הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ניק מדיצ'י מאמן ידיים

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
בלאק365 - גם ריפ הזקן צריך להתפרנס כדי שיהיה לו כסף לחלב, בשר, וויסקי ובירה (כהה, כזו שאי אפשר לראות דרכה ולא השתן הצהוב),

אז הוא מחלטר במכירת תוכניות הרזייה? 😃

אם כך, כנראה שאני נותן לריפטו יותר קרדיט ממך ...

😃

מעניין. פירוש דברייך: "לא הבנתי את הכתוב, אז סתם כתבתי שתהייה סיבה להתווכח" .

אני לא אכחיש, קשה להבין אותך. אתה משתמש במילים מאוד קשות כגון "היפותטי", לא יודע לפסק משפטים והתחביר הלשוני של המשפטים שלך זהה לחלוטין לזה של ילד בכיתה ד' בשיעור "כתיבה יוצרת". אך אל דאגה, הבנתי מצויין את מה שרשמת.

אין לי בעיה עם הרציונל, יש לי בעיה עם העליהום שחלק מהכותבים עושים על מה לא עולה בקנה מידה עם אותו רציונל.
אתה לא יודע מה זה רציונל. אך כדי לחסוך דיון בלוגיקה (כי זה ברור לכל מי שיש לו רקע מדעי שהלוגיקה שלך לוקה בחסר), בוא נעזוב את זה.

למי שהספיק לשכוח, ריפטו הוא מאמן מועדון אתלטיקה כבדה. כל כתביו הם תוצאה של נסיונו באימון אתלטים (בעיקר) ואנשים חסרי ניסיון, תוך שימוש כמעט בלעדי במשקולות חופשיות. תבקרו פעם באתר של המועדון, כדי לראות מה הם מציגים. http://www.wfac-gym.com/

אמנם ריפטו מנהל את המועדון, וסביר להניח שהוא מנוהל על פי הלך הרוח של המנהל, אפשר לראות שיש מגוון שירותים למתאמנים. אם ריפטו מגוון, מדוע שגם אנו לא נגוון?
אפשר לדעת על מה אתה מדבר? ה"שירותים" היחידים למתאמנים אשר ראיתי הם שיעורי קרוספיט.

• פותח/ת השרשור
אני לא אכחיש, קשה להבין אותך. אתה משתמש במילים מאוד קשות כגון "היפותטי", לא יודע לפסק משפטים והתחביר הלשוני של המשפטים שלך זהה לחלוטין לזה של ילד בכיתה ד' בשיעור "כתיבה יוצרת". אך אל דאגה, הבנתי מצויין את מה שרשמת.

אתה לא יודע מה זה רציונל. אך כדי לחסוך דיון בלוגיקה (כי זה ברור לכל מי שיש לו רקע מדעי שהלוגיקה שלך לוקה בחסר), בוא נעזוב את זה.

אפשר לדעת על מה אתה מדבר? ה"שירותים" היחידים למתאמנים אשר ראיתי הם שיעורי קרוספיט.

אתה יודע מה זה " כתה ד' "? מעניין ...

אם אתה לא מבין את המשפטים שאני כותב, ככל הנראה בגלל אורכם (אתה כנראה מעדיף משפטים בנוסח :דנה נמה, דנה קמה), אז כנראה שאתה צריך כמה שעות לקרוא את דברי. קח את הזמן, ותחזור אלי אחרי שתיגמל מהחלב (אם זה יקרה אי פעם). עצה: לך תלמד עברית, רקע מדעי לכאורה אינו הכרחי.

אני מבין שמי שלא מבין אותי מנסה להאשים אותי בחוסר רקע במדעים מדוייקים. חוסר הסובלנות והבורות של אותם מאשימים עלול לגרום לי :( מרוב צחוק .

😉

מאחר והאשכול הופך לקרקס, הוא ננעל. כל תגובה נוספת תימחק לאלתר.

תודה לכל המתדיינים שטרחו לקחת בו חלק בצורה רצינית. 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית