הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB למתקדמים

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
צריך את חוות הדעת שלכם בבקשה על התוכנית שבניתי.
הושקע די הרבה מחשבה אז לא ישר לשלול 😛
AXBAXBX (מסה כמובן)

תוכנית.jpg

נערך לאחרונה:
נפח אם אני לא טועה מחושב גם עם משקל, לכן לחשב מס' סטים כפול חזרות לא יהיה בדיוק מדויק.
יש 3 מרכיבים לנפח: סטים, חזרות ומשקל.
בכל מקרה לא הסברת קצת על עצמך..
גיל, משקל, גובה, מטרות וכו'.

• פותח/ת השרשור
נפח אם אני לא טועה מחושב גם עם משקל, לכן לחשב מס' סטים כפול חזרות לא יהיה בדיוק מדויק.
יש 3 מרכיבים לנפח: סטים, חזרות ומשקל.
בכל מקרה לא הסברת קצת על עצמך..
גיל, משקל, גובה, מטרות וכו'.
בן 25, 76 קילו על סביבות 12/13 א"ש גובה 171
BdSmf3V.jpg

מטרה מסה 😃

משקלי עבודה הולכים לעלות מאימון לאימון באימוני A1 ו B1 (זאת המטרה לפחות)
אני יודע שזה מחושב גם עם משקל אבל לפי היגיון כזה - מישהו שהסקוואט שלו 200 קילו לאומת מישהו שהסקוואט שלו 100 קילו, אז כמובן שיהיה לו נפח מטורף, אז מה הוא יצתרף להוריד סטים/תרגילים..? לא ניראה לי
ציינתי נפח רק כדי שיהיה יותר קל לראות שבאימונים עם התווך היותר גבוה (AKA משקל יותר נמוך) הנפח קצת עולה

בן 25, 76 קילו על סביבות 12/13 א"ש גובה 171
צפה בקובץ המצורף 35087

מטרה מסה 😃

משקלי עבודה הולכים לעלות מאימון לאימון באימוני A1 ו B1 (זאת המטרה לפחות)
אני יודע שזה מחושב גם עם משקל אבל לפי היגיון כזה - מישהו שהסקוואט שלו 200 קילו לאומת מישהו שהסקוואט שלו 100 קילו, אז כמובן שיהיה לו נפח מטורף, אז מה הוא יצתרף להוריד סטים/תרגילים..? לא ניראה לי
ציינתי נפח רק כדי שיהיה יותר קל לראות שבאימונים עם התווך היותר גבוה (AKA משקל יותר נמוך) הנפח קצת עולה
הבנתי אותך אבל בכל מקרה מן הסתם תשתמש במשקל נמוך יותר לחזרות גבוהות יותר אבל השאלה היא כמה אחוז זה מהמקסימום שלך.
בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך לא לחשב ככה נפח אלא לעלות חזרות ופשוט להוריד 20% מהמשקלים שאתה עושה בדרך כלל בטווחי החזרות האלה (אני מניח שהכנסת אותם למטרת התאוששות, תקן אותי אם אני טועה).
אני בעיקרון עושה משהו דומה רק על PPL, לכן אני די תומך במתכונת מהסוג הזה, לי אישית זה עובד.
מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס? איזה תוכניות ביצעת בעבר?

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך אבל בכל מקרה מן הסתם תשתמש במשקל נמוך יותר לחזרות גבוהות יותר אבל השאלה היא כמה אחוז זה מהמקסימום שלך.
בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך לא לחשב ככה נפח אלא לעלות חזרות ופשוט להוריד 20% מהמשקלים שאתה עושה בדרך כלל בטווחי החזרות האלה (אני מניח שהכנסת אותם למטרת התאוששות, תקן אותי אם אני טועה).
אני בעיקרון עושה משהו דומה רק על PPL, לכן אני די תומך במתכונת מהסוג הזה, לי אישית זה עובד.
מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס? איזה תוכניות ביצעת בעבר?
SS, ליניראית, AB, ABC, ABCDE
משקלי שיא (לא נכון לרגע זה 😆 כי אחרי חיטוב)
דדליפט 180 סינגל, סקוואט 120 ל 5, בנץ 105 ל 5

32967_tvknyt.jpg

בנוסף שלב אירובי פעמיים בשבוע - כ-20-30 דק' בדופק בינוני (130-140)
אפשר לשלב אימון בטן בסוף אימון מסויים - בשבי להתחלה פעם בשבוע יספיק, 4 סטים, 10-15 חזרות

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית