הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה עם אנאבר

Lolkillk12

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
שלום יש לי אנאבר של טייגר פארמה 10mg לפניי שאני רוצה להתחיל סייקל הייתי רוצה לבקש עזרה.
1.כמה מג לקחת ביום ובאיזה אופן
2.ההאם אני יכול לשלב את זה עם קלן וישפר את תןצאות הסייקל?
3.האם אחריי שימוש באנאבר של 3 שבועות יש צורך בשימוש PCT?
אשמח לתושבות והמלצות. 😃

אנסה קצת לעזור :
1.מינון אפקטיבי של אנבר אמיתי הוא בערך מג לכל קג גוף ליממה מחולק לשלש מנות , טווח של 8 שעות כל מנה.
אם אתה שוקל 80 קילוגרם ההמלצה לאפקט הרצוי הוא כ 80 מג ליום .
2. שילוב אנבר וקלן הוא למעשה סייקל חיטוב , אני לא הייתי ממליץ לצרוך אנבר ללא טסט , במקרה שלך טסט פרופ .
3. שלושה שבועות של סייקל אנבר לא יתן לך לדעתי אפקט משמעותי וחבל מלכתחילה להתחיל אותו כך.
4. אנבר הוא סטראואיד לכל דבר ועניין ואכן ישבית את הציר במינון אפקטיבי ולאורך זמן , במידה ותחליט ליטול אותו לשלושה שבועות אזי pct קצר או בכלל לא לשיקולך .
בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אנסה קצת לעזור :
1.מינון אפקטיבי של אנבר אמיתי הוא בערך מג לכל קג גוף ליממה מחולק לשלש מנות , טווח של 8 שעות כל מנה.
אם אתה שוקל 80 קילוגרם ההמלצה לאפקט הרצוי הוא כ 80 מג ליום .
2. שילוב אנבר וקלן הוא למעשה סייקל חיטוב , אני לא הייתי ממליץ לצרוך אנבר ללא טסט , במקרה שלך טסט פרופ .
3. שלושה שבועות של סייקל אנבר לא יתן לך לדעתי אפקט משמעותי וחבל מלכתחילה להתחיל אותו כך.
4. אנבר הוא סטראואיד לכל דבר ועניין ואכן ישבית את הציר במינון אפקטיבי ולאורך זמן , במידה ותחליט ליטול אותו לשלושה שבועות אזי pct קצר או בכלל לא לשיקולך .
בהצלחה
רן
קודם כל מעריך ותודה רבה 😃
אממ הכמות שיש לי הוא 150 כדור כך שזה לא יעבור את השלושה שבועות אלה עם כן אני יפחית כמות יומית ויקח לארוך זמן יותר(לא יודע אם זה יהיה אפקטיבי)
הקלן יש לי 40mcg אני מגיע ל3 כדור ביום למשך שלושה וחצי שבועות ..כמובן עם פרופיטין
במה זה יועיל ויעזור לסייקל שימוש בטסט פרופ?(מבחינת בריאותית או תוצאות או גם גם?)

במידה ותחליט ( לטעמי החלטה שגויה ) ליטול אנבר לשלשה שבועות אזי אין חשיבות או יתרון לשימוש בטסט חיצוני .
הכוונה שלי הייתה במידה ותחליט לבצע סייקל אנבר של כ 8 שבועות אז רצוי ( מעדיף לכתוב חייב ) לשלב טסט חיצוני על מנת להימנע מתופעות לוואי של השבתת הציר ההורמונאלי.
מינון הטסט יהיה לפחות פיזיולוגי אך עדיף לעלות ל 500 מג בשבוע.
בכל מקרה נראה לי שזה לא רלוונטי...
אם יש עוד סוגיות ...
בי

חבר,

אני מבין שעכשיו עונת החיטובים. אתה פותח האשכול המי יודע כמה בשבוע האחרון בנושא אנאבר.
ענה לך יפה הבחור מעלי ואני רוצה רק להדגיש 2 סיבות חשובות למה לא לקחת אנאבר לבד במצבך:
1. המינון שאתה מייעד לעצמך לשימוש מאוד נמוך. לא תראה תוצאות כמעט ואתה תתאכזב. חוצמזה אתה מתכוון לקחת אותו ל-3 שבועות זה ממש צחוק. אנאבר לוקחים ל-5-6 שבועות לפחות
2. למרות שאנאבר קח לציר ה-HPTA, לא מתעסקים עם זה ללא לקיחת טסט. למה? כדי לדחות הרגלים לא בריאים. כן, אתה יכול לעשות סייקל אנאבר סולו ושומדבר לא יקרה. אבל זה לא מעשה חכם לעשות. אל תתן לעצמך לגיטימציה לבצע משהו שגוי מההתחלה, אחרת העתיד שלך בתחום החומרים יהיה שגוי כולו ואתה רק תפגע בעצמך

• פותח/ת השרשור
חבר,

אני מבין שעכשיו עונת החיטובים. אתה פותח האשכול המי יודע כמה בשבוע האחרון בנושא אנאבר.
ענה לך יפה הבחור מעלי ואני רוצה רק להדגיש 2 סיבות חשובות למה לא לקחת אנאבר לבד במצבך:
1. המינון שאתה מייעד לעצמך לשימוש מאוד נמוך. לא תראה תוצאות כמעט ואתה תתאכזב. חוצמזה אתה מתכוון לקחת אותו ל-3 שבועות זה ממש צחוק. אנאבר לוקחים ל-5-6 שבועות לפחות
2. למרות שאנאבר קח לציר ה-HPTA, לא מתעסקים עם זה ללא לקיחת טסט. למה? כדי לדחות הרגלים לא בריאים. כן, אתה יכול לעשות סייקל אנאבר סולו ושומדבר לא יקרה. אבל זה לא מעשה חכם לעשות. אל תתן לעצמך לגיטימציה לבצע משהו שגוי מההתחלה, אחרת העתיד שלך בתחום החומרים יהיה שגוי כולו ואתה רק תפגע בעצמך
תודה על התגובה אחי גרמת לי להבין שזה לא משתלם גם ערכתי קריאה לא קטנה אני אסיים את הקלן במשך שלושה וחצי שבעות(עם פרופיטן) ויעבור לסייקל אנאבר וימשוך חודש וחצי עם טסט פרופ..וכמובן שאסיים אשתמש בPCT יש לך דוגמא לסייקל(חודש וחצי) אאיך לשלב את האנבר עם טסט פרופ ומינון האנאבר

תודה על התגובה אחי גרמת לי להבין שזה לא משתלם גם ערכתי קריאה לא קטנה אני אסיים את הקלן במשך שלושה וחצי שבעות(עם פרופיטן) ויעבור לסייקל אנאבר וימשוך חודש וחצי עם טסט פרופ..וכמובן שאסיים אשתמש בPCT יש לך דוגמא לסייקל(חודש וחצי) אאיך לשלב את האנבר עם טסט פרופ ומינון האנאבר
לדוגמא כך:
1-6 טסט פרופ 100מג כל יומיים
1-6 אנאבר 80מג כל יום
2-6 פרגניל 500iu לשבוע (מפוצל ל-2)
7-11 פיסיטי סטנדרטי כמו בנעוץ

• פותח/ת השרשור
לדוגמא כך:
1-6 טסט פרופ 100מג כל יומיים
1-6 אנאבר 80מג כל יום
2-6 פרגניל 500iu לשבוע (מפוצל ל-2)
7-11 פיסיטי סטנדרטי כמו בנעוץ
אממ דניאל אין עלייך עוד שאלה
איך לחלק את הלקיחה של האנבר במשך היום.
וכמובן ירדתי מהסייקל שרציתי לעשו עם האנבאר וקלן,אז האנאבר לבד עם טסט יוכלל לשמש אותי לחיטוב טוב ?

אממ דניאל אין עלייך עוד שאלה
איך לחלק את הלקיחה של האנבר במשך היום.
וכמובן ירדתי מהסייקל שרציתי לעשו עם האנבאר וקלן,אז האנאבר לבד עם טסט יוכלל לשמש אותי לחיטוב טוב ?
לאנאבר זמן מחצית חיים של 8 שעות. כמו כן, מרבית הכדורים באים במינון של 10mg ועל כן לסייקל כמו שלך תזדקק ל-8 כדורים ביום. בהתחשב בכלל הנסיבות, הייתי ממליץ לחלק את המנות ל-3 או 4 פעמים ביום. מרווח הזמן בין הלקיחות לא חייב להיות שווה, אבל רצוי. למשל: בוקר, צהריים, ערב, לילה לפני השינה. בכל פעם קח 2 כדורים.

סייקל חיטוב יהיה איכותי אם האימונים, התזונה והמנוחה יהיו אידיאלים בפני עצמם. בהנחה ויהיו, אזי טסט כחומר הבסיס ואנאבר כאוראלי שמצטיין בתכונות חיוביות לניוד שומן (גם עיקש, עקב האנדרוגניות הגבוהה שלו) בהחלט יתאימו והתוצאות לא תאחרנה להגיע

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית