זה היה מנגלה לדעתי..סתם צרם לי השם... הכל טוב
אם כבר השם נשמע כמו מלון של ילד יהודי (מנדל) חח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה היה מנגלה לדעתי..סתם צרם לי השם... הכל טוב
כן ידוע פשוט הקרבה לשם קצת צרמהזה היה מנגלה לדעתי..
אם כבר השם נשמע כמו מלון של ילד יהודי (מנדל) חח
בברלין חל איסור למקומיים להשכיר דירה שלמה (בין דרך AIRBNB או אתרים אחרים), בגלל זה לא המלצתי על זה.רק AIRBNB
ממה שאני מכיר,לא באמת אוכפים את זהבברלין חל איסור למקומיים להשכיר דירה שלמה (בין דרך AIRBNB או אתרים אחרים), בגלל זה לא המלצתי על זה.
שמע,בכסף שתחסכו על מלון אתם יכולים ללכת לפרימרק ולקנות בגדים חדשים לכל יום בשבוע..
חחח אחת הסיבות שאני בברלין כל שנה כבר 3 שנים ברציפותתאמין לי שאם הוא יציג לה את זה כך - אין מצב שהיא לא מסכימה חחחח
כמה יוצא עלות של 4 לילות בדירה בברלין ?שמע,בכסף שתחסכו על מלון אתם יכולים ללכת לפרימרק ולקנות בגדים חדשים לכל יום בשבוע..
The Top 20 Vacation Rentals & Short Term Rentals in Berlin on Airbnbכמה יוצא עלות של 4 לילות בדירה בברלין ?
תודה!
ככל שאתה מחפש יותר זמן אתה מוצא דברים טובים יותר,מה שטוב זה שהמחירים הם פר דירה ולא פר בן אדם,ככה שזה יוצא הרבה יותר משתלם.תודה!
הפרש של של 200-300 שח מהדילים שמוצעים לי בחלק מהמלונות 4 כוכבים
אני אבדוק את זה בכל אופן
10x
אני אשמח! 🤯אם אתה צריך המלצות על המבורגרים בברלין,אני יכול להמליץ כי עברתי שם בהרבה מאוד מקומות)
חחח אחת הסיבות שאני בברלין כל שנה כבר 3 שנים ברציפות
זה רחוק מלהיות משתלם.וואלה משתלם לעשות טיסה קלילה, לעשות קניות לעונה חדשה, ולחזור.
זה רחוק מלהיות משתלם.
רק הטיסה עולה סביבות ה 3K +
אני אשמח! 🤯
המבורגרים זאת חולשה אצלי..
זה כבר לא משתלם עם כמות העצירות בדרך והזמן הכולל של הטיסה.תעשה טיסת לואו קוסט והכל טוב
כמה מידע, המון המון תודה!בעיקרון יש 3 אזורים מרכזיים שצריך להכיר בברלין שהם:
kreuzberg - איזור המסיבות,המועדונים והפאבים
mitte- איזור האוכל
ואיזור המרכז/alexanderplatz - איפה שכל החנויות,הבאזרים והקניונים(פה גם נמצא פרימארק)
חשוב מאוד לקנות כרטיס חופשי שבועי(אם אתם שם לפחות שבוע) אם לא יש גם כרטיסים ל3 ימים וליום וכו(הכרטיסים לשבוע צריך לקנות בקופות ולא במכשירים ,עולים כ30 יורו),הם מקנים תחבורה ציבורית חופשית ברחבי העיר למעט איזורי C שזה כבר בגבולות העיר וצריך לקנות כרטיס נוסף בשבילם(או לחילופין לקנות כרטיס יקר יותר לשבוע,שזה לא משתלם ואל תעשו את זה).
אם אתם בוחרים לא לקנות כרטיס שבועי/יומי ורוצים לקנות כרטיסים לנסיעה יחידה,זה עובד ככה:
הבאן בברלין נוסע במעגל,בשתי כיוונים,הכרטיס שאתה קונה הוא פר כיוון,לכן אתה יכול לנסוע חופשי בכיוון אחד,אבל אם תרצה לחזור למקום שבו הייתה תצטרך לעלות על רכבת לכיוון השני ולכן תצטרך כרטיס נוסף(שזה יוצא לא משתלם בטווח הארוך כי אתם תשתמשו ברכבות הרבה).
מבחינת מסעדות מומלצות:
The Bird-ההמבורגר הטוב ביותר שאכלתי בחיים(אכלתי בסניף שבקרויזברג)
Burgermeister-תשעים אחוז מהזמן יש תור,אבל ברגע שתטעם(חובה להזמין צ'ילי צי'ז פרייז) אתה תבין למה יש תור.
שוק אוכל כל יום חמישי, כתובת: Eisenbahnstraße 42 - מומלץ מאוד מאוד מאוד,יש שם דברים הזויים וטעימים,אבל גם יחסית יקרים.
לא הספקנו להיות אבל מקום עם קונפסט אדיר (ברזי בירה במרכז כל שולחן, אתה מוזג לעצמך וזה סופר לך כמה מ"ל שתית וכמה אתה צריך לשלם) והמבורגרים טובים - The Pub, באזור של אלכסנדרפלאץ
Berlin Burger International (BBI - שווה לקפוץ אם אתם באזור,המבורגרים מאוד שומניים והלחמניה מתפרקת מרוב שמן,אבל טעים מאוד,מומלץ להזמין את הצ'יפס בטטה,אגדי.
KEDEWE-הקניון של האחוזון העליון,כיף להסתובב ולראות דברים שבחיים לא יהיה לך כסף לקנות אותם(כמו כובע גרב אדום ב300 יורו),יש בקומה העליונה מסעדת דליקטסים,טעים ויקר,אם בא לכם להתפנק זה אחלה מקום.
זה מה שאני זוכר כרגע,אם אני אזכר בעוד אני אוסיף.
מבחינת מקומות מומלצים:
אם אתם אוהבים רום ו/או קוקטיילים,ולא בא לכם רעש וצלצולים של מועדונים,יש אחלה מקום בשם rum trader ,קשה מאוד למצוא אותו בפעם הראשונה(מאחורי איזה בניין מגורים),אבל האווירה היא של שנות ה50,יש מקום לאולי 15-20 אנשים בפנים,וכל מי שנכנס לשם הוא מישהו שעוסק בתחום ההומני(נגנים,סופרים,ציירים וכו),קוקטיילים מדהימים,והבעלים(למרות שהוא לבוש כמו נאצי בחליפה)אוהב ישראלים.
אם תצליחו להכנס זה חוויה.
le wilde renatte- רוב המועדונים בברלין כמעט ואין סיכוי להכנס אליהם אם אתה לא דובר גרמנית אז זה כבר עניין שלכם,אבל אני אעתיק לך את מה שרשמתי בטריפ אדוויזור על המקום(אגב להוריד טריפ אדוויזור לפלאפון זה חובה).
So we met 4 German girls at a nearby bar, if it weren't for them we wouldn't be able to enter as the door(wo)man doesn't like foreigners, once inside you will have to enter another door to go even deeper down the rabbit hole- a smoke and drug infused dark room with monotone, repetitive, slow techno music. The people inside were very drunk/high so if you're into this kind of stuff you'll love it.