הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ניק מדיצ'י מאמן ידיים

מצב
השרשור נעול
מאמן תותחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך הוא עושה רבע בנץץץץץץץץץץץץץץץ' יווווווווו איזה מאסההההה

• פותח/ת השרשור
איך הוא עושה רבע בנץץץץץץץץץץץץץץץ' יווווווווו איזה מאסההההה

עצוב .... הציניות הזו מראה שכדאי שתחזור אל החלב. אל תשכח לנגב אותו אחרי שתסיים.

חחח ניק נישמע ב20 שנה יותר זקן מקוין אינגליש.
בכל אופן הם ניראים מעולה אבל אני נגד צ'יטינג בכל דרך או מצב,לא רואה סיבה הגיונית או הסבר הגיוני שמוכיח למה צ'יטינג עדיף על חזרות מלאות.

• פותח/ת השרשור
חחח ניק נישמע ב20 שנה יותר זקן מקוין אינגליש.
בכל אופן הם ניראים מעולה אבל אני נגד צ'יטינג בכל דרך או מצב,לא רואה סיבה הגיונית או הסבר הגיוני שמוכיח למה צ'יטינג עדיף על חזרות מלאות.

אתה גם לא תמצא.

ההסבר היחידי שעולה במוחי, למרות היותו דבילי בהקשר זה, הוא הנסיון "לסחוט את המיץ" מהתרגיל. לאחר התשה, כמובן.

אתה גם לא תמצא.

ההסבר היחידי שעולה במוחי, למרות היותו דבילי בהקשר זה, הוא הנסיון "לסחוט את המיץ" מהתרגיל. לאחר התשה, כמובן.

פעם איזה אידיוט אמר לי "שאתה על GH מספיק שתעשה חצי חזרה ואתה תגדל ככה שזה לא משנה ושריר מגיב טוב לכמה שיותר משקל אז אפשר לעשות חצי חזרה אם יותר משקל אם אתה על GH ולגדול"

🤡

אתה גם לא תמצא.

זה סוג של "שיטת אימון" הנקרא חזרות חלקיות, עושים את זה כאשר לא מצליחים יותר לעשות חזרות מלאות ואכן לסחוט את המיץ מהתרגיל, הבעיה שאין שום הגיון מאחורי השיטה הזו והיא מטומטמת מאוד.

איזה גודל הם, מפחיד

עם כל זה עצוב לראות אותו מתאמן

איזה גודל הם, מפחיד

עם כל זה עצוב לראות אותו מתאמן
את האמת יש הרבה יצורים כאן במכוני כושר, אני אשכרה מרגיש כמו מקל מהלך.
נתחיל לגשש קצת לראות מה כולם מזריקים

את האמת יש הרבה יצורים כאן במכוני כושר, אני אשכרה מרגיש כמו מקל מהלך.
נתחיל לגשש קצת לראות מה כולם מזריקים

תוודא שלא כמו אצל הטבחיות הפולניות, יגידו לך הכל חוץ מהתבלין הסודי...

בא לי להקיא מהאנשים שנכנסים למכון עם חגורה ויוצאים מהמכון עם החגורה כשהיא עדיין עליהם
ועוד יותר כשהם עושים חצאי חזרות
ומתאמנים עם כובע
והספוטר שלהם עושה חצי מהעבודה בשבילם
ועושים בנץ' בלי לסגור את האגודל

נערך לאחרונה:
עצוב .... הציניות הזו מראה שכדאי שתחזור אל החלב. אל תשכח לנגב אותו אחרי שתסיים.

איזה תירות עלוב יש לך כדי להצדיק את הטכניקה והצורת עבודה השערורייתית של הליצן הזה?

• פותח/ת השרשור
איזה תירות עלוב יש לך כדי להצדיק את הטכניקה והצורת עבודה השערורייתית של הליצן הזה?

בהנחה שהתכוונת לכתוב "תירוץ", אין לי אחד. גם אם יש לי, אני לא מתכוון לספק.

אני לא מבין למה כל כך אכפת לך איך הוא מתאמן. אלא אם הם חייבים לך משהו, ואני לא יודע. הם מבצעים טכניקה גרועה? זבש"ם. אין בעובדה שאתה מעריץ של תורה/ אמונה/ שיטה (תבחר מה שבא לך) מסויימת להצביע על כך שאחרים צריכים לעשות זאת.

אגב, אם בא לך להקיא, תקיא בחוץ (אלא אם אתה מתכוון לנקות 😉 ).

בא לי להקיא מהאנשים שנכנסים למכון עם חגורה ויוצאים מהמכון עם החגורה כשהיא עדיין עליהם
ועוד יותר כשהם עושים חצאי חזרות
ומתאמנים עם כובע
והספוטר שלהם עושה חצי מהעבודה בשבילם
ועושים בנץ' בלי לסגור את האגודל

אני מצטרף לבקשה של בלאק365 ממך שתשתדל להקיא בחוץ.
במצב העניינים במכוני הכושר כיום לא יהיה לך זמן להתאמן אם תקיא מכל אחת ואחת מהסיבות הנ"ל

כי גלל ליצנות כמו זו, ולא רק, אתה שומע שטויות כמו "סקוואט לא בריא לברכיים" "דד ליפט שובר תגב" וכו'.

אנשים רואים ליצנים כאלה שלוקחים כל תרגיל והורסים אותו לגמרי, מחקים אותם, נפצעים ועוד מאשימים את התרגיל ולא את עצמם.

• פותח/ת השרשור
כי גלל ליצנות כמו זו, ולא רק, אתה שומע שטויות כמו "סקוואט לא בריא לברכיים" "דד ליפט שובר תגב" וכו'.

אנשים רואים ליצנים כאלה שלוקחים כל תרגיל והורסים אותו לגמרי, מחקים אותם, נפצעים ועוד מאשימים את התרגיל ולא את עצמם.

המלה "ליצנות" מביעה בוז שחשים זבי חוטם שרק למדו ללכת, וכבר טוענים שהם יכולים לקבוע שיאים בריצה. אני לא רואה הצדקה לכך, ולא משנה לי כמה נסיון יש לדובר.

לדעתי, תרגילים מורכבים צריכים להיות חלק בלתי נפרד מכל תוכנית הכוללת הרמת משקלות. מה לעשות שלא כולם רוצים בכך (הסיבה לא משנה). אין לשכוח שלא מדובר בתוכניות של "זבנג וגמרנו". מדובר בתוכניות אימונים המצריכות דרך חיים. מה שאומר שצריך להשקיע הרבה. לא כולם מוכנים לכך, ולא כל מאמן רוצה להסתכן באכיפת תוכניות אימונים על אנשים שלא מעוניינים ביעדים העיקריים של אותן תוכניות. קבלו את העובדה!!

להזכירך, תחום פיתוח הגוף הוא תולדה של הרמת המשקלות. מפתחי הגוף הראשונים היו מרימי משקלות, וגם על הטכניקה שלהם צחקו הדורות שצמחו אחריהם וחיקו אותם. לומר שאותם דורות מתקדמים (בזמן, לא בהכרח בחכמה) היו חכמים יותר? אולי.

הנקודה היא שכל דור נולד לדור קודם, והחכים מחכמה שנולדה לפניו, ותתפתח אתו ואחריו. ריפטו לא יוצא דופן. אם נתייחס אל הביטוי הידוע, הוא לא המציא את הגלגל, הוא פשוט מגלגל אותו לכיוון מסויים. העובדה שהוא מפרסם את הפילוסופיה שלו, מתלוננן על חוסר השכל של מי שלא הולך בדרכו, ולועג לכל המומחים לא הופכת אותו לשונה מכל המאמנים המנוסים אחרים שמפרסמים פילוסופיות, מתלוננים על חוסר השכל של השאר, ולועגים למתחרים. זו התנהגות שמצביעה על מסכנות אגוצנטרית ואפתית, ובדרך כלל יש עדר של חקיינים.

באשר לכל אלו המחקים אחרים ונפצעים, קל להאשים את הבורים בדברים שהם עצמם לא מבינים. אמנם אי הידיעה אינה פוטרת את אותם מתאמנים מאחריות, שלא לדבר על המאמנים, אך גם אותם מודלים לחיקוי אינם פטורים מאחריות. אם אתה רואה מישהו שמנסה לחקות אותך, או איזה "גאון" שלא מתאמן נכון, לפחות תוודא שהוא עושה זאת כראוי. גם אם אתה לא מדריך מוסמך שמקבל משכורת.

הצחוק שאתה עושה מהם לא הופך אותך לאדם גדול (גם אם אתה מרים 120 קילו מהרצפה).

אגב, אם התירוץ להתנהגות כזו הוא התנהגות של אדם שאתה מעריך, זה מעורר רחמים. אם אותו אדם יקפוץ מהגג, גם אתה תקפוץ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית