אחר ייעוץ בסייקל

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
לגבי הסייקל אין לי בעיה אני זקוק לטיפים לגבי ה-PCT

test E - 10 weeks/500 ew
nolvadex-12-16 weeks/40/40/20/20

עכשיו הבעיה שלי זה עם הHCG איזה מינון ואיפה לדחוף אותו רוב המקומות שקראתי זה להתחיל איתו בשבוע ה-8 עד ה-12 עם מינון של 500IU בשבוע עכשיו זריקה בשבוע או שצריך לחלק?

במהלך הסייקל עצמו אני לוקח מולטי ויטמין אופטי מן 3-6 כדורים

דבר ראשון, אחלה סייקל למתחיל, זה לדעתי הסייקל האופטימלי למתחילים.
לגבי הHCG, מינון של 500IU לשבוע בסדר גמור, לא לקחת מתחת לזה, בסייקלים מתקדמים יותר אף מעלים את המינון של ה HCG.
את ה HCG מזריקים תוך שרירי עם מזרק אינסולין, היתרון במזרק אינסולין שאפשר להזריק כמעט לכל שריר, כי המחט ממש קטנה.
אני הזרקתי עם המזרק אינסולין לכתף, לחזה, ליד אחורית ללא שום בעיה. רק אל תזריק לתחת, כי המחט לא מגיעה לשכבה של השריר.
כיום ה HCG מגיע בשני גדלים, אמפולה של 1500IU ואמפולה של 5000IU, הנפוץ זה של אורגנון הולנד.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, אחלה סייקל למתחיל, זה לדעתי הסייקל האופטימלי למתחילים.
לגבי הHCG, מינון של 500IU לשבוע בסדר גמור, לא לקחת מתחת לזה, בסייקלים מתקדמים יותר אף מעלים את המינון של ה HCG.
את ה HCG מזריקים תוך שרירי עם מזרק אינסולין, היתרון במזרק אינסולין שאפשר להזריק כמעט לכל שריר, כי המחט ממש קטנה.
אני הזרקתי עם המזרק אינסולין לכתף, לחזה, ליד אחורית ללא שום בעיה. רק אל תזריק לתחת, כי המחט לא מגיעה לשכבה של השריר.
כיום ה HCG מגיע בשני גדלים, אמפולה של 1500IU ואמפולה של 5000IU, הנפוץ זה של אורגנון הולנד.

סבבה תודה רבה גבר!
לדעתך סייקל כזה יתרום לי בסופו של דבר 5-10 ק"ג שריר נקי ולא יהיה ג'ינו וכל הקקה שמסביב..

לגבי הHCG זריקה בשבוע לא צריך לחלק?

לא, HCG לוקחים בדרך כלל כל חמישה ימים, ז"א אם לקחת ביום ראשון, אז הזריקה הבאה תהיה ביום חמישי וכן הלאה, אני בסייקל הראשון לקחתי פעמיים בשבוע, עדיף לצמצם את התדירות כדי לקבל רמות של חומר פעיל בגוף.
לגבי העליה? זה אישי, בסייקל הראשון עליתי 11 ק"ג בערך, אבל אתה חייב להקפיד על תזונה+שינה 8 שעות לפחות ואימונים עצימים, החומרים לא יעשו לך לבד את העבודה, מסייקל כזה אתה תראה תוצאות בהנחה שבאמת החומרים טובים ולא גרועים.
באיזה חברות אתה משתמש?

שיהיה בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
לא, HCG לוקחים בדרך כלל כל חמישה ימים, ז"א אם לקחת ביום ראשון, אז הזריקה הבאה תהיה ביום חמישי וכן הלאה, אני בסייקל הראשון לקחתי פעמיים בשבוע, עדיף לצמצם את התדירות כדי לקבל רמות של חומר פעיל בגוף.
לגבי העליה? זה אישי, בסייקל הראשון עליתי 11 ק"ג בערך, אבל אתה חייב להקפיד על תזונה+שינה 8 שעות לפחות ואימונים עצימים, החומרים לא יעשו לך לבד את העבודה, מסייקל כזה אתה תראה תוצאות בהנחה שבאמת החומרים טובים ולא גרועים.
באיזה חברות אתה משתמש?

שיהיה בהצלחה 😃

עדיין לא ביצעתי הזמנה ,אבל אני אלך לפי ההמלצות שלך.

עדיף שתלך רק על פארמה גרייד, זה ההמלצה שלי לכולם, אמפולות של טסטוטסרון אננתת. חברות עדיפות: שרינג(גרמניה), נורמה(יוון), אבוריחן(אירן), רוטקס-מדיקה(צרפת),פליבה,גאופמן.
נולבדקס, גם פארמה, HCG יש רק פארמה אין אנדרגראונד, הפופולרי והזמין זה של אורגנון-הולנד.

סייקל קלאסי לסייקל ראשון לא רע בכלל
תן יותר פרטים כמו גיל משקל אחוזי שומן גובה ותק באימונים
לגבי המולטי ויטמין3-4 ביום יספיקו לא צריך להשתגע

רועי, שלח לי ה"פ אם אתה לא רוצה לפרסם את החברות שאתה הולך להשתמש, שלא תעשה סתם שטויות.

רק דבר אחד ,במידה ומדובר בטסט' אנטט של באלקן ,הייתי מחליף פירמה ,יש להם מוצרים סבבה לאללה (ואהבתי את הטרן אצטט שלהם מאוד) אבל הטסט אנטט שלהם קצת UNDER DOSED ...למיטב ידיעתי זה המוצר היחידי של באלקן שיש איתו בעיות של ממש.

רק דבר אחד ,במידה ומדובר בטסט' אנטט של באלקן ,הייתי מחליף פירמה ,יש להם מוצרים סבבה לאללה (ואהבתי את הטרן אצטט שלהם מאוד) אבל הטסט אנטט שלהם קצת UNDER DOSED ...למיטב ידיעתי זה המוצר היחידי של באלקן שיש איתו בעיות של ממש.
על איזה חברה שאפשר להשיג באנדרגראונד היית ממליץ של טטסט' אנטט?

אפשר להזריק HCG גם לשומן בטני אין עם זה שום בעיה
לגבי גיל ומשקל

לדעתי אתה צעיר מידי לסטרואידים לא ניראה לכם בגיל הזה הטסטרון בגוף גבוהה גם ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית