הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלון בברלין

אני טסתי דרך טורקיה.. פשוט סיוט
הטיסה התעכבה... בנוסף אכלתי שם את השווארמה הכי מגעילה ever
אבל נראה לי שאין ברירה, לטוס רק דרך טורקיה כי אחרת ההבדלים משמעותיים במחיר.

זה כבר לא משתלם עם כמות העצירות בדרך והזמן הכולל של הטיסה.
בסוף החופשה מתקצרת ל 3 ימים

טיסת לואו קוסט הכוונה לטיסות של חברות כמו איזיג'ט (במקרה של ברלין) שמספקות טיסה ישירה אבל בלי כל השרותים של טיסה רגילה (אוכל, סרט, לבחור מקומות במטוס וכו'). שום עצירות ושום בזבוז זמן.
וגם אם יודעים לחפש טיסות כמו שצריך אפשר למצוא טיסות אפילו זולות יותר עם קונקשן אחד (בד"כ דרך טורקיה, אוקראינה או ירדן) של שעה שעתיים המתנה ועדיין "להנות" מכל התוספות.
זה רק עניין של כמה תחת יש לך לשבת ולחפש (לא שזה לוקח כזה הרבה זמן) וכמה אתה גמיש בנוגע לתאריכים ושעות.

• פותח/ת השרשור
טיסת לואו קוסט הכוונה לטיסות של חברות כמו איזיג'ט (במקרה של ברלין) שמספקות טיסה ישירה אבל בלי כל השרותים של טיסה רגילה (אוכל, סרט, לבחור מקומות במטוס וכו'). שום עצירות ושום בזבוז זמן.
וגם אם יודעים לחפש טיסות כמו שצריך אפשר למצוא טיסות אפילו זולות יותר עם קונקשן אחד (בד"כ דרך טורקיה, אוקראינה או ירדן) של שעה שעתיים המתנה ועדיין "להנות" מכל התוספות.
זה רק עניין של כמה תחת יש לך לשבת ולחפש (לא שזה לוקח כזה הרבה זמן) וכמה אתה גמיש בנוגע לתאריכים ושעות.
אני יודע, במקרה הספציפי שלי לא הייתי גמיש בנוגע לתאריכים ושעות וגם לא לגביי קונקשנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית