עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מערכות מחשב מומלצות KSP מחשבים וסלולר מחשבים נייחיםלפטופ לא אמור להיות זול יותר ממחשב נייח?
יש לך דוגמאות לנייחים טובים עד 4?
לא, לפטופ תמיד יהיה יותר יקר מול נייח כשמדברים על אותו המפרט. תחשוב שבנייד הכול חייב להיות דחוס ולשקול כלום ורבע כדי שהמחשב לא יהיה כבד.... זה מגבלות ייצור שאין לך בנייח.לפטופ לא אמור להיות זול יותר ממחשב נייח?
יש לך דוגמאות לנייחים טובים עד 4?
חכה שיגיע הכרטיס מסך 480RX AMD ממש זול בסביבות 200 דולר ונמצא ב HIGHEND
אפשר לבנות מחשב שולחני משמעותית יותר חזק בתקציב של 4000 מאשר מחשב נייד.
בקשר לגרפיקה אם יש כח וידע כדאי לחפש כרטיס מסך שמאפשר overclock עם מערכת קירור מתאימה במארז.
אני עדיין עם כרטיס 7850 של amd שבהגדרת יסוד שלו בא עם מהירות שעון בסיסית של 860 מגההרץ ועלה לי בערך 120 שקל.
כרטיס עם מהירות שעון של 1050 עלה בזמנו 2000 שקל בערך בחנויות.
הכרטיס שאני קניתי הגיע עם קירור חזק מרוב היצרנים ואני עובד איתו באוברקלוק כבר 3 שנים על 1150 מגהרץ, סחטתי ממנו שווי של 1000 שקל ובערך 35% ביצועים מOC שעובד בצורה יציבה בלי לשחק עם המתחים של הליבה או כל דבר אחר.
לפעמים שווה לחפש ולחכות לכרטיס הנכון שיגיע
אתה לא יכול להשוות כרטיסים לפי מהירות שעון, 7950 על 860 ו7850 על 860 רחוקים שנות אור אחד מהשני.אפשר לבנות מחשב שולחני משמעותית יותר חזק בתקציב של 4000 מאשר מחשב נייד.
בקשר לגרפיקה אם יש כח וידע כדאי לחפש כרטיס מסך שמאפשר overclock עם מערכת קירור מתאימה במארז.
אני עדיין עם כרטיס 7850 של amd שבהגדרת יסוד שלו בא עם מהירות שעון בסיסית של 860 מגההרץ ועלה לי בערך 120 שקל.
כרטיס עם מהירות שעון של 1050 עלה בזמנו 2000 שקל בערך בחנויות.
הכרטיס שאני קניתי הגיע עם קירור חזק מרוב היצרנים ואני עובד איתו באוברקלוק כבר 3 שנים על 1150 מגהרץ, סחטתי ממנו שווי של 1000 שקל ובערך 35% ביצועים מOC שעובד בצורה יציבה בלי לשחק עם המתחים של הליבה או כל דבר אחר.
לפעמים שווה לחפש ולחכות לכרטיס הנכון שיגיע
לא השוואתי ל7950, הציפסט, הatu והזכרון לא מאפשרים השוואה בלי קשר למהירות שעון.אתה לא יכול להשוות כרטיסים לפי מהירות שעון, 7950 על 860 ו7850 על 860 רחוקים שנות אור אחד מהשני.
יש הרבה נתונים שמשפיעים על הכרטיס.
כמובן ששיפרת אותו משמעותית, אבל לא ב35%