הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היערכות אלקטרונים

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
האם איך שעשיתי את זה זה נכון?
המורה לא לימדה וזה למבחן אז..

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 36.2 · צפיות: 246
א. המורה שלך צריכה ללמד אותך את זה.
ב. זה חומר כולכך קל, אתה לא ברצינות צריך עזרה בזה.
ג. C2N2 נראה ככה:

:N:::C:C:::N:

• פותח/ת השרשור
בעצם כל אטום בקשר קוולנטי צריך להיות מוקף ב8 אלקטרונים חוץ ממימן?
קשר טהור=רגעי?
וכשאר ערכי האלקטרושליליות לא שווים אז זה קוטבי קבוע?

בעצם כל אטום בקשר קוולנטי צריך להיות מוקף ב8 אלקטרונים חוץ ממימן?
עפ"י הטבלה המחזורית מיקום בשורה מהווה את מספר האלקטרונים שיש לאותו אטום ברמת אנרגיה הכי חיצונית/גבוהה.
ברמה הראשונה יכול להיות לך מקסימום של 2, ומשם רק 8.
קשר טהור=רגעי?
גוגל?
וכשאר ערכי האלקטרושליליות לא שווים אז זה קוטבי קבוע?
הם אף פעם לא שווים, למעט אטומים זהים.
כשמדברים על קוטביות קבועה יותר מדובר על הפרשים גדולים בין הא"ש (אלקטרושליליות) בין האטומים.
נגיד O ו H.

• פותח/ת השרשור
מהם הגורמים המשפיעים על טמפ רתיחה והתכה? זה מוצא לי לגבי חומרים מולקולריים ואני רוצה בכללי.
הכוונה היא לדעת לגבי שני יסודות שונים.
האם חוק קולון נכנס באחד מן הגורמים?
תודה

למה שפשוט כל פעם שיש לך שאלה לא תשלח הודעה פרטית למתי? הרי הוא זה שעונה לך כל פעם בכל מקרה

למה שפשוט כל פעם שיש לך שאלה לא תשלח הודעה פרטית למתי? הרי הוא זה שעונה לך כל פעם בכל מקרה
או שהוא לשם שינוי יבקש מהמורה שלו שצריכה ללמד אותו שתענה לו על השאלות, אני באמת לא מבין מה הקטע שהוא שואל את כל זה. זה אפילו לא חומר שלא נלמד או איזשהיא העשרה מסויימת, זה חומר בסיסי לבגרות.

• פותח/ת השרשור
מה אני אעשה שהמורה טוענת שהיא לימדה את החומר כשהיא לא עשתה את זה, ושהיא יוצאת על תלמידים כשהם שואלים משהו שהיא ״לימדה״ במקום לענות להם.
מקווה ששנה הבאה תהיה מורה אחרת.

מה אני אעשה שהמורה טוענת שהיא לימדה את החומר כשהיא לא עשתה את זה, ושהיא יוצאת על תלמידים כשהם שואלים משהו שהיא ״לימדה״ במקום לענות להם.
מקווה ששנה הבאה תהיה מורה אחרת.
לפנות להנהלה.

לא פגשתי בחיים שלי אף מורה שכאשר פניתי אליה בנימוס ואמרתי לה "את יכולה בבקשה להסביר לי עוד פעם? לא כל כך הבנתי" היא כעסה עליי. להיות מורה זה מתסכל אבל כולנו בני אדם ואם אתה תלמיד טוב בד"כ ולא עשית משהו שממש יעלה לה את הסעיף אין שום סיבה שהיא תדבר איתך ככה.

לא פגשתי בחיים שלי אף מורה שכאשר פניתי אליה בנימוס ואמרתי לה "את יכולה בבקשה להסביר לי עוד פעם? לא כל כך הבנתי" היא כעסה עליי. להיות מורה זה מתסכל אבל כולנו בני אדם ואם אתה תלמיד טוב בד"כ ולא עשית משהו שממש יעלה לה את הסעיף אין שום סיבה שהיא תדבר איתך ככה.
לא פגשת מספיק מורים, יש מלא חרא במערכת החינוך, לא הכל ורוד.
אבל הוא יכול לפנות לגורמים יותר גבוהים, זה לא משהו שלא ניתן לטיפול.

לא פגשת מספיק מורים, יש מלא חרא במערכת החינוך, לא הכל ורוד.
אבל הוא יכול לפנות לגורמים יותר גבוהים, זה לא משהו שלא ניתן לטיפול.
יש לי הרגשה שמדובר כאן בטלפון שבור ואפשר לפתור את זה בלי לפנות לגורמים גבוהים אם הוא פשוט יבוא למורה ויבקש ממנה בנימוס הסבר. הרי אם היא בחרה להיות מורה ככל הנראה היא אוהבת ללמד אף אחד לא הולך למקצוע הזה בשביל כסף כי אין בו.

• פותח/ת השרשור
כשאני חושב על זה, בתור בן אדם היא נחמדה, אבל היא לא יודעת ללמד, ואני אומר את זה מהסיבה שהיא מלמדת 3 כיתות, וכמעט כולם על 60 אצלה, לעומת זאת יש עוד מורה, שמלמד כמה כיתות וההצלחה שם רבה יותר.
אני אישית על ציון אחלה, וגם אם לא הייתי, קשה לי שמורה תאבד את העבודה שלה בגללי.
מנגד, אם תלמיד שואל אותה שאלה,והיא כן עונה, ובאמצע ההסבר הוא מסתכל שנייה למקום אחר,לדוגמה על הדלת, היא תגיד לו שהיא לא מוכנה להמשיך להסביר בגלל ששינה את כיוון המבט שלו,וזה קרה יותר מפעם אחת.
ובשל ״חוסר הנימוס״ הזה, תלמיד ביישן,כמו שהייתי לדוגמה בתחילת שנה, שיהיה לו ״קשה״ כל הזמן לשמור על קשר עין, לא יוכל לקבל תשובה כמו שצריך.
לסיום,אנחנו כבר בסוף שנה, ומה שנותר לעשות זה לקוות שהיא לא תלמד אותי שנה הבאה.

כשאני חושב על זה, בתור בן אדם היא נחמדה, אבל היא לא יודעת ללמד, ואני אומר את זה מהסיבה שהיא מלמדת 3 כיתות, וכמעט כולם על 60 אצלה, לעומת זאת יש עוד מורה, שמלמד כמה כיתות וההצלחה שם רבה יותר.
אני אישית על ציון אחלה, וגם אם לא הייתי, קשה לי שמורה תאבד את העבודה שלה בגללי.
מנגד, אם תלמיד שואל אותה שאלה,והיא כן עונה, ובאמצע ההסבר הוא מסתכל שנייה למקום אחר,לדוגמה על הדלת, היא תגיד לו שהיא לא מוכנה להמשיך להסביר בגלל ששינה את כיוון המבט שלו,וזה קרה יותר מפעם אחת.
ובשל ״חוסר הנימוס״ הזה, תלמיד ביישן,כמו שהייתי לדוגמה בתחילת שנה, שיהיה לו ״קשה״ כל הזמן לשמור על קשר עין, לא יוכל לקבל תשובה כמו שצריך.
לסיום,אנחנו כבר בסוף שנה, ומה שנותר לעשות זה לקוות שהיא לא תלמד אותי שנה הבאה.
היא עושה את זה כנראה בתור פוזת חינוך אם אתה שואל שאלה מול כולם. אם תדבר איתה בפרטיות אני חושב שזה לא יקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית