הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

foam roller

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך

xytkhi

משתמש פעיל
568
253
נק' מוניטין:
651
568
253
היי מה דעתכם על המכשיר foam roller זה באמת עובד או סתם יש באז לא מוצדק? צירפתי לינק למוצר, נראה מספיק טוב כדי לקנות? תודה
5 Colors High Density Floating Point Fitness Gym Exercises EVA Yoga Foam Roller for Physio Massage Pilates Tight Muscles
5 Colors High Density Floating Point Fitness Gym Exercises EVA Yoga Foam Roller for Physio Massage Pilates Tight Muscles-in Yoga Blocks from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

• פותח/ת השרשור
אבל חוץ מהכאב והכייף חיים, זה מסייע בשחרור השרירים וכדומה?

לדעתי כן אבל אני לא יודע לתת לך טענה מדוייקת במה זה עזר לי , הייתי עושה כל אוף דיי והפסקתי

foam roller מאוד עוזר לשחרר שרירים תפוסים ועוזר עם הגמישות יותר מכל מיני מתיחות. זה פשוט כמו לעשות מסאג' (מאוד מאוד כואב) לעצמך. מה שחשוב זה לא סתם להתגלגל עליו אלא לעצור במקומות שהכי כואבים לדקה או שתיים ולתת לשריר להשתחרר בעצמו (אליוט האלס מדבר על זה ^_^). בקיצור, כן, זה שווה!

הfoam roll שהבאת בקישור נראה ממש כואב! ם_ם אם אתה לא בטוח אתה יכול להתחיל עם משהו כזה (כזה יש לי וזה עדיין כואב רצח).

נראה לי שמכשיר כזה יכול לגרום יותר נזק מתועלת אם לא משתמשים בו נכון.
Alexstrasza אתה לא חושש מזה שזה סיני? והאם זה טוב למרות שזה שטוח?

G4F

זה לא באמת "מכשיר"... זו סה"כ פיסת פלסטיק אז לא משנה אם זה מסין. אם ראית בבריכה יש צינורות ארוכים כאלה מספוג שאפשר לצוף עליהן, זה בדיוק זה.

מה שיש לי זה גליל חלק והוא מאוד יעיל, אני לא רואה צורך לקנות אחד מחוספס. הנה דוגמה למישהי חמודה משתמשת בו (דקה 06:00):

השתמשתי בו הרבה זמן לפני כל אימון ביחד עם כדור לאקרוס,הפסקתי לתקופה בגלל עצלנות,מרגישים שטווחי התנועה נפגעו והרגליים קשות יותר ותפוסות

אני אישית אוהב למרוח את הגב על הדבר הזה בסוף אימון, כאב מלווה בהרגשה נהדרת חחח

• פותח/ת השרשור
אז לפי תגובותיכם הכלי הזה חיובי 😃 נאמץ בעתיד וארשום תובנות

די כואב המקרבי ירך,אחכ התחודה אחלה.
אני לא מסוגל לעשות בלטיסימוס,להרים את היד מעל הראש ולהתגלגל על הצד,מזוכיזם.
יש מישהו שעושה את זה?

די כואב המקרבי ירך,אחכ התחודה אחלה.
אני לא מסוגל לעשות בלטיסימוס,להרים את היד מעל הראש ולהתגלגל על הצד,מזוכיזם.
יש מישהו שעושה את זה?
אני. על הצד השמאלי. אבל רק כי אין לי ממש תחושה שם 🙄

לי יש ראמבל רולר שמשרת אותי נאמנות כבר מספר שנים,
יש האומרים שזה הרולר הכואב מכולם..
סף הכאב שלי דיי גבוה אז אצלי אין שום תלונות,
מבצע עיסוי עמוק, אם אתה מעוניין לעסות את הגוף לריכוך השרירים לפני פעילות, יכול להיות שהרולר ששלחת יהיה קצת חזק ונוקשה ועדיף יהיה לקחת שטוח ויותר ספוגי כמו שאחד החברים ציינו,
במידה ואתה מעוניין בעיסוי שאינו לפני פעילות אלא משהו שמגיע עמוק, כואב יותר ומטפל בטריגר פוינט בצורה יותר נקודתית אז הרולר הזה עושה רושם טוב.
ממליץ בלי קשר גם על כדור לקרוס, עושה יופי של עבודה
בהצלחה ותעדכן אם הזמנת משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית