הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי לחיצת חזה כנגד מוט

• פותח/ת השרשור Shany
  • פורסם בתאריך

Shany

משתמש מתחיל
106
18
נק' מוניטין:
115
106
18
היי,
אני חושבת שזה הפורום הכי מתאים לשאול את השאלה הזאת למרות שיש פורים של אימוני.
אני כרגע נמצאת בקורס מדריכי חדר כושר, ואחת הדרישות לסוף הקורס זה ביצוע לחיצת חזה כנגד מוט (למשקל גוף שלי אני צריכה להרים 27.5 קילו)
הבעיה היא שאני לאחר ניתוח להגדלת חזה (כבר שלוש חודשים אחרי הניתוח) ועדין לא מצליחה להרים משקל אפילו לא את המוט לבד בלי משקולות.
אני מבצעת לחיצת חזה עם משקולות יד במשקל ממש נמוך (3 קילו) ולא מצליחה לעלות במשקלים. זה ממש מתסכל אותי, כי ברוב התרגילים כבר הגעתי חזרה למשקלי העבודה שלי מלפני הניתוח ורק פה אני תקועה.

אשמח אם יש למישהו הצעה המלצה איך לשפר/להשתפר לא רק בשביל דרישות הקורס אלא גם בשבילי?
לידע כללי אני נמצאת מבחינת תזונה במאזן קלורי חיובי קטן.

היית יכולה לשים את זה גם בפורום מתחילים או powerlifting זה לא משנה.

הבנץ' שאנחנו מלמדים כאן ומכוונים אליו הוא לצערנו לא סוג הבנץ' שמלמדים בווינגייט בגלל ויכוחים שונים על מספר סוגיות ככה שחבל שתיכשלי.

@THE BEAR @SmokingSnake @MikeRozner @לוטם אתם עשיתם קורס מדריכים בווינגייט - תוכלו לתת ייעוץ ?

• פותח/ת השרשור

הבנץ' שאנחנו מלמדים כאן ומכוונים אליו הוא לצערנו לא סוג הבנץ' שמלמדים בווינגייט בגלל ויכוחים שונים על מספר סוגיות ככה שחבל שתיכשלי.

@THE BEAR @SmokingSnake @MikeRozner אתם עשיתם קורס מדריכים בווינגייט - תוכלו לתת ייעוץ ?

אוקי להבא,
ותודה אני אמתין שבאמת מישהו שלמד שם יוכל לעזור :]

@THE BEAR @SmokingSnake @MikeRozner @לוטם אתם עשיתם קורס מדריכים בווינגייט - תוכלו לתת ייעוץ ?

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? אף אחד בקורס מדריכים לא יפסול אותך על בנץ׳ נורמלי.
היי,
אני חושבת שזה הפורום הכי מתאים לשאול את השאלה הזאת למרות שיש פורים של אימוני.
אני כרגע נמצאת בקורס מדריכי חדר כושר, ואחת הדרישות לסוף הקורס זה ביצוע לחיצת חזה כנגד מוט (למשקל גוף שלי אני צריכה להרים 27.5 קילו)
הבעיה היא שאני לאחר ניתוח להגדלת חזה (כבר שלוש חודשים אחרי הניתוח) ועדין לא מצליחה להרים משקל אפילו לא את המוט לבד בלי משקולות.
אני מבצעת לחיצת חזה עם משקולות יד במשקל ממש נמוך (3 קילו) ולא מצליחה לעלות במשקלים. זה ממש מתסכל אותי, כי ברוב התרגילים כבר הגעתי חזרה למשקלי העבודה שלי מלפני הניתוח ורק פה אני תקועה.

אשמח אם יש למישהו הצעה המלצה איך לשפר/להשתפר לא רק בשביל דרישות הקורס אלא גם בשבילי?
לידע כללי אני נמצאת מבחינת תזונה במאזן קלורי חיובי קטן.

לא הבנתי איך זה קשור לניתוח. יש עניין של החלמה?

איך האימונים שלך נראים?

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? אף אחד בקורס מדריכים לא יפסול אותך על בנץ׳ נורמלי.

זה מה שאני זוכר ממישו שדיבר על אותו נושא לפני הרבה זמן. ממה שאתה יודע הם לא פוסלים על הקימור בגב(הרי אני זוכר שהם תמיד אומרים לעשות מנח גוף נייטרלי) ? כיווץ שכמות ? לחיצת בילדרים ?

אם כל זה לא רלוונטי אז סבבה לא אתווכח.

זה מה שאני זוכר ממישו שדיבר על אותו נושא לפני הרבה זמן. ממה שאתה יודע הם לא פוסלים על הקימור בגב(הרי אני זוכר שהם תמיד אומרים לעשות מנח גוף נייטרלי) ? כיווץ שכמות ? לחיצת בילדרים ?

אם כל זה לא רלוונטי אז סבבה לא אתווכח.

אף אחד לא יפסול אותך על כיווץ שכמות כי אף אחד אפילו לא ישים לב לזה. הקימור בגב צריך להיות מינימלי גם ככה, למי שלא פאוורליפטר. אני גם הייתי פוסל על קימור שחלק מהאנשים עושים כאן.

• פותח/ת השרשור

לא הבנתי איך זה קשור לניתוח. יש עניין של החלמה?

איך האימונים שלך נראים?

כי עשיתי את השתל מתחת לשריר. האזור כולו חלש עדין למרות שעבר כבר מספיק זמן והרופא אישר לי לחזור להתאמן.
ואני בעקרון בינתיים עושה FWB די דומה למה שיש בפורטל.
ד"א גם דדליפט מאוד קשה לי לעשות אבל עם זה אין לי בעיה לחכות עוד זמן.
ולדוגמה סקוואט אני כבר מרימה 45 קילו (היום באימון אני אנסה לעלות עוד במשקל, אני מעלה כל שבוע)

Back
למעלה תחתית