיקה באופן לא נכון. לא השתמשת גם בפנס האולטרה-סגול להארה בחושך.
אל תתייחס למה שקבילת לשום כיוון - אתה לא יודע מה יש לך בפנים. יכול להיות אנאבר, יכול להיות שלא.
איך אומרים בצבא: אם יש ספק - אין ספק. אם אפשרותך להחזיר את האנאבר ולקבל את הכסף חזרה/משהו שווה ערך בתמורה - עשה זאת

כביכול אנבר אמיתי אמור להיות ירקרק , ככה שזה נראה ככה . אבל אי אפשר לדעת ככה רק באולטרה בחושך התוצאה ברורה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז ככה
תבעתי אותם בפייפל והכסף חזר אליי במלואו

השאלה מה לעשות עם החומר
במידה ואכן לא משנה לי יותר מידי אם זה אנאבר או וינסטרול (מלכתחילה אלו היו האפשרויות שלי לסייקל למטרות שלי)
אפשר להמשיך ולקחת מה שיש לי או שעדיף פשוט להשליך את זה כי אין לדעת מה זה מכיל?

טוב אז ככה
תבעתי אותם בפייפל והכסף חזר אליי במלואו

השאלה מה לעשות עם החומר
במידה ואכן לא משנה לי יותר מידי אם זה אנאבר או וינסטרול (מלכתחילה אלו היו האפשרויות שלי לסייקל למטרות שלי)
אפשר להמשיך ולקחת מה שיש לי או שעדיף פשוט להשליך את זה כי אין לדעת מה זה מכיל?
קנה ויני מחברה מוכרת ומוחכת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית