הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מזריק עם מחט קצרה, בעיה?

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
הי לכולם,
אני מזריק טסט עם מחט קצרה שזה ה 23G אבל הקצרה יותר, שמעתי שזלא מיועד להזרקה בשריר (ישבן), בזמן ההזרקה ואחרי כמה ימים אני מרגיש כאילו החומר גוש קטן, האם זה רק הרגשה? האם החומר באמת יכול להיספג פחות?
* להמשיך עם זה או לחזור לארוכים יותר, אגב החלפתי מסיבה והארוך מכאיב והקטן לא מרגישים בכלל.

תודה מראש,

@Daniel Barack @Tom

מחט אידיאלית לישבן תהיה 23g (כחולה) באורך 1.1/4 אינטש, או 21g (ירוקה) באורך 1.5 אינטש.

ההרגשה שאתה מרגיש אופיינית לעיתים להזרקה לשריר בתול/הזרקה ראשונה מזה הרבה זמן/החדרה והזזת המחט בעת ההזרקה

• פותח/ת השרשור
שאתה מרגיש אופיינית לעיתים להזרקה לשריר בתול/הזרקה ראשונה מזה הרבה זמן/החדרה והזזת המחט בעת ההזרקה
סייקל ראשון אך זה השבוע השלישי, יעני 5 זריקות.. נראה לך אופייני? לא הרגשתי את זה עם המחט הארוכה יותר, אבל הכאיבה בזמן ההזרקה.
החברה שצפו ושיצפו, יש לכם מידע לתרום?

סייקל ראשון אך זה השבוע השלישי, יעני 5 זריקות.. נראה לך אופייני? לא הרגשתי את זה עם המחט הארוכה יותר, אבל הכאיבה בזמן ההזרקה.
האם כלל הזריקות הוזרקו לאותו מקום (אותו צד בישבן)?

• פותח/ת השרשור
האם כלל הזריקות הוזרקו לאותו מקום (אותו צד בישבן)?
לא, דאגתי כל פעם לא להזריק באותו צד, זלא הבעיה.
אני חושב ללכת על בטוח ולהזריק עם הארוכה וזהו, אסבול כאב, זלא כל החיים.

לא, דאגתי כל פעם לא להזריק באותו צד, זלא הבעיה.
אני חושב ללכת על בטוח ולהזריק עם הארוכה וזהו, אסבול כאב, זלא כל החיים.
אין סיבה שיכאב לך ממש בעת שימוש במחט ארוכה יותר. גם 21g הירוקה לא כואבת לי בעת הזרקה לישבן. הכל עניין של טכניקה. מרבית ה"כאב" הוא רק בעת החדרת קצה המחט בנגיעה הראשונה בעור.

תזריק ב90 מעלות עם מתיחה קלה של אזור החדרת המחט על ידי שתי אצבעותיך , עם החדרה בקצב לינארי ומהיר יחסית . הקפד על מיקום קבוע ללא תזוזה של המזרק והמחט על מנת שלא לפגוע בכלי דם , הוצא המחט בזהירות . נקה היטב עם אלכוהול , לחץ מעט ונער המקום על מנת לעזור לחומר לנוע , למרות שזו לא חובה . המלצה שלי על מחט 23G הרגילה (הארוכה) , על מנת שתחדיר את הזריקה באמת לשריר ולא לרקמת שומן . בהצלחה גבר ☝️

• פותח/ת השרשור
לאלה שעזרו לי תודה, בסוף חזרתי להשתמש במזרק הארוך כחול, 23G, הכל בסדר אחלה מזרק !!
תודה רבה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית