הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

may1805

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
היי התחלתי להיכנס לאורח חיים קפדני עכשיו עם תפריט תזונה לחיטוב ואימון כושר בחדר כושר של אירובי ומשקולות סהכ 4 פעמים בשבוע
משקל 62
גובה 1.50
הבעיה שבכל המקומות מומלץ לאכול 2 גרם חלבון לכל קילוגרם בגוף זאת אומרת שאני צריכה 120 גרם חלבון ביום לפחות.
אני צמחונית ולמרות שאני משלבת תחליפי בשר בתפריט שלי אני מגיעה גג ל60-70 גרם חלבון ביום.
השאלה שלי האם כדאי להוסיף לתפריט אבקת חלבון שתסגור את פינת הגרמים ואם כן ריזה חלבון מומלץ? תודה רבה

גם אני צימחונית והאבקת חלבון באמת עוזרת, אבל תצטרכי לאכול גם חלבון כמו ביצים מוצרי חלב וכו כדי להגיע לערכים, ולא להתבסס על אבקה

היי התחלתי להיכנס לאורח חיים קפדני עכשיו עם תפריט תזונה לחיטוב ואימון כושר בחדר כושר של אירובי ומשקולות סהכ 4 פעמים בשבוע
משקל 62
גובה 1.50
הבעיה שבכל המקומות מומלץ לאכול 2 גרם חלבון לכל קילוגרם בגוף זאת אומרת שאני צריכה 120 גרם חלבון ביום לפחות.
אני צמחונית ולמרות שאני משלבת תחליפי בשר בתפריט שלי אני מגיעה גג ל60-70 גרם חלבון ביום.
השאלה שלי האם כדאי להוסיף לתפריט אבקת חלבון שתסגור את פינת הגרמים ואם כן ריזה חלבון מומלץ? תודה רבה
מה וכמה את אוכלת מתחליפי הבשר?

• פותח/ת השרשור
מה וכמה את אוכלת מתחליפי הבשר?

סייטן או טופו לצהריים בערך 150 גרם וביצה וחצי קופסא גבינה 3% לארוחת ערב
חצי כוס חלב 1% ליום
ולפעמים ביניים של יוגורט 0% 200 גרם
גם אני צימחונית והאבקת חלבון באמת עוזרת, אבל תצטרכי לאכול גם חלבון כמו ביצים מוצרי חלב וכו כדי להגיע לערכים, ולא להתבסס על אבקה

איך היא עזרה לך אם אפשר לשאול

חצי כוס חלב 1% ליום

לא תוכלי לאכול יותר מאלו? מה לגבי דגים?

• פותח/ת השרשור
לא תוכלי לאכול יותר מאלו? מה לגבי דגים?

אני לא אוכלת דגים.. לגביי לאכול יותר מכל אלה זה לא משהו שאני מצליחה להתמיד בו בעיקר בגלל חוסר זמן וחוסר גיוון שמקשה.
למה, אתה לא ממליץ על אבקת חלבון?

אני לא אוכלת דגים.. לגביי לאכול יותר מכל אלה זה לא משהו שאני מצליחה להתמיד בו בעיקר בגלל חוסר זמן וחוסר גיוון שמקשה.
למה, אתה לא ממליץ על אבקת חלבון?
אבקת חלבון היא מפלט אחרון למי שלא מצליח לאכול מספיק. תראי אם את כן יכולה לאכול יותר אחרי הכל. אם לא אז השתמשי באבקת חלבון

מסכים עם דניאל ^
תנסי לדעתי להעלות בהדרגה, נגיד בהתחלה במקום 150 גרם טופו תקחי 200, 2 ביצים במקום ביצה וחצי, קופסת גבינה שלמה במקום חצי קופסה וכו.

חצי כוס חלב 1% ליום

עזרה בלהגיע לערכים. בנוסף לגביע גבינה גביע קוטג שתי ביצים שני יוגורטים וחלב, אבל בלעדיה אני לא מגיעה לערכים

את גם יכולה להוסיף גבינות קשות שזה מאוד זמין ונוח לקחת. לדוגמא גבינה צהובה 9%
4 פרוסות יתן לך עוד 25 גרם חלבון, ביחד עם קופסאת קוטג' 2 ביצים וסייטן את יכולה בכיף להגיע (עם החלבון מהפחמימות בתפריט) ל120.
וכמובן לגיוון אפשר אם זה מציק להוסיף אבקת חלבון אבל בטוח שלא חייב.

• פותח/ת השרשור
את גם יכולה להוסיף גבינות קשות שזה מאוד זמין ונוח לקחת. לדוגמא גבינה צהובה 9%
4 פרוסות יתן לך עוד 25 גרם חלבון, ביחד עם קופסאת קוטג' 2 ביצים וסייטן את יכולה בכיף להגיע (עם החלבון מהפחמימות בתפריט) ל120.
וכמובן לגיוון אפשר אם זה מציק להוסיף אבקת חלבון אבל בטוח שלא חייב.

כן חייב זה בטוח שלא.. פשוט לגבינות לרוב יש הרבה פחמימות ואבקת חלבון זה עוד אפשרות למשהו "מתוק" בתפריט כי אני מנסה להימנע מסוכרים פשוטים ככל האפשר..

במידה ואחליט לקנות אבקת חלבון איזו הכי מומלצת לחיטוב וטעימה?

כן חייב זה בטוח שלא.. פשוט לגבינות לרוב יש הרבה פחמימות ואבקת חלבון זה עוד אפשרות למשהו "מתוק" בתפריט כי אני מנסה להימנע מסוכרים פשוטים ככל האפשר..

אין דבר כזה אבקה לחיטוב, שוב - אבקה נועדה בשביל ערכים קלוריים - קלוריות, חלבון פחמימות ושומן.

מה שעוז אמר^
אם את מתכוונת לאבקה עם כמה שפחות פחמימות ושומן אז בדרך כלל זה הבדל של גרמים בודדים שבצריכה של מנה או שתיים ביום לא באמת יעשו הבדל.
לגבי הטעם תבדקי באשכול ביקורת המוצרים הגדול (נעוץ בפורום תזונה ותוספים) או תתייעצי עם @AminoShop

בגבינה צהובה 9 אחוז יש איזה חצי גרם פחמימה למאה גרם ובקוטג יש גרם וחצי למאה גרם..

Back
למעלה תחתית