הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרופה להפרעות קשב וריכוז

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
כל השנה הזאת לקחתי ריטלין. ללא ספק זה מוציא ממני כל שמחת חיים ואני משתעמם למוות
מאנשים שהתנסו בנושא - מחפש תרופה להפרעת קשב וריכוז שלא גורמת לבדידות\דיכאון, ועדיפות שלא תמריץ.

תודה לעוזרים!

ניסיתי בערך כל דבר ,קשה לי להגיד שיש באמת מהו שמתקרב ליעילות של ריטלין.
יש עוד תרופות שהם לא ממריצים אבל לא נראה לי יש אותם בארץ.יש משהו שנקרא nootropics,ו יש כמה מחקרים על העלאת הריכוז. אפשר לקרוא על זה בהרחבה באינטרנט,גוגל יעזור לך.אבל כמה הם יעילים?כנראה לא כמו ריטלין.
הצעה שלי שתשתמש בו רק כשאתה צריך להיות מרוכז במשך זמן ,ותפתח אסטרטגיות התנהגותיות לכל שאר המקרים.

עריכה:יש משהו שנקרא ניורופידבק,זה עולה מלאאאאא כסף וגם היעילות בספק.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי בערך כל דבר ,קשה לי להגיד שיש באמת מהו שמתקרב ליעילות של ריטלין.
יש עוד תרופות שהם לא ממריצים אבל לא נראה לי יש אותם בארץ.יש משהו שנקרא nootropics,ו יש כמה מחקרים על העלאת הריכוז. אפשר לקרוא על זה בהרחבה באינטרנט,גוגל יעזור לך.אבל כמה הם יעילים?כנראה לא כמו ריטלין.
הצעה שלי שתשתמש בו רק כשאתה צריך להיות מרוכז במשך זמן ,ותפתח אסטרטגיות התנהגותיות לכל שאר המקרים.

עריכה:יש משהו שנקרא ניורופידבק,זה עולה מלאאאאא כסף וגם היעילות בספק.
איזה מבאס זה
הריטלין הזה פשוט משעמם אותי ואני נשאר עם הזין ביד בלי שום ריגוש מהחיים.

אומגה 3 לא עוזר

איך זה שעדיין לא חשבו על פיתרון אולטימטיבי..

באיזה נגזרת שלו אתה משתמש? ברגיל של הארבע שעות? בLA? בקונצרטה?
תנסה נגזרות שונות של הריטלין, שכן תופעות הלוואי יכולות להשתנות מסוג לסוג ומאדם לאדם.

• פותח/ת השרשור
תנסה נגזרות שונות של הריטלין, שכן תופעות הלוואי יכולות להשתנות מסוג לסוג ומאדם לאדם.
LA
אם כי גם רגיל וגם קונצרטה לא גורמים לי לתופעות לוואי בכלל.
חוץ מהפן האישי - חוסר יצירתיות, דיכוי של כל מה שאני פחות או יותר.
כאילו כל מה שבא לי בחיים זה ללמוד ואני לא מתקשר וכדומה..

זה הדבר היחיד שמפריע, וזה ממש לוקח את שמחת החיים.

LA
אם כי גם רגיל וגם קונצרטה לא גורמים לי לתופעות לוואי בכלל.
חוץ מהפן האישי - חוסר יצירתיות, דיכוי של כל מה שאני פחות או יותר.
כאילו כל מה שבא לי בחיים זה ללמוד ואני לא מתקשר וכדומה..

זה הדבר היחיד שמפריע, וזה ממש לוקח את שמחת החיים.

כן אני מכיר על זה,זה חרא רציני.תשתדל לקחת את זה רק כאשר אתה באמת צריך ללמוד . דרך אגב בנוגע ליצירתיות,לי זה דווקא עזר..הייתי עושה מוזיקה אלקטרונית,וכל מה שהיה חסר לי זה המשמעות לשבת על התחת שעות ולשחק עם התוכנה,ודווקא ריטלין זה מה שעשה לי את זה.

משהו ששמתי לב שגם עוזר לי,שכטה ממש קטנה חח. פתאום מה שמשעמם אותי מפסיק לשעמם ואנייכול לשבת זכות.אז זה כבר נהיה נטו קטע של להתעצל או לא,ואני בקטע הזה נאצי .

• פותח/ת השרשור
כן אני מכיר על זה,זה חרא רציני.תשתדל לקחת את זה רק כאשר אתה באמת צריך ללמוד . דרך אגב בנוגע ליצירתיות,לי זה דווקא עזר..הייתי עושה מוזיקה אלקטרונית,וכל מה שהיה חסר לי זה המשמעות לשבת על התחת שעות ולשחק עם התוכנה,ודווקא ריטלין זה מה שעשה לי את זה.

משהו ששמתי לב שגם עוזר לי,שכטה ממש קטנה חח. פתאום מה שמשעמם אותי מפסיק לשעמם ואנייכול לשבת זכות.אז זה כבר נהיה נטו קטע של להתעצל או לא,ואני בקטע הזה נאצי .
תראה, לפחות בשבילי שאכטה זה לא ממש יעיל לנושא.

זה ממש מעצבן הריטלין הזה, אני כבר חודש בלעדיו ואני שמתי לב איך פתאום חזרה לי השמחת חיים וחזרתי להיות ילד שמח ולא איזה רובוט.
כן יאמר לטובת הריטלין - פרי וורקאוט בן זונה. מרכז אותך רצח באימונים ועוזר לך לעלות במשקלים (לפחות בשבילי)

*אנשים שהתנסו בתרופות ל-ADHD שקיימות רק בחו"ל ולא מוכרות בארץ, השמיעו את קולכם!*

הבעיה שהמדינה מממנת רק את הכדור של ה10(4 שעות)
הכדור של ה8 שעות קונים באופן פרטי וזה עולה בערך 100 שקלים!
יש דרך להשיג ריטלין במימון גבוהה במחיר יותר סביר?

@creatiner
קופסא עולה באזור ה 150 שקל ל- 30 כדורים, לדעתי זו הוצאה סבירה במידה וזה משפר לך את איכות החיים. (מחיר באזור ה 300 ויש השתתפות 50% מהקופה)
@Guy158
במידה ועם כולם זו אותה תחושה... כנראה שאין מה לעשות עם זה. במקומך הייתי מנסה להשתמש כמה שפחות.
אתה סטודנט? תלמיד?

• פותח/ת השרשור
@creatiner
קופסא עולה באזור ה 150 שקל ל- 30 כדורים, לדעתי זו הוצאה סבירה במידה וזה משפר לך את איכות החיים. (מחיר באזור ה 300 ויש השתתפות 50% מהקופה)
@Guy158
במידה ועם כולם זו אותה תחושה... כנראה שאין מה לעשות עם זה. במקומך הייתי מנסה להשתמש כמה שפחות.
אתה סטודנט? תלמיד?
תלמיד. חייב את זה
בלי זה אני פשוט לא מתפקד בלימודים הפרעת קשב וריכוז קשה.

@creatiner
@Guy158
אתה סטודנט? תלמיד?
150 על 30 כדורים כלומר כל כדור 5 שקלים. לא נישמע לך מוגזם?
האם יש דרך להשיג את התרופה ביותר זול? נגיד מחול ?

קח מינון יותר קטן.. ותתחיל לעשות את מה שאתה צריך ברגע שאתה לוקח אותו אחרת אתה תרגיש בדאון כי אתה תהיה מרוכז בכל דבר שנקלע בדרכך.
לכן אנשים לוקחים אותו רק כשה הם צריכים ללמוד למשל למבחן במשך 8 שעות רצופות. זה מה שאני עושה עם 20מג ריטלין בשחרור איטי

קח מינון יותר קטן.. ותתחיל לעשות את מה שאתה צריך ברגע שאתה לוקח אותו אחרת אתה תרגיש בדאון כי אתה תהיה מרוכז בכל דבר שנקלע בדרכך.
לכן אנשים לוקחים אותו רק כשה הם צריכים ללמוד למשל למבחן במשך 8 שעות רצופות. זה מה שאני עושה עם 20מג ריטלין בשחרור איטי
שוב, למה לעזאזל לשלם על פאקינג כדור חמישה שקלים?
זה כמו שאני אגיד לך תשלם לי על לאפה 100 שקלים.

לא הבנתי. איפה ראית אותי מדבר על מחירים?
כי אמרת שאתה לוקח כדור 8 שעות, אז אני מבין שאנשים כמוך נותנים למערכת הבריאות פריבילגיה לנצל אותנו.
אם אנשים לא היו קונים במחירים האלה לא הייתה להם ברירה אלא להוריד את המחיר.

כי אמרת שאתה לוקח כדור 8 שעות, אז אני מבין שאנשים כמוך נותנים למערכת הבריאות פריבילגיה לנצל אותנו.
אם אנשים לא היו קונים במחירים האלה לא הייתה להם ברירה אלא להוריד את המחיר.

תגיד לי על מה אתה מעדיף לבכות על 100 שקל לקופסא או לבכות על תקופת מבחנים כושלת??
אני לא מבזבז 3 חודשים על סמסטר בגלל 100 שקל..

במידה ולאדם יש בעיה, ואתה יכול למזער אותה ולשפר את איכות החיים (למי שהיתרונות עולים על תופעות הלוואי, כמו רובנו) בשביל 150 ש"ח לקופסא, ואני לא אגיד שזה לחודש כי אתה לא לומד שלושים ימים בחודש, אלא פחות, ולא חייב לקחת כל יום כדור.
אי אפשר להיות מרוכז כל הזמן, ויש הרצאות שלא נורא להיות קצת מעופף.
@Kazzanova
אתה מרגיש יותר טוב איתה? באיזו קופ"ח אתה וכמה עולה לך קופסא (לפי המינון).

תודה.

לעוד מישהו יש עצבים אחרי שהריטלין פג?
כל פעם כשהרגשתי שהכדור נגמר היו לי הצפוצצויות עצבים,הייתי משתגע אם הייתי שומע את המכונת כביסה מפריעה לי.
אחרי תקופה של חודש שצרכתי,הפסקתי,במשך שבועיים לא יכולתי לדבר עם אף אחד,לא היה לי כוח לאנשים,אף אחד לא בא לי בטוב,יתוש באמצע הלילהמביא אותי למצב שאני רודף אחריו ומתחיל לקלל.
זה היה מפקס אותי ברמות מטורפות אבל תופעות הלוואי היו על הפנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית