הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מכון MMA שיש בוא גם מכשירים במרכז

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני מחפש מכון שהוא לא רק כמה מזרונים שיש בוא גם מכשירים שאפשר לעבוד על כוח כמה מכשירי חדר כושר .. כי זה לא נפוץ בארץ וזה דבילי

אמור להיפתח מקום בראשלצ עם הקונספט הזה בדיוק - חצי מכון מזרונים, חצי מכון קרוספיט. לא זוכר את השם של המקום לצערי, אבל אני אנסה לחפש..
בכל אופן הוא אמור להיפתח בספטמבר (עדיין בשלבי שיפוצים).

זה נראה מעניין איך המאמנים שמה ומה המחיר בערך יש לך מושג לתת לי פרטים
רן נקש מאמן שם איגרוף וקרב מגע ואני לא צריך לכתוב עליו הרבה- אחד המתאגרפים הטובים שהיו בישראל, והיה אחראי על הקרב מגע של צהל הרבה שנים. במכון קרוספיט יש מאמן של הרמת משקולות שהיה אלוף ישראל. מחיר אני משלם 450 לשני המכונים (שצמודים אחד לשני) לחודש אחד בלי התחייבות לשנה או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
רן נקש מאמן שם איגרוף וקרב מגע ואני לא צריך לכתוב עליו הרבה- אחד המתאגרפים הטובים שהיו בישראל, והיה אחראי על הקרב מגע של צהל הרבה שנים. במכון קרוספיט יש מאמן של הרמת משקולות שהיה אלוף ישראל. מחיר אני משלם 450 לשני המכונים (שצמודים אחד לשני) לחודש אחד בלי התחייבות לשנה או משהו כזה.
אה זה בנפרד מה הקטע

אה זה בנפרד מה הקטע
לא כולם מעוניינים גם במכון קרוספיט וגם באיגרוף, והמכון קרוספיט נפתח אחרי המכון אגרוף.
ובכללי אל תתבכיין, זה מכון איגרוף בין הטובים אם לא הכי טוב מבחינת ציוד ומאמנים, ובמכון קרוספיט השקיעו בציוד ברמה מטורפת, לא חסכו שקל, הביאו ציוד אלייקו במות וכל מה שמתאמן כח צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית