נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
אני מחפש מכון שהוא לא רק כמה מזרונים שיש בוא גם מכשירים שאפשר לעבוד על כוח כמה מכשירי חדר כושר .. כי זה לא נפוץ בארץ וזה דבילי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נראה מעניין איך המאמנים שמה ומה המחיר בערך יש לך מושג לתת לי פרטיםיש את המכון של נקש- זה מכון איגרוף (גם תאילנדי וקרב מגע) עם מכון קרוספיט
רן נקש מאמן שם איגרוף וקרב מגע ואני לא צריך לכתוב עליו הרבה- אחד המתאגרפים הטובים שהיו בישראל, והיה אחראי על הקרב מגע של צהל הרבה שנים. במכון קרוספיט יש מאמן של הרמת משקולות שהיה אלוף ישראל. מחיר אני משלם 450 לשני המכונים (שצמודים אחד לשני) לחודש אחד בלי התחייבות לשנה או משהו כזה.זה נראה מעניין איך המאמנים שמה ומה המחיר בערך יש לך מושג לתת לי פרטים
אה זה בנפרד מה הקטערן נקש מאמן שם איגרוף וקרב מגע ואני לא צריך לכתוב עליו הרבה- אחד המתאגרפים הטובים שהיו בישראל, והיה אחראי על הקרב מגע של צהל הרבה שנים. במכון קרוספיט יש מאמן של הרמת משקולות שהיה אלוף ישראל. מחיר אני משלם 450 לשני המכונים (שצמודים אחד לשני) לחודש אחד בלי התחייבות לשנה או משהו כזה.
לא כולם מעוניינים גם במכון קרוספיט וגם באיגרוף, והמכון קרוספיט נפתח אחרי המכון אגרוף.אה זה בנפרד מה הקטע