עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן 25, 76 קילו על סביבות 12/13 א"ש גובה 171נפח אם אני לא טועה מחושב גם עם משקל, לכן לחשב מס' סטים כפול חזרות לא יהיה בדיוק מדויק.
יש 3 מרכיבים לנפח: סטים, חזרות ומשקל.
בכל מקרה לא הסברת קצת על עצמך..
גיל, משקל, גובה, מטרות וכו'.
הבנתי אותך אבל בכל מקרה מן הסתם תשתמש במשקל נמוך יותר לחזרות גבוהות יותר אבל השאלה היא כמה אחוז זה מהמקסימום שלך.בן 25, 76 קילו על סביבות 12/13 א"ש גובה 171
צפה בקובץ המצורף 35087
מטרה מסה 😃
משקלי עבודה הולכים לעלות מאימון לאימון באימוני A1 ו B1 (זאת המטרה לפחות)
אני יודע שזה מחושב גם עם משקל אבל לפי היגיון כזה - מישהו שהסקוואט שלו 200 קילו לאומת מישהו שהסקוואט שלו 100 קילו, אז כמובן שיהיה לו נפח מטורף, אז מה הוא יצתרף להוריד סטים/תרגילים..? לא ניראה לי
ציינתי נפח רק כדי שיהיה יותר קל לראות שבאימונים עם התווך היותר גבוה (AKA משקל יותר נמוך) הנפח קצת עולה
SS, ליניראית, AB, ABC, ABCDEהבנתי אותך אבל בכל מקרה מן הסתם תשתמש במשקל נמוך יותר לחזרות גבוהות יותר אבל השאלה היא כמה אחוז זה מהמקסימום שלך.
בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך לא לחשב ככה נפח אלא לעלות חזרות ופשוט להוריד 20% מהמשקלים שאתה עושה בדרך כלל בטווחי החזרות האלה (אני מניח שהכנסת אותם למטרת התאוששות, תקן אותי אם אני טועה).
אני בעיקרון עושה משהו דומה רק על PPL, לכן אני די תומך במתכונת מהסוג הזה, לי אישית זה עובד.
מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס? איזה תוכניות ביצעת בעבר?
סבבה תודה רבהצפה בקובץ המצורף 35089
בנוסף שלב אירובי פעמיים בשבוע - כ-20-30 דק' בדופק בינוני (130-140)
אפשר לשלב אימון בטן בסוף אימון מסויים - בשבי להתחלה פעם בשבוע יספיק, 4 סטים, 10-15 חזרות