הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חתירת קרוק 101X12

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
טוב.. מאז ש @PowerLifting החזיר אותי לחתור בדאמבל התקדמתי ממש מהר ונהייתה לי מטרה לחתור 100 קילו. הגעתי ל82 לסטים של 12 ואח"כ עברתי לחתירת קרוק והגעתי ל75X25 בערך. שבוע שעבר ראיתי סרטון של קרוק שאומר שכשאתה עושה עם רצועות לתת חזרות בסגנון ה6-10 כזה. אז אמרתי יאללה באימון הזה אני הולך על 100 קילו ואני נותן לפחות איזה חמישיה לכל יד. העמסתי את הדאמבל ואיכשהו יצא לי 12 חזרות ביד שמאל. ביד ימין בחזרה השישית נקרעה הרצועה... חייב חדשות. בכל מקרה מזל שלא חיכיתי עם הסרטון ליד ימין. איך לי כח להעלות ליוטוב אז תסתפקו בלינק. הנה:
Instagram video by @yanivgoftpowerlifter • Jun 23, 2016 at 8:59am UTC

מעבר לזה שזה מרשים מאוד למשוך 100 קילו.
זאת הטכניקה שהתכוונת לחתור בה?

מפחיד!
תגיד זה לא טווח תנועה חלקי בגלל שהמשקולת גדולה כאילו ? אני נתקל באותה בעיה לאחרונה אני מרגיש שיש לי עוד בטווח תנועה אבל המשקולת נתקעת בי ומפריעה

מעבר לזה שמרשים שהרמת 100 קילו אולי כדאי להוריד ולשמור על טכניקה גם לטובת מסת שריר וגם לטובת פציעות עתידיות..

• פותח/ת השרשור
מפחיד!
תגיד זה לא טווח תנועה חלקי בגלל שהמשקולת גדולה כאילו ? אני נתקל באותה בעיה לאחרונה אני מרגיש שיש לי עוד בטווח תנועה אבל המשקולת נתקעת בי ומפריעה
זאת אכן בעיה בעיקרון קרוק עושה את זה עם צלחות של 5 אבל אין לי אפשרות אחרת.
מעבר לזה שזה מרשים מאוד למשוך 100 קילו.
זאת הטכניקה שהתכוונת לחתור בה?
אכן. ככה חותרים בחתירת קרוק.
מעבר לזה שמרשים שהרמת 100 קילו אולי כדאי להוריד ולשמור על טכניקה גם לטובת מסת שריר וגם לטובת פציעות עתידיות..
זאת הטכניקה לחתירת קרוק. להלן מאט קרוק בביצוע של חתירת קרוק שמשתמש בצ'יטינג הרבה יותר ממני.

זאת אכן בעיה בעיקרון קרוק עושה את זה עם צלחות של 5 אבל אין לי אפשרות אחרת.

אכן. ככה חותרים בחתירת קרוק.

זאת הטכניקה לחתירת קרוק. להלן מאט קרוק בביצוע של חתירת קרוק שמשתמש בצ'יטינג הרבה יותר ממני.

אז סליחה על הבורות , כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
אז סליחה על הבורות , כל הכבוד
המטרה בטכניקה הזאת היא באמת להעמיס משמעותית יותר משקל. הצ'יטינג שלי לא גדול פה בכלל. עיקר השינוי של קרוק הוא לתת לשכמה ליפול כדי להשתמש יותר בגב עליון. הצ'יטינג בקטנה הזה פשוט עושה את ההבדל מאיזה 70-80 ל100 קילו. בחימום שלי למשל עם 82 לשלשה לא השתמשתי בכלל בצ'יטינג הזה כי לא הייתי צריך. בכל מקרה התוספת משקל הזאת מפצה בהרבה על מה שאתה מאבד מהצ'יטינג.

מתנצל ליהיות זה שהורס שמחות, אבל באמת שלא רואה צורך למשוך בצורה כזו.

בכל מקרה יפה שאתה בכלל מסוגל להחזיק משקל כזה

כל הכבוד גופטי,
אדטו מוסר שאתה פסיכופט כרגיל.

לגבי התרגיל והדיון שעלול להתפתח פה,
תסכים שזה תרגיל שאין עליו שיפוט כלשהו, הוא לא תחרותי, ומה שבאמת משנה בסוף זה הדדליפט 😃

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד גופטי,
אדטו מוסר שאתה פסיכופט כרגיל.

לגבי התרגיל והדיון שעלול להתפתח פה,
תסכים שזה תרגיל שאין עליו שיפוט כלשהו, הוא לא תחרותי, ומה שבאמת משנה בסוף זה הדדליפט 😃
וואלה בינתיים הוא עושה בובה. איך שלא נסובב את זה אני מתקדם באזור ה10 קילו בחודש בדדליפט כרגע..
מתנצל ליהיות זה שהורס שמחות, אבל באמת שלא רואה צורך למשוך בצורה כזו.

בכל מקרה יפה שאתה בכלל מסוגל להחזיק משקל כזה
אני לא... זה עם רצועה 😕 אחרי שהרצועה נקרעה ניסיתי לעשות בכל זאת עם מגנזיום ביד ימין ובקושי הצלחתי לנתק את הדאמבל מהרצפה ולהתקרב לחזרה אחת לפני שהוא ברח. חשבתי לעשות הוק גריפ ואז נזכרתי שאני דווקא סבבה עם האגודל שלי

וואלה בינתיים הוא עושה בובה. איך שלא נסובב את זה אני מתקדם באזור ה10 קילו בחודש בדדליפט כרגע..

אני לא... זה עם רצועה 😕 אחרי שהרצועה נקרעה ניסיתי לעשות בכל זאת עם מגנזיום ביד ימין ובקושי הצלחתי לנתק את הדאמבל מהרצפה ולהתקרב לחזרה אחת לפני שהוא ברח. חשבתי לעשות הוק גריפ ואז נזכרתי שאני דווקא סבבה עם האגודל שלי
אני מבין את המהות של התרגיל אני פשוט לא מתחבר.

תרגילי עזר אני מעדיף לעבוד נקי יותר. .. תתפפוצץ בבנצ' תרגילי עזר תעבוד לאט

אני גם לא חובב של אוברלואד בתרגילי עזר, אבל אין ספק שרבים וגדולים מיישמים צ'יטינג בחתירה, כולל אד קואן.

אגב ההבדל בין זה לטווח תנועה מקסימלי הוא מאוד גדול, אבל אין עם זה שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
אני גם לא חובב של אוברלואד בתרגילי עזר, אבל אין ספק שרבים וגדולים מיישמים צ'יטינג בחתירה, כולל אד קואן.

אני חותר עד שהפלטות נוגעות בי. לצערי אני לא יכול להרכיב משהו כבד מצלחות של 5 כמו קרוק וזה הכי טוב שאני יכול לעשות מהבחינה הזאת..

לפי מה שאתה טוען הוא יכול גם להרים מעל 101 בטכניקה קצת יותר מכוערת אבל אם אד קואן עושה זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית