הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט פוטבול

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
ראיתי את האתר שלהם בנעוץ וקראתי שמה הרבה ואני מאוד אוהב את הסגנון
של האימונים שם והחלטתי ללכת על זה עכשיו יש לי כמה שאלות כי הבחיים לא התעסקתי בקרוספיט
בכלל וקרוספיט פוטבול בפרט
1.אני מעונין כרגע לעלות במאסה האם התוכנית של קרוספיט פוטבול תתאים למטרה?
2.כמה פעמים בשבוע מומלץ להתאמן?
3. את האימון כח בwod (בצד ימין) אם אני עדין מתחיל מתקדם במשקל מאימון לאימון
לעשות את האימון של Amateur?
תודה על העזרה

התוכנית של crossfitfootball עם דגש על הכוח ומטקונים קצרים ומשקלים יותר גדולים מהקרוספיט רגיל. אין ריצות ארוכות, רק ספרינטים מאוד קצרים (זה מה ששחקני פוטבול צריכים).לא יודע לגבי מאסה (למה בכלל אתה צריך משקל??) אבל כוח- לב התוכנית.
תדירות אימונים- לפי הכושר שלך. אל תשכח שבעצם האימונים מחולקים ל 2 ( כוח ומטקון), ז"א אימונים לא קצרים בכלל.
אתה בוחר את כל האימונים: amateur+off season.קודם כל אימון כוח, מנוחה 10-15 דקות ואז מטקון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
התוכנית של crossfitfootball עם דגש על הכוח ומטקונים קצרים ומשקלים יותר גדולים מהקרוספיט רגיל.אין ריצות ארוכות,רק ספרינטים מאוד קצרים( זה מה ששחקני פוטבול צריכים).לא יודע לגבי מאסה(למה בכלל אתה צריך משקל??)אבל כוח - לב התוכנית.
תדירות אימונים - לפי הכושר שלך.על תשכך שבעצם האימונים מחולקים ל 2 ( כוח ומטקון),ז"א אימונים לא קצרים בכלל.
אתה בוחר את כל האימונים : amateur+off season.קודם כל אימון כוח,מנוחה 10-15 דקות ואז מטקון.
סבבה תודה והעליה במאסה חשובה לי כי אני עכשיו לא משהו מבחינת מאסת השריר
וזו אחת המטרות שלי אז אם מישהו יודע אז בבקשה להגיב פה

סבבה תודה והעליה במאסה חשובה לי כי אני עכשיו לא משהו מבחינת מאסת השריר
וזו אחת המטרות שלי אז אם מישהו יודע אז בבקשה להגיב פה
אני חושב שעם אימוני הכוח שיש בתוכנית ואכילה נכונה, תעלה במסה. אמנם לא כמו בתוכנית שהיא כוח טהור כמו SS, אבל עדיין תעלה וגם מבלי להתפשר על שאר היכולות.

יותר טוב שתתמקד בתכנית אחת ולא תקפוץ מתכנית אחת לשניה. תברר מה אתה רוצה, תבחר תכנית ותישאר איתה. למה זנחת את ה-SS?

• פותח/ת השרשור
יותר טוב שתתמקד בתכנית אחת ולא תקפוץ מתכנית אחת לשניה. תברר מה אתה רוצה, תבחר תכנית ותישאר איתה. למה זנחת את ה-SS?
לא זנחתי, אני עדין עושה אותה אבל לא מעדכן בלוג, פשוט את התוכנית הזו
רציתי לעשות לפני ss אבל כולם המליצו לי אז עשיתי ss אבל אני מרגיש
שעם התוכנית הזו יהיה לי יותר כיף לבוא לחדר כושר שזו גם אחת המטרות.
יש הבדל ניכר בין ss לקרוספיט פוטבול? כי שתיהן בנויות על אותו עיקרון עם אותם תרגילים
חוץ מהחלק של הקרוספיט
אבל שחקני פוטבול חיבים להעלות במאסה לא?

• פותח/ת השרשור
אם אפשר עוד תגובות אם אפשר לעלות במאסה עם קרוספיט פוטבול
תודה

לפי דעתי (רק דעתי) המטרה לעלות מאסה לא נכונה בכלל.אנחנו לא בודבילדרים.תתמקד במטרות כמו- לעלות כוח,לשפר טכניקה,לשפר זמנים במטקונים שונים.
בהצלחה

לעלות מאסת שריר זה תמיד טוב.

קורן אומר שזה יאט אותך בספרינטים, והוא כבר מתאמן ספרינטים חצי שנה אז נראה לי שהוא יודע על מה הוא מדבר.
אלכס לא יכול להיות איטי, יש לו קוביות.
רן למשל שמן, אז כל השומן מאט אותו למרות שהוא חזק.

ואתה לא זה ולא זה, אתה ליצן מצוטט, הנה: גם כאן ציטטת אותי 🤡

Back
למעלה תחתית