הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התיעצות

• פותח/ת השרשור akares
  • פורסם בתאריך

akares

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
אז ככה בן 32 גובה 190 משקל 114 אחוז שומן 15 לערך מסיים כרגע סייקל של 6 שבועות של חיטוב שכלל: טסט פרופ 150 מל eod 1-6. מסטרון 100 מל eod 3-6. כמו כן במהלך הסייקל לקחתי שבועיים קלן התכנון היה לרוץ איתו לכל הסייקל אבל עשה לי תופעות שהפריעו לי במהלך היום יום שלי אז הפסקתי שבועיים אחרונים לקחתי אפדרין. טעות שעשיתי במהלך הסייקל שלא לקחתי פרגניל, אני דיי מרוצה מהתוצאות ורוצה לעשות קרוז ואז לחזור לבלאסט נוסף של6 שבועות עכשיו השאלה שלי היא קודם לגבי הפרגניל האם לקחת 6 זריקות של 1500 יום כן יום לא ואז לעשות קרוז ולהמשיךעם 500 מחולק לפעמיים בשבועשל פרגניל במהלך הקרוז והבלסט הבא או שעדיף לצאת כבר מהסייקל ולחזור שוב עוד חודשיים שלוש, ולגבי הבלאסט הבא אשמח לקבל המלצות יש לי כבר כיוון אבל אשמח להמלצות ממבינים יותר, מבחינת נסיון עשיתי שני סייקלים לפני 4 שנים לערך אחד מסה בסיסי אנטט 500 ודיבול ולאחריו חיטוב של פרופ ווינסטרול אודה לעזרה תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית