היי, אני צריך יעוץ קטן. יש לי הסטוריה ארוכה עם הורמונים, לפני שהתחלתי לקחת חומרים היה לי טסטובטרון מאוד נמוך ופרולקטין מאוד גבוה (500-600), אסטרוגן מעולם לא נבדק.
נכנסתי לכמה סייקלים והשתמדתי כמה פעמים בקבותרים נגד הפרולקטין.
עכשיו אני יוצא מתקופה ארוכה של כשנה שהייתי על חומרים וללא פיסיטי על מנת להשיג מרשם מקופת החולים לטיארטמ שאותו הייתי צריך כבר ממזמן. (שבוע וחצי עברו מזריקה אחרונה)
לא מזמן כשעוד הייתי על חומרים ביצעתי בדיקת דם ויצא לי אסטרוגן מעל 600 ופרולקטין 1000.
השאלה שלי אם יש סיכון כלשהו לרדת ככה מהחומרים ללא שום פיסיטי (לעולם לא היו לי תופעות אסטרוגניות מלבד עליית נוזלים רבה).
יש בידי ארימדקס האם כדאי לקחת עכשיו תוך כדי שהרמות טסט בדם יורדות?
שאלה נוספת, מתי לדעתכם הרמות ירדו מספיק מתחת לרף המינימלי כדי שאוכל לעשות בדיקת דם ולגשת איתה לרופא?
לאחרונה הייתי על 750 טסט ו400 דקה.
תודה 😃
נכנסתי לכמה סייקלים והשתמדתי כמה פעמים בקבותרים נגד הפרולקטין.
עכשיו אני יוצא מתקופה ארוכה של כשנה שהייתי על חומרים וללא פיסיטי על מנת להשיג מרשם מקופת החולים לטיארטמ שאותו הייתי צריך כבר ממזמן. (שבוע וחצי עברו מזריקה אחרונה)
לא מזמן כשעוד הייתי על חומרים ביצעתי בדיקת דם ויצא לי אסטרוגן מעל 600 ופרולקטין 1000.
השאלה שלי אם יש סיכון כלשהו לרדת ככה מהחומרים ללא שום פיסיטי (לעולם לא היו לי תופעות אסטרוגניות מלבד עליית נוזלים רבה).
יש בידי ארימדקס האם כדאי לקחת עכשיו תוך כדי שהרמות טסט בדם יורדות?
שאלה נוספת, מתי לדעתכם הרמות ירדו מספיק מתחת לרף המינימלי כדי שאוכל לעשות בדיקת דם ולגשת איתה לרופא?
לאחרונה הייתי על 750 טסט ו400 דקה.
תודה 😃