הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון עזרה לגבי לקחת סטוסטרון גברי בפעם הראשונה בזמן צבא

Davidmizrahi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם
אני בצבא שבוע שבוע בבסיס יש חדר כושר אני מגיע עם ארוחות מסודרוץ מהבית ומתאמן בבסיס ובבית באופן מקצועי עכשיו לשאלה מה אתם אומרים בקשר ללקחת אתזה בזמן צבא ובכללי כל מידע כזה או אחר שחייוני לי לפני שאני מתחיל תודה !!

שלום וברוך הבא לפורום.

ראשית, נתחיל בעצה מאוד חשובה - כדאי לחפש מידע בנושאים שמעניינים אותך על ידי עריכת חיפוש. תוכל לחפש תחת מילים מסויימות - בין אם כותרות או הודעות. תמיד טוב לקרוא מידע שכתב נכתב כאן, ותאמין או לא, הרבה מידע גם חוזר על עצמו בנושאים רבים. למשל, גם בנושא ששאלת.

שנית, לפני שבכלל שוקלים אם להשתמש בסטרואידים ולבצע סייקל ראשון, צריך להיות בטוחים שיודעים מספיק כיצד להתאמן נכון, לאכול נכון ולהתקדם איכותית. חשוב שיהיה בסיס פיזי טוב וגם בסיס מקצועי - הלוא הוא ידע.

לגבי שאלתך הספציפית, אני חושב שלא כדאי להתחיל כלל להשתמש בסטרואידים בזמן השירות הסדיר. לא רק מטעמי נוחות ואידיאליות שבאימונים ותזונה, אלא גם בפאן האישי - זהו לא זמן טוב לבצע זאת. תחשוב על כך שתצטרך להזריק בזמן שאתה בבסיס, וזה יכול להיות מאוד מלחיץ ולא נעים. כמו כן, בזמן שימוש בסטרואידים יש להשתמש בחומר הנקרא HCG (ידוע בשם העממי "פרגניל"), אותו חייב לשמור בקירור כל הזמן. אני לא בטוח שבזמן שהותך בבסיס תוכל לעשות זאת, והמה גם שאחרים (שותפים לחדר, מפקדים שעשויים לערוך ביקורת וכד') יכולים "לתפוס" אותך, והמצב לא יהיה נעים.

אני חוזר למה שכתבתי בהתחלה - קח את הזמן ואל תמהר. התחל לקרוא כאן בפורום בכל זמן איכותי פנוי שיש לך בנושאים הקשורים לשימוש בסטרואידים וגם בנושאים אחרים.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית