שלום אני בהתלבטות באורח החיים שלי

dror267

מושעה
46
3
אני בן 24 מתאמן במכון כושר 11 שנים שומר על אורח חיים בריא ואוכל הכי נקי שאפשר.
כרגע אני במשקל תקין וכמו שצריך ביחס לגובה. משקל:59 גובה:1.65 אח"ש:13
מסת שריר בינונית ולכן אין טעם בחיטוב המטרה זה להגיע לאסתטיקה ולשמר אותה.
ובזמן האחרון אפשר לומר השתגעתי כל אחד אמר לי לעשות משהו אחר ומה נכון ומה בריא ואני לא מרגיש מרוצה ומגשים את המטרה שלי.
לעשות חיטוב אני חושב שלא רלוונטי כרגע למרות שכמה אנשים אמרו לי שאם אני יתחיל חיטוב אני יראה מעולה עם אחלה מסת שריר אבל בתכלס החלום שלי בכיוון אחר לגמרי אני מתאמן יותר מ-10 שנים ואני רוצה להראות כמו אותם אנשים שנמצאים על חומרים בשביל לשמר את מסת השריר הגבוה על אח"ש נמוך כי זאת הדרך היחידה שלי שאני באמת יוכל להראות אסתטי כמו שאני רוצה.
ומצד שני אני יודע שלא שווה להכנס לזה יותר מידי לווותר על החלום ולהתפשר באסתטיקה פחות טובה בשביל הבריאות שזה החשוב מכל.
אז הגעתי למצב שאני אפילו לא רוצה להתחיל במסה והכל מתחיל לדכא אותי אין כבר מצב רוח להתאמן אני משקיע 10 שנים חזק תזונה אימונים שינה
אבל הידיעה הזאת שאני בחיים לא יכול לשמר שריר לטווח ארוך על אח"ש נמוך מדכא אותי נורא.
עכשיו אני פה בשביל לקבל ייעוץ להמשיך אורח החיים שלי. אני מוכן לתת עוד 10 שנים(האחרונים שלי אחרת זה כבר מאוחר) להשקיע חזק ולהמשיך באותה הדרך
רק אם תגידו לי באחוזים או בסבירות לדעתכם עד כמה לפי הנתונים שציינתי אני יוכל להגיע ל-69-70 קילו אח"ש 9-10 באופן טבעי?
אם זה פחות מ-50 אחוז זה יהיה נורא מדכא כי זה החלטה של חיים או מוות כי אני באמת ישקול להתחיל לעשות on-off עם כל החומרים האלה
ואם תגידו שאני יכול להגיע לזה באופן טבעי וגם לשמר את זה זה ייתן לי שוב אנרגיות חיוביות הרבה רצון וספיריט להגיע אל המטרה
תודה רבה ושנדע רק בשורות טובות.

אתה יכול להגיע באופן דיי פשוט ל 70 ק"ג על 10% שומן. אין צורך להשתמש בחומרים כדי להגיע לזה. אני לא יודע מה % השומן שלך כרגע, אבל בוא נגיד שיקח לך שנה-שנה וחצי להגיע לזה אם תעשה הכל לפי הספר.

אתה יכול להגיע באופן דיי פשוט ל 70 ק"ג על 10% שומן. אין צורך להשתמש בחומרים כדי להגיע לזה. אני לא יודע מה % השומן שלך כרגע, אבל בוא נגיד שיקח לך שנה-שנה וחצי להגיע לזה אם תעשה הכל לפי הספר.
הוא כתב שהוא על 13 אחוז.

• פותח/ת השרשור
כן אני עומד על 13 אחוז האם זה יגרום לבעיה?
ומשה אתה בטוח שאם אני יעשה הכל לפי הספר שנה וחצי אני יגיע לתוצאות?

כן אני עומד על 13 אחוז האם זה יגרום לבעיה?
אין עם זה בעיה, אבל איך אתה יודע שאתה באמת 13%?

ומשה אתה בטוח שאם אני יעשה הכל לפי הספר שנה וחצי אני יגיע לתוצאות?
אתה תתחיל לראות תוצאות תוך כמה שבועות. שנה וחצי זה המוצר המוגמר

• פותח/ת השרשור
אין עם זה בעיה, אבל איך אתה יודע שאתה באמת 13%?

אתה תתחיל לראות תוצאות תוך כמה שבועות. שנה וחצי זה המוצר המוגמר

אני מדדתי חודש אחרון הייתי בייעוץ במקום אחר ועמדתי על 13 ושמרתי על אותו ערכים אולי אפילו ירדתי כי הייתי בחיטוב
אז מה עליי לעשות כרגע ייעוצים באתר ולציין שאני רוצה להגיע ל-70 קילו על אחוז שומן נמוך?

Back
למעלה תחתית