הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פטור שיער בצהל

יש לך הוכחות לכך שתלישת שערות עם פינצטה באופן חד פעמי תגרום לי להקריח מהר יותר ? חוץ מזה שאני תולש במאחורה של הראש לא באמצע איפה שתמיד מתחילים להקריח
אתה כנראה לא מבין, יש לך על הראש X שורשים, כל כמה זמן שורש אחד מת/נלתש ובמקומו מתחיל לגדול שערה חדשה. אם אתה תולש במקום מסויים, אז יותר מהר יגמרו שם השורשים. יכול להיות שאתה בן אדם אם גנים טובים ולא תקריח. יכול להיות שלא. תסתכל על הגברים במשפחה שלך ותחליט.

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא מבין, יש לך על הראש X שורשים, כל כמה זמן שורש אחד מת/נלתש ובמקומו מתחיל לגדול שערה חדשה. אם אתה תולש במקום מסויים, אז יותר מהר יגמרו שם השורשים. יכול להיות שאתה בן אדם אם גנים טובים ולא תקריח. יכול להיות שלא. תסתכל על הגברים במשפחה שלך ותחליט.
זה נשמע כמו bro science

לא יודעת אם זה עוזר אבל יש לי חבר טוב שבזמנו הוציא פטור שיער על רגישות באיזור (שהראש מתגרד בלי הפסקה הכוונה אחרי כל פעם שמסתפר) ,אבל הוא היה בשירות קרבי אז אני לא יודעת אם זה תקף גם לג'וב..

אתה מחזיר אותי 3-4 שנים אחורה.
לי זה הצליח. לא יכולתי לסבול את הגלח, בגלל צמיחה קצת מוזרה זה היה נראה נורא.
עשיתי פנס קטן עם סכין גילוח בצד הראש (לא תלשתי שיערות, פשוט גילחתי), מפה לשם קיבלתי פטור שיער קבוע.

• פותח/ת השרשור
אתה מחזיר אותי 3-4 שנים אחורה.
לי זה הצליח. לא יכולתי לסבול את הגלח, בגלל צמיחה קצת מוזרה זה היה נראה נורא.
עשיתי פנס קטן עם סכין גילוח בצד הראש (לא תלשתי שיערות, פשוט גילחתי), מפה לשם קיבלתי פטור שיער קבוע.
חחח הצרות של הגובניקים אה
אבל אמרו לי שאם תער/סכין גילוח זה משאיר קצת שיער ואז הרופא יראה את זה ועדיף לתלוש עם פינצטה , מה דעתך בנושא ?
ושבאת לרופא באת עם שיער קצוץ ? כי אני כבר עכשיו עם שיער מפחיד (פטור אומץ) אבל זה לשחק על המזל שלי עד שאיזה רסר זבל יתפוס אותי אני חייב פטור אז אתה אומר להסתפר ממש קצר ולבוא לרופא ככה ?

אני באתי עם שיער לא קצר במיוחד, לא ארוך אבל לא גלח.
הבאתי סכין גילוח לתל השומר, חידשתי את הגלח בשירותים כדי שלא יהיו זיפים מהלילה.

• פותח/ת השרשור
אני באתי עם שיער לא קצר במיוחד, לא ארוך אבל לא גלח.
הבאתי סכין גילוח לתל השומר, חידשתי את הגלח בשירותים כדי שלא יהיו זיפים מהלילה.
חח לא היית בקרייה ?
גם אני בתל השומר חשבתי על לבקש מהספר לעבור לי עם תער על השיער ואז אני יקח את התער כאילו כי הוא הרי תמיד זורק אותו ויבקש מידידה שלי בבסיס לפני הרופא לעבור על זה מה אתה אומר יעבוד ?

חח לא היית בקרייה ?
גם אני בתל השומר חשבתי על לבקש מהספר לעבור לי עם תער על השיער ואז אני יקח את התער כאילו כי הוא הרי תמיד זורק אותו ויבקש מידידה שלי בבסיס לפני הרופא לעבור על זה מה אתה אומר יעבוד ?

אם לא תנסה לא תדע, רק קח בחשבון שאם תופסים אותך, אתה יכול לקבל צינור רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית