הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש באינסולין בסיום סייקל

soson223

משתמש מתחיל
90
18
נק' מוניטין:
35
90
18
הי,
השתמשתי באינסולין של LANTUS 1000iu
שזה אינסולין - LONG ACTIVE
במינון 70iu ליום.
בסיום סייקל, ועליתי כ- 4 ק"ג לאחר הסייקל. (בדכ' אני יורד 2-3 ק"ג בסוף סייקל)
עכשיו אני 92 ק"ג עם 17% שומן
תופעות הלוואי של האיסולין הם,
חולשה, עייפות, רעד..
אבל אם לוקחים אינסולין בלילה אז תופעות הלוואי פחות מורגשות.

אני יודע שהרבה מפחדים לקחת אינסולין,
ישנם תופעות של "כרס אינסולין" (גדילת איברים פנימיים) אבל זה רק למע שלוקח מינון מטורף.
שימוש באינסולין לאורך זמן יכול לגרום לסוכרת, אבל זה נדיר.
רציתי לשמוע, אם יש עוד אנשים שמשתמשים באינסולין,
בסיום הסייקל, או בכלל, ואיך זה השפיע עליהם.
תודה.

הי,
השתמשתי באינסולין של LANTUS 1000iu
שזה אינסולין - LONG ACTIVE
במינון 70iu ליום.
בסיום סייקל, ועליתי כ- 4 ק"ג לאחר הסייקל. (בדכ' אני יורד 2-3 ק"ג בסוף סייקל)
עכשיו אני 92 ק"ג עם 17% שומן
תופעות הלוואי של האיסולין הם,
חולשה, עייפות, רעד..
אבל אם לוקחים אינסולין בלילה אז תופעות הלוואי פחות מורגשות.

אני יודע שהרבה מפחדים לקחת אינסולין,
ישנם תופעות של "כרס אינסולין" (גדילת איברים פנימיים) אבל זה רק למע שלוקח מינון מטורף.
שימוש באינסולין לאורך זמן יכול לגרום לסוכרת, אבל זה נדיר.
רציתי לשמוע, אם יש עוד אנשים שמשתמשים באינסולין,
בסיום הסייקל, או בכלל, ואיך זה השפיע עליהם.
תודה.

אינסולין- אני בעד אבל יש להיות זהירים מאוד ולדעת בדיוק מתי כמה ואיך לקחת ואיזה תזונה צריכה להתלוות בזמן הסייקל של האינסולין.
ועוד משהו לגבי מה שרשמת:
אינסולין בלילה??!!!!
אתה מטורף??
לא לוקחים אינסולים בלילה כי במקרה ואתה מתחיל להיות בהיפו' סופך למות בשינה.
עדיף גם לקחת את האיסולין מסוג ה R מיד אחרי האימון.

בהחלט חומר מסוכן שלפעמים עלות מול טועלת בכלל לא שווה, להכנס למצב של היפו' זה חוייה שאתה לא רוצה לחוות בחיים שלך -מדיווחים של חברה שנכנסו להיפו אתה מתחיל להזיעה זיעה קרה אני מדבר איתך על מצב שכולך רטוב כאילו קפצת לבריכה רעידות בכול הגוף יש לך טווח מאוד קטן להכניס שק סוכר מהמצב שנכנסת להיפו עד למצב שאתה מאבד הכרה.

בתור חולה סכרת נעורים שעשה כמה סייקלים אם כבר לוקחים זה אינסולין מהיר וזה כדיי להוריד את הסוכר כדיי לקבל התקפת רעב לא מבין למה לקחת אינסולין ארוך טווח אם הסוכר יורד גם באמצע שינה אז מיתעוררים .
אם אתה משתמש במהיר תן 15 -20 יחידות לפני ארוחה גדולה ... לכל חבריי האתר אינסולין זה לא חומר למתחילים ועדיף להיתרחקקקק

• פותח/ת השרשור
אם תקרא את העלון הרפואי של אינסולין LANTUS
תראה, שזה בדיוק מה שרשום בהואות השימוש, שתופעות הלוואי פחות מורגשות
כשלוקחים אינסולין בערב.
כיוון שבערב אחרי 3 ארוחות (לפחות) יש לנו כמות יפה של סוכר בדם,
האינסולין עוזר להפוך את הסוכר לאנרגיה ולא לשומן.

סתם שאלה, כדורי גלוקופז' שנותנים לחולי סכרת על מנת לאזן את הרמות סוכר בדם לאחר ארוחות יכולים להיות איכשהו יעילים בחיטוב דל פחמימה או שזה סיכון רציני להיפו?

בתור אחד שמבין בתחום-אני ממש לא מציע לך לקחת אינסולין לפני שינה.
מצב של היפוגליקמיה+שינה יכול להגמר במוות.
תכין לעצמך בבית מזרקים של גלוקוז הנקראים GLUCAGEN, זה למצב שאם תכנס להיפוגליקמיה קשה ולא תאכל להכניס משהו מתוק בצורה של אוכל\שתיה.[ז"א מצב של עילפון] אז חייב שיהיה מישהו בבית שיודע איך להשתמש במזרקים של הגלוקגן ושיזריק לך את החומר.

שיהיה בהצלחה.

אם תקרא את העלון הרפואי של אינסולין LANTUS
תראה, שזה בדיוק מה שרשום בהואות השימוש, שתופעות הלוואי פחות מורגשות
כשלוקחים אינסולין בערב.
כיוון שבערב אחרי 3 ארוחות (לפחות) יש לנו כמות יפה של סוכר בדם,
האינסולין עוזר להפוך את הסוכר לאנרגיה ולא לשומן.

אני משתמש בלנטוס (אינסולין איטי ) ובנובורפיד (אינסולין מהיר) האיטי בא לאזן את רמות הסוכר המהיר נועד להוריד את רמות הסוכר (אחרי האוכל) בכך שתיקח אינסולין איטי אתה תיהיה חלש פה ום תקבל היפוגליקמיה לא רואה שום סיבה אם כבר את המהיר בישביל לקבל היפוגליקמיה ולדחוף אוכל לא רוצה להזכיר שמות אבל רוב חבריי הם בודיבילדרס מהרמה הגבוהה בארץ הם לוקחים רק מהיררררררררררררר

סתם שאלה, כדורי גלוקופז' שנותנים לחולי סכרת על מנת לאזן את הרמות סוכר בדם לאחר ארוחות יכולים להיות איכשהו יעילים בחיטוב דל פחמימה או שזה סיכון רציני להיפו?

בחיטוב נימנע מאינסולין אני יכול להגיד לך שבהיפוגלקימיה אחת אני מחסל 10 פרוסות לחם או סיר פסטה בקלות אתה אוכל כאלו אתה בהישרדות חחחחחחחחחח וזה תוך כדיי זיעה בכל הגוף לא נעים
במיוחד אז אם אתה לא רוצה להכניס קרוב ל100 גרם פחמימה בארוחה אחת אז תוותר על אינסולין חחחח

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בלנטוס (אינסולין איטי ) ובנובורפיד (אינסולין מהיר) האיטי בא לאזן את רמות הסוכר המהיר נועד להוריד את רמות הסוכר (אחרי האוכל) בכך שתיקח אינסולין איטי אתה תיהיה חלש פה ום תקבל היפוגליקמיה לא רואה שום סיבה אם כבר את המהיר בישביל לקבל היפוגליקמיה ולדחוף אוכל לא רוצה להזכיר שמות אבל רוב חבריי הם בודיבילדרס מהרמה הגבוהה בארץ הם לוקחים רק מהיררררררררררררר
הי ואן דאם,
תודה על המידע.
לגבי האינסולין המהיר, לאיפה בגוף אתה ממליץ להזריק אותו.
אני קורא המלצות סותרות.

הי ואן דאם,
תודה על המידע.
לגבי האינסולין המהיר, לאיפה בגוף אתה ממליץ להזריק אותו.
אני קורא המלצות סותרות.

אני יודע שלחולי סכרת מומלץ להזריק או בידיים, בבטן ורגליים[שוקיים].
אני לא חושב שיש הבדל משמעותי באיפה שאתה מזריק, חוץ מעצם העובדה שאם אתה מזריק בידיים האינסולין משפיע יותר לאט מאשר ברגליים[או ההיפך, לא בדיוק זוכר] ובבטן ההשפעה של האינסולין[או כל זריקה אחרת] מהירה יותר.

שיהיה בהצלחה!

דווקא הכדורי גלוקופאג' עדיפים ואני לוקח אותם כשאני עושה דיאטות
אתה חוזר לקטוזיס מהר יותר בהשוואה לאינסולין וגם הרבה פחות סיכויים שתיכנס להיפו

עדיף בבטן הצידית (5 ס"מ מהפופיק ושתיי סנטימטר למטה) אפשר גם ביד אחורית וביירך מעל 13 אחוז שומן מחט 8 מילימטר ומתחת ל13 אחוז 5 מילימטר ושוב באינסולין משתמשים אח ורק במסה כדיי לדחוף אוכל וזה כדיי להיות מוכנים להיפוגליקמיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית