הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לבית עסק בחולון

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
בגלל שאני יודע שיש כאן הרבה אנשים שאוהבים גלידות ובמיוחד את של בן&ג'ריס רציתי להמליץ על מקום בחולון שנקרא שלגוגו שנמצא בשדרות ירושלים 170.

אבא שלי עשה קניות והביא 2 פיינטים של בן ג'ריס ועוד פיינט של ג'ויה אם אני לא טועה ב-47,48 שקל. באמת שאחלה מחירים. אמר לי ש-1 עולה 18 2 ב-30 ומשהו וככל שקונים יותר - המחיר יורד. יש שם מבצעים על הרבה גלידות.

יש את החנות ביבנה,בעוונותיי הרבים הייתי מפרק שם 2 פיינטים ואחכ יושב מסטול מסוכר.
הייתי אוהב לקפוץ לשם אחרי צומות,במיוחד תשעה באב,כל הצום הייתי חולם על הגלידה.
עכשיו אסור.

• פותח/ת השרשור
יש את החנות ביבנה,בעוונותיי הרבים הייתי מפרק שם 2 פיינטים ואחכ יושב מסטול מסוכר.
הייתי אוהב לקפוץ לשם אחרי צומות,במיוחד תשעה באב,כל הצום הייתי חולם על הגלידה.
עכשיו אסור.

חנות המפעל של בן&ג'ריס במקרה ?

יש כזאת גם חנות בראשון באיזור התעשייה הישן. הקטע של שלגוגו הוא שזה חנות-מפעל אז המחירים שם הרבה יותר זולים.

ושווה לנסוע לשם במקום לקנות בסופר אם אני הולך לקנות 10-20 גלידל(הארטיק הזה כמו גלידה)? כאילו כמה זה יותר זול?
לא יודע מה זה גלידל, אבל בעיקרון יותר זול שם, אם אתה בא לעשות קנייה גדולה אז יוצא משתלם כי על כל מוצר חסכת כמה שקלים וזה בסוף מצטבר.
תלוי איפה אתה גר ואם שווה לך ההוצאות של האוטובוס. בכל מקרה אתה יכול לנסוע פעם אחת, לראות מה יש שם ואם תאהב וישתלם לך אז תבוא עוד.

לא יודע מה זה גלידל, אבל בעיקרון יותר זול שם, אם אתה בא לעשות קנייה גדולה אז יוצא משתלם כי על כל מוצר חסכת כמה שקלים וזה בסוף מצטבר.
תלוי איפה אתה גר ואם שווה לך ההוצאות של האוטובוס. בכל מקרה אתה יכול לנסוע פעם אחת, לראות מה יש שם ואם תאהב וישתלם לך אז תבוא עוד.
תודה אחי ואני גר בראשון אז אני אבוא לשם בשבוע הקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית