הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קורס מאמנים בווינגייט במקביל לתואר

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אהלן.
אז ככה, אני סטודנט לתואר ראשון בפתוחה, תכף מסיים שנה ראשונה והכל די זורם, אין לי שום בעיה בלימודים.
אחרי שעבדתי בכמעט כל עבודה מזדמנת שיש החלטתי שאני רוצה לעשות קורס מאמנים, יש לי קשרים בתחום ואני לא מאמין שיקח לי יותר מידי זמן להשיג אימונים אישיים.
חשבתי לקחת את המסלול של הפעם בשבוע לשנה, השאלה היא, מה רמת העומס של זה? אפשר לשלב עם זה לימודים אקדמיים?
יש לציין שאני לא חדש בתחום והמצב שלי יהיה רחוק מלהתחיל מ 0 (מבחינת לימודים).

מה דעתכם? אפשרי? או שזה יותר מידי?

אפשרי לדעתי, אבל הייתי שוקל במקומך לעשות קורס דחוס של חודשיים בזמן סמסטר קיץ, אם אתה לא לוקח קורסים

פעם בשבוע במשך שנה?
בסוף תסיים את זה בסוף התואר ולא יהיה לזה פואנטה.

תברר על מסלול של 3 פעמים בשבוע 3 חודשים וזהו, ופשוט בסמסטר המקביל תקח קורס אחד בלבד

• פותח/ת השרשור
פעם בשבוע במשך שנה?
בסוף תסיים את זה בסוף התואר ולא יהיה לזה פואנטה.

תברר על מסלול של 3 פעמים בשבוע 3 חודשים וזהו, ופשוט בסמסטר המקביל תקח קורס אחד בלבד

אם אני מתחיל את זה באוקטובר למשך שנה (שממה שהבנתי זו שנת לימודים אקדמית, אז משהו כמו 8 חודשים) זה אומר שעד סוף התואר תשאר לי שנה וחצי (התואר קצת יותר מ 3 שנים).
בלי קשר, זה כיוון שאני שוקל לקחת כמעבר לעבודה סטודנטיאלית, אז ההתלבטות היא אם לעשות את זה באוקטובר או לחכות לסיום התואר ולעשות את זה בחודשיים וחצי.

אם אני מתחיל את זה באוקטובר למשך שנה (שממה שהבנתי זו שנת לימודים אקדמית, אז משהו כמו 8 חודשים) זה אומר שעד סוף התואר תשאר לי שנה וחצי (התואר קצת יותר מ 3 שנים).
בלי קשר, זה כיוון שאני שוקל לקחת כמעבר לעבודה סטודנטיאלית, אז ההתלבטות היא אם לעשות את זה באוקטובר או לחכות לסיום התואר ולעשות את זה בחודשיים וחצי.
הבנתי , זכותך , לא ממליץ מעבר לעבודה סטודנטיאלית אבל סבבה, זכותך.

בכל מקרה לדעתי קח את המסלול הכי מהיר וזהו

אתה יכול בקלות לשלב את הקורס של ה 3-4 חודשים עם לימודים אקדמאים (במידה ואתה יכול להגיע 2-3 פעמים בשבוע לקורס)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול בקלות לשלב את הקורס של ה 3-4 חודשים עם לימודים אקדמאים (במידה ואתה יכול להגיע 2-3 פעמים בשבוע לקורס)

זו הבעיה, זה אומר שאצטרך להפסיק לעבוד...

@DarY @shahar18 @DDT

אפשר ללמוד שם דברים נורמלים? מלמדים בסקוואט לשבור מקביל? החלק של התזונה מועבר כמו שצריך?
או שיש אטימות ועושים את זה רק בשביל התעודה?

• פותח/ת השרשור
@DarY @shahar18 @DDT

אפשר ללמוד שם דברים נורמלים? מלמדים בסקוואט לשבור מקביל? החלק של התזונה מועבר כמו שצריך?
או שיש אטימות ועושים את זה רק בשביל התעודה?

לא עשיתי את הקורס, אז אני לא יודע מניסיון אישי.
אבל ממה ששמעתי מאחרים זה כבר יותר טוב ממה שהיה פעם.

תקשיב תעזוב את הידע , זה לא מקצוע ששווה לפי דעתי לבזבז עליו כול הרבה כסף ,זה אולי שווה לזמן קצר בתור סטודנט . אבל בLONG RUN
זה פשוט בזבוז של כסף ומשאבים , אבל שוב זה רק דעתי האישית.

אתה יכול בקלות לשלב, הקורס ברובו לא קשה, במיוחד לא אם יש לך רקע (אמיתי) בתחום.

אם התאמנת והתעניינת מספיק כדי להבין קינזיולוגיה ופיזיולוגיה בסיסית, זה יחסוך לך בערך רבע מהחומר ה"קשה" בקורס.
אם אתה יודע לנתח תרגיל כמו דדליפט או סקוואט כנראה שאתה יכול לקחת קורס של גם יותר מפעם בשבוע.

אני יכול להעיד שבקורס לא חידשו לי הרבה וקרה רק פעם אחת שעברתי על החומר לפני מבחן (אנטומיה).

הקורס עצמו מאוד קל, אני מאמין שלא תצטרך להשקיע זמן מעבר לנוכחות בשיעורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית