עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה מבאס זהניסיתי בערך כל דבר ,קשה לי להגיד שיש באמת מהו שמתקרב ליעילות של ריטלין.
יש עוד תרופות שהם לא ממריצים אבל לא נראה לי יש אותם בארץ.יש משהו שנקרא nootropics,ו יש כמה מחקרים על העלאת הריכוז. אפשר לקרוא על זה בהרחבה באינטרנט,גוגל יעזור לך.אבל כמה הם יעילים?כנראה לא כמו ריטלין.
הצעה שלי שתשתמש בו רק כשאתה צריך להיות מרוכז במשך זמן ,ותפתח אסטרטגיות התנהגותיות לכל שאר המקרים.
עריכה:יש משהו שנקרא ניורופידבק,זה עולה מלאאאאא כסף וגם היעילות בספק.
LAבאיזה נגזרת שלו אתה משתמש? ברגיל של הארבע שעות? בLA? בקונצרטה?
תנסה נגזרות שונות של הריטלין, שכן תופעות הלוואי יכולות להשתנות מסוג לסוג ומאדם לאדם.
LA
אם כי גם רגיל וגם קונצרטה לא גורמים לי לתופעות לוואי בכלל.
חוץ מהפן האישי - חוסר יצירתיות, דיכוי של כל מה שאני פחות או יותר.
כאילו כל מה שבא לי בחיים זה ללמוד ואני לא מתקשר וכדומה..
זה הדבר היחיד שמפריע, וזה ממש לוקח את שמחת החיים.
תראה, לפחות בשבילי שאכטה זה לא ממש יעיל לנושא.כן אני מכיר על זה,זה חרא רציני.תשתדל לקחת את זה רק כאשר אתה באמת צריך ללמוד . דרך אגב בנוגע ליצירתיות,לי זה דווקא עזר..הייתי עושה מוזיקה אלקטרונית,וכל מה שהיה חסר לי זה המשמעות לשבת על התחת שעות ולשחק עם התוכנה,ודווקא ריטלין זה מה שעשה לי את זה.
משהו ששמתי לב שגם עוזר לי,שכטה ממש קטנה חח. פתאום מה שמשעמם אותי מפסיק לשעמם ואנייכול לשבת זכות.אז זה כבר נהיה נטו קטע של להתעצל או לא,ואני בקטע הזה נאצי .
הבעיה שהמדינה מממנת רק את הכדור של ה10(4 שעות)באיזה נגזרת שלו אתה משתמש? ברגיל של הארבע שעות? בLA? בקונצרטה?
תנסה נגזרות שונות של הריטלין, שכן תופעות הלוואי יכולות להשתנות מסוג לסוג ומאדם לאדם.
תלמיד. חייב את זה@creatiner
קופסא עולה באזור ה 150 שקל ל- 30 כדורים, לדעתי זו הוצאה סבירה במידה וזה משפר לך את איכות החיים. (מחיר באזור ה 300 ויש השתתפות 50% מהקופה)
@Guy158
במידה ועם כולם זו אותה תחושה... כנראה שאין מה לעשות עם זה. במקומך הייתי מנסה להשתמש כמה שפחות.
אתה סטודנט? תלמיד?
150 על 30 כדורים כלומר כל כדור 5 שקלים. לא נישמע לך מוגזם?@creatiner
קופסא עולה באזור ה 150 שקל ל- 30 כדורים, לדעתי זו הוצאה סבירה במידה וזה משפר לך את איכות החיים. (מחיר באזור ה 300 ויש השתתפות 50% מהקופה)
@Guy158
במידה ועם כולם זו אותה תחושה... כנראה שאין מה לעשות עם זה. במקומך הייתי מנסה להשתמש כמה שפחות.
אתה סטודנט? תלמיד?
שוב, למה לעזאזל לשלם על פאקינג כדור חמישה שקלים?קח מינון יותר קטן.. ותתחיל לעשות את מה שאתה צריך ברגע שאתה לוקח אותו אחרת אתה תרגיש בדאון כי אתה תהיה מרוכז בכל דבר שנקלע בדרכך.
לכן אנשים לוקחים אותו רק כשה הם צריכים ללמוד למשל למבחן במשך 8 שעות רצופות. זה מה שאני עושה עם 20מג ריטלין בשחרור איטי
שוב, למה לעזאזל לשלם על פאקינג כדור חמישה שקלים?
זה כמו שאני אגיד לך תשלם לי על לאפה 100 שקלים.
כי אמרת שאתה לוקח כדור 8 שעות, אז אני מבין שאנשים כמוך נותנים למערכת הבריאות פריבילגיה לנצל אותנו.לא הבנתי. איפה ראית אותי מדבר על מחירים?
כי אמרת שאתה לוקח כדור 8 שעות, אז אני מבין שאנשים כמוך נותנים למערכת הבריאות פריבילגיה לנצל אותנו.
אם אנשים לא היו קונים במחירים האלה לא הייתה להם ברירה אלא להוריד את המחיר.
מה ההבדל?פוקלין - ניתנת לרכישה בקופ"ח.