הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעילות גופנית עם ניאוטיגסון

• פותח/ת השרשור silan
  • פורסם בתאריך

silan

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
85
63
10
היי, למישהו יש ניסיון עם התרופה הזו ואימונים? אני כרגע נוטל אותה ל3 חודש והרופאה אמרה לי שעלי לעשות פעילות גופנית מתונה. עכשיו הבעיה שזו הגדרה די גנרית ואין לי מושג מה להסיק מזה. למישהו יש ניסיון עם זה ויודע מה מותר או אסור איתה?

התרופה יחסית בטוחה לשימוש מכלל הבחינות
תופעות הלוואי שלה מזעריות וקלות להתמודדות
באספקט של שילוב ספורט, תנסה להתאמן כרגיל ותראה כיצד אתה מתמודד עם כך. ה"בעיה" בתרופה היא שהיא עלולה לגרום לכאבי פרקים והרגשת אי-נעימות בזמן מאמץ. שוב, זה אינדיבידואלי ואימון נכון בטכניקה טובה לא אמור להעיב על המצב הקיים.

• פותח/ת השרשור
התרופה יחסית בטוחה לשימוש מכלל הבחינות
תופעות הלוואי שלה מזעריות וקלות להתמודדות
באספקט של שילוב ספורט, תנסה להתאמן כרגיל ותראה כיצד אתה מתמודד עם כך. ה"בעיה" בתרופה היא שהיא עלולה לגרום לכאבי פרקים והרגשת אי-נעימות בזמן מאמץ. שוב, זה אינדיבידואלי ואימון נכון בטכניקה טובה לא אמור להעיב על המצב הקיים.
אני יגיד לך מה, הרופאה אמרה לי שפעילות גופנית איתה עשויה לגרום לבעיות בכליות במידה והcpk יעלה וזה ממש מפחיד אותי. היא אמרה שכיביכול השרירים יותר חלשים גם אם אני לא מרגיש את זה באותו רגע. שלושה שבועות איתה אני לא חווה תופעות לוואי אל עף שלא התאמנתי בכלל. חשבתי לעשות fbw עם משקלים ממש קלים( 30-40 קילו כדי לא להיות פדלאה בעיקר). רציתי לדעת אם זה בטוח לעשות את זה. יש לך ניסיון איתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית