הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממתיק וניל

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
ראיתי שבאבקות חלבון יש את זה משהוא כזה

ממתיק וניל זה תמצית וניל ?
כי לא ראיתי קלוריות על התמצית (זה בקבוקון קטן כזה)
ואין שם ערכים תזונתיים אז אני פוחד שפשוט החברה לא רשמה בגלל שלא יקנו .. (שלא יהיה לי איזה 100 גרם פחמימות שם חח)
מה אתם אומרים?

זה זה ? , ואם לא איפה אני יכול להשיג את זה ?

• פותח/ת השרשור
שתתחיל להרים ברזלים כבדים ופחות תתעסק בדברים חסרי משמעות.
אולי גם נתרחק מתפריט ? בוא נזרום עד הסוף..
הדברים האלה קריטים לי כי אני מכין תפריט שמוביל אותי ובונה אותי,
אז .. אתה סתם זורק דברים לאוויר, אם אין לך איך להגיב ....

אולי גם נתרחק מתפריט ? בוא נזרום עד הסוף..
הדברים האלה קריטים לי כי אני מכין תפריט שמוביל אותי ובונה אותי,
אז .. אתה סתם זורק דברים לאוויר, אם אין לך איך להגיב ....
אני אחרוג מתפקידי ואתערב באופן אישי, ושוב - סליחה מראש אם אהיה מעט בוטה
אם להתרשם מתגובותייך, השאלות שאתה שואל והאשכולות שאתה פותח - עם כל הרצון שלך ללמוד ולהיות פרפקציוניסט, אתה מתעסק בשטויות וזוטות.

התקדמות ממשית תגי כאשר תבין שהעיקר הוא אימונים נכונים ועצימים (עם כל הכבוד, או לא, לסטריט וורקאאוט), תזונה כוללת מוכוונת מטרה ומנוחה בהתאם. רמות המאקרו, בעיקר כשמדובר במתחיל כמוך, חשובות שבעתיים מרמות המיקרו. על הדרך תמשיך לצבור ידע תיאורטי, ואת חלקו תוכל לשיים לפרקטיקה, אבל החשוב הוא פרקטיקה מוכחת וקיימת, שכל שנותן לך הוא רק לשיים אותה.

• פותח/ת השרשור
אני אחרוג מתפקידי ואתערב באופן אישי, ושוב - סליחה מראש אם אהיה מעט בוטה
אם להתרשם מתגובותייך, השאלות שאתה שואל והאשכולות שאתה פותח - עם כל הרצון שלך ללמוד ולהיות פרפקציוניסט, אתה מתעסק בשטויות וזוטות.

התקדמות ממשית תגי כאשר תבין שהעיקר הוא אימונים נכונים ועצימים (עם כל הכבוד, או לא, לסטריט וורקאאוט), תזונה כוללת מוכוונת מטרה ומנוחה בהתאם. רמות המאקרו, בעיקר כשמדובר במתחיל כמוך, חשובות שבעתיים מרמות המיקרו. על הדרך תמשיך לצבור ידע תיאורטי, ואת חלקו תוכל לשיים לפרקטיקה, אבל החשוב הוא פרקטיקה מוכחת וקיימת, שכל שנותן לך הוא רק לשיים אותה.
בסדר.. אבל אני מעדיף באמת לדייק אני לא רוצה לחרוג ולא רוצה סתם פחמימות ממשהוא סתמי
אם אני משקיע אני משקיע עד הסוף..
כאילו מצידי אני יכול לאכול עוגה או מגנום גם מאשר לקבל את זה מהוניל הרי זה אותו דבר..
בגלל זה שאלתי את זה..

בסדר.. אבל אני מעדיף באמת לדייק אני לא רוצה לחרוג ולא רוצה סתם פחמימות ממשהוא סתמי
אם אני משקיע אני משקיע עד הסוף..
כאילו מצידי אני יכול לאכול עוגה או מגנום גם מאשר לקבל את זה מהוניל הרי זה אותו דבר..
בגלל זה שאלתי את זה..
באבקת חלבון יש 10 גרם פחמימות במקרה הכי גרוע שיש, ובעוגות יש פי כמה ולכן זה התעסקות בשטויות כי ה10 גרם האלה לא יהיו מה שיהרוס לך את התפריט

• פותח/ת השרשור
לא, זה לא זה.
אין באבקת חלבון שלך 100 קלוריות נוספות שלא חושבו...

באבקת חלבון יש 10 גרם פחמימות במקרה הכי גרוע שיש, ובעוגות יש פי כמה ולכן זה התעסקות בשטויות כי ה10 גרם האלה לא יהיו מה שיהרוס לך את התפריט

שניכם לא הבנתם על מה אני מדבר..
באבקת חלבון הכל טוב הכניסו שם ממתיק (אני לא יודע כמה קלוריות יש בו אבל כנראה אפסיות)
השאלה שלי היא איפה אני משיג את הממתיק הזה ,
כי ראיתי תמצית וניל ואין עליה ערכים - והפחד שלי שלא יהיה 100 פחמימות = 100 סוכרים = 400 קלוריות ... הבנתם ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית