חדש! ייעוץ LBS אחד על אחד - הירשם כעת!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
זו לא עוד שיטה. זה לא עוד שקר שמבוסס על "קשקשת" בחדר כושר. שנות לימודים רבות הושקעו במחקר ומציאת מידע מהימן כדי להביא כל אדם לתוצאה (הריאלית) אותה הוא מעוניין להשיג.

אין יום שאנחנו לא ממשיכים לחקור ולקרוא מחקרים כדי להתעדכן בממצאים חדשים ועדכניים - דבר שלא תמצאו אצל רוב אנשי המקצוע בתחום בישראל.
יתרה מזאת, אנחנו נלמד אתכם כל שלב ושלב בתהליך כדי שתדעו כיצד להסתדר בכוחות עצמכם, מבלי להיות תלויים בנו. אנו נסביר לכם באופן מופשט מדוע עשינו X בתהליך ולא Y. אנו לא נספק לכם רק תפריט תזונה ותוכנית אימונים ונשלח אתכם לדרכם - זו לא הדרך שבה אנו מאמינים. המטרה שלנו היא להעשיר את הידע שלך ולהקנות לך את כל הכלים האפשריים כדי לייעל את התהליך שאותו אתם מעוניינים לעבור.

לקביעת פגישת ייעוץ אישית בתזונה ואימונים או לבירור פרטים נוספים התקשרו עוד היום למספר: 03-544-0919

למידע נוסף: LBS - ייעוץ אישי בתזונה ואימונים: דיאטה, אימונים, ייעוץ גנטי ועוד

שיהיה בהצלחה 😃

flyer5.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה העלויות?

מפגש ראשון 400 ש״ח אורכו כשעה

עדכונים אורכם 20-30 דקות ומתבצעים כל 3-4 שבועות.
בעדכונים מעבירים תכנים ומלמדים אותך כיצד להתנהג בארועים/מסיבות/חופשות ובכללי כיצד לאכול ולהתאמן נכון. מה העקרונות מאחורי כל תוכנית אימונים ותפריט תזונה ונבצע כמובן שינויים בתפריט/תוכנית אימונים בהתאם להתקדמות שלך במשקל/אחוז שומן).

מפגש ראשון + 3 עדכונים (תהליך שאורכו 4 חודשים) = 1000 ש”ח

מפגש ראשון + 5 עדכונים (תהליך שאורכו 6 חודשים) = 1550 ש”ח

מפגש ראשון + 11 עדכונים (תהליך שאורכו 12 חודשים) = 2300 ש”ח. בחבילה זו המפגש השביעי אורכו שעה ומשנים את כל התוכנית אימונים והתזונה בהתאם למטרה.

ניתן לפרוס לתשלומים.

נשמע מעולה,
יש הבדל בין זה לבין מה שהיה אצלכם עד עכשיו?
יחס יותר אישי ולא רק דרך המחשב. מדידת אחוז שומן ומשקל בכל עדכון והעברת תכנים (מלמדים אותך כיצד להתאמן/לאכול נכון אחד על אחד במפגשי העדכון).

תהיו נגישים לכל מקום בארץ?

נגיד ?... טבריה

כמו כן, אני בטוח שכולם מכירים אותך ואת הידע שלך, השאלה היא מה עם שאר היועצים?

• פותח/ת השרשור
היכן מתבצעות הפגישות?
כרגע בתל אביב, דיזינגוף סנטר. יש חנייה בסנטר בעלות של 18 שקלים לשעתיים.

כמו כן, אני בטוח שכולם מכירים אותך ואת הידע שלך, השאלה היא מה עם שאר היועצים?
כרגע אני עושה את זה בתל אביב. דיאטנית נוספת תצטרף בהמשך.

כן. יש חנייה במקום בעלות של 18 שקלים לשעתיים או כמובן שאפשרל הגיע עם תחבורה ציבורית/כל דבר אחר.

וכן זה בתוך סניף אמינושופ
סבבה תודה משה,אולי ביום שני אני אגיע לאמינושופ אז אני כבר אלךלומר לך שלום אם לא תהיה עסוק

Back
למעלה תחתית