הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חושבים שהבחור הצעיר הזה על חומרים?

Infantry

משתמש מתחיל
280
0
נק' מוניטין:
31
280
0
עברתי בBB וראיתי דיון שאיזה אחד בן 16 פתח על השינוי שלו וזה גורם לי לפקפק קצת... אפשרי שינוי כזה בשנה ללא חומרים?

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=110488221

והתמונה הזאת בכלל.. מה זה הגב הזה? כולה בן 16..

s6000861gn5.jpg

נראה מוזר מאוד, כל זה בשנה? המממ... קשה לי להאמין, אבל אולי יש סיכוי שכן.😳

סיכוי קיים שהוא השתמש בחומרים. מצד שני, אימון אינטנסיבי מלווה בתזונה מתאימה וייעוץ נכון יכולים להביא לתוצאות כאלה. אל תשכח שהוא צעיר. הגיל תורם בנושא הזה.

נערך לאחרונה:
גבולי מאוד, אני הייתי אומר שלא, או עזרה מהתוספים שבארץ לא חוקיים ובחו"ל כן.
ראיתי שינויים טיבעיים מטורפים בחיים שלי, אז אני לא ממהר להגיד חומרים למרות שבחו"ל זה עף פי כמה מאשר בארץ.

בן 16 ?..שנה ?.. זאת אומרת מגיל 15 התחיל ?..

חרטא, אין מצב טבעי.. ואת הפוש באמת מקבלים בגיל 18 + גיל 16 זה עוד כלום.

לא נראה לי שהיה פה מעורב משהו יותר מאוראלי , הוא גבולי מאוד הייתי אומר דווקא שכן טבעי ..

לא נראה לי שהיה פה מעורב משהו יותר מאוראלי , הוא גבולי מאוד הייתי אומר דווקא שכן טבעי ..
אתה נראה לי קצת מסטול, אתה שם לב שהוא מתחת לגיל 16?
אמא שלו בטח עובדת בבית חולים עם כמות המזרקים שהוא צריך

גבולי ?.. בגיל 16 להראות ככה זה גבולי ?..

תגיד לי איפה אתה חיי ?.. זה לא שהוא מתאמן מגיל קטן, בסה"כ שנה.. מגיל 15, שבגיל הזה בקושי זזים.. אתה צריך משקפיים :120ag:

שוב אני לא מאמין שהוא לקח משהו וגם אם כן זה לא היה ממשהו אוראלי קל , בכל מקרה תפסיקו להסתכל על אנשים אחרים כמה ומה הם הזריקו , הוא נראה סה"כ מעולה לגיל 16 ועל זה צריך להצדיע לו שהוא עשה שינוי כזה גדול.

שוב אני לא מאמין שהוא לקח משהו וגם אם כן זה לא היה ממשהו אוראלי קל , בכל מקרה תפסיקו להסתכל על אנשים אחרים כמה ומה הם הזריקו , הוא נראה סה"כ מעולה לגיל 16 ועל זה צריך להצדיע לו שהוא עשה שינוי כזה גדול.

אני חושב שזה פתאטי שאנשים מאמינים לו שהוא טבעי, כי זה נותן אשלייה שזה אפשרי בצורה טבעית, וזה לא.
כל הכבוד לו כן, חבל שהוא עשה את זה בגיל שרוב הילדים מתחילים לגדל שערות על הביצים, מקווה בשבילו שבגיל 25 לא יהיו לו שדיים וכוס.

תקרא את התגובות באשכול משה, אתה תבין לבד שהוא מסתיר משהו.

אני חושב שזה פתאטי שאנשים מאמינים לו שהוא טבעי, כי זה נותן אשלייה שזה אפשרי בצורה טבעית, וזה לא.
כל הכבוד לו כן, חבל שהוא עשה את זה בגיל שרוב הילדים מתחילים לגדל שערות על הביצים, מקווה בשבילו שבגיל 25 לא יהיו לו שדיים וכוס.

תקרא את התגובות באשכול משה, אתה תבין לבד שהוא מסתיר משהו.
אתה מושפע יותר מדי מערוץ 8 ומכל מיני מאמרי טבע באינטרנט על חומרים כנראה.
דבר ראשון ג'ינו ושאר התופעות לוואי של עודף אסטרוגן ודברים כמו אקנה נשירת שיער וכו' מתרחשים בד"כ באמצע של הסייקל וכמה שבועות לאחר מכן , אם זה עובר בשלום אין שום סיבה שיהיה לך את זה לאחר כמה שנים פתאום יום אחד.
מה שכן יכולות להיות השפעות ארוכות טווח זה לב , כבד , כליות ודברים כאלו שהנזק הוא נזק מתמשך אם לא בודקים ועוקבים ואם לא לוקחים את החומרים שצריך לקחת ל PCT לאחר הסייקל.
תפסיקו להתעסק בקקי , הילד עשה את זה כבר אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה וואללה אני יכול להצביע על עוד מאות אם לא אלפים כמוהו ברחבי העולם שפשוט לא מתפרסמים , זה כמו שילד יקח את הלשון ויעשה עגיל בגיל 15 או ילד שיעשה קעקוע בגיל 16 זה אותו דבר , זו שריטה וזה יצר שאי אפשר לעצור ברגע שאתה רוצה את זה אתה תעשה את זה , השאלה היא כמה אתה רוצה את זה וכמה סבלנות יש לך.

אני לא מתעניין בסייקלים או השפעות שלהם לטווח הקצר\ארוך, גם לא כזה אכפת לי אם הוא עשה סייקל או לא, אבל לומר שהוא טבעי זה לעג לאינטיליגנציה של אנשים.

עד כאן, יותר מה4 תגובות יותר מדי האלה שרשמתי באמת שלא אכפת לי.

חחחחחחחחחחחח the sun כל פעם שמוכיחים לך שאתה טועה אתה אומר "טוב לא כזה אכפת לי" 🙄

בכל אופן השינוי פסיכי לגמרי 👏

כי כשטועים זה קורה מחוסר ידע, ואם אני לא יודע כנראה שזה לא מעניין אותי כדי שאני אקרא על זה

אני לא חושב שהפואנטה פה היא אם הוא לקח או לא

כי בוא נתערב שלפחות 80 אחוז מבני גילו לא יגיעו בכלל לתוצאות כאלה גם אחרי 3 סייקלים

לא בא להגיד שמקנאים או משו אבל אם התגובה הראשונית שעולה היא "טוב נו הוא על חומרים" זה חוסר פרגון מסריח, תשובה של fxp

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית