נער

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
אהלן, מצטער, אבל קצת התעצלתי לקרוא את השאלות ותשובות, וישר ניגשתי לפה.
בקיצור, אני רוצה להתחיל מסה, וכרגע יש לי הצעה אחת לתפריט כרגע, אוליי כמה אימונים אישיים בשביל טכניקות למסה עם SS, מפוואר ליפטר עם עבר של תחרויות שניצח, שאימן מישהי ששברה שיא עולם בדדליפט, וכל מיני כאלה.
עכשיו, אני רוצה לבחון עוד הצעות, עכשיו, לנער בן 15, עוד מעט 16, מה העלויות ?, ומה אתם מציעים ?

שלום,

אנחנו מציעים תפריט תזונה ותוכנית האימונים בהתאמה אישית בהתאם לנתונים הפיזיולוגים ואורח החיים שלך. ניתן לקחת את זה צעד קדימה ולעשות גם בדיקות גנטיות להתאמה מירבית מבחינת אימונים ותזונה בכך שנדע לאילו מזונות אתה רגיש יותר וכאלו שפחות. איך אתה מתאושש מאימונים ומה הנטייה הגנטית שלך להפצע וכדומה.

בנוסף אנו מציעים מעקב שוטף לאורך כל התהליך באימייל או בפורום שבו אנו מתחייבים לענות לכל שאלה תוך 24 שעות מרגע שפרסמת/שלחת את הנושא/אימייל.

• פותח/ת השרשור
שלום,

אנחנו מציעים תפריט תזונה ותוכנית האימונים בהתאמה אישית בהתאם לנתונים הפיזיולוגים ואורח החיים שלך. ניתן לקחת את זה צעד קדימה ולעשות גם בדיקות גנטיות להתאמה מירבית מבחינת אימונים ותזונה בכך שנדע לאילו מזונות אתה רגיש יותר וכאלו שפחות. איך אתה מתאושש מאימונים ומה הנטייה הגנטית שלך להפצע וכדומה.

בנוסף אנו מציעים מעקב שוטף לאורך כל התהליך באימייל או בפורום שבו אנו מתחייבים לענות לכל שאלה תוך 24 שעות מרגע שפרסמת/שלחת את הנושא/אימייל.

נשמע טוב מאוד, בעיקר החלק הגנטי שאתם מציעים תוכנית שבאמת באמת אחד על אחד ממה שאני הבנתי מותאמת אליי, אבל מה המחירים, מאיפה הם מתחילים ואיפה הם מסתיימים ?

נשמע טוב מאוד, בעיקר החלק הגנטי שאתם מציעים תוכנית שבאמת באמת אחד על אחד ממה שאני הבנתי מותאמת אליי, אבל מה המחירים, מאיפה הם מתחילים ואיפה הם מסתיימים ?
הבדיקות הגנטיות מעט יקרות אך זה משהו שעושים פעם בחיים ומקבלים המון ידע על הגוף.

יש 3 בדיקות גנטיות: בריאות, דיאטה וספורט. ניתן לעשות כל בדיקה בנפרד או להזמין מספר בדיקות במקביל (מה שיוצא זול יותר)

בריאות - $280 (לערך 1080 ש"ח)

דיאטה או ספורט - $210 ( לערך 800 ש"ח)

2 בדיקות - $420 (לערך 1600 ש"ח)

3 בדיקות - $490 (לערך 1890 ש"ח)

המחירים בדולרים כי זה מוזמן ישירות מהמעבדה בדרום אפריקה (DNA LIFE) ולשם גם נשלחת התרבית לאנליזה.

מבחינת פגישות ייעוץ, פגישת פיענוח גנטי במשך שעה וחצי עלותה 400 שקלים.
ניתן לרכוש חבילות מותאמות מראש.

המפגש הראשון אורכו כשעה (אלא אם עושים בדיקה גנטית ואז המפגש הראשון אורכו שעה וחצי)
עדכונים אורכם 20-30 דקות שבהם עושים שינויים בתפריט תזונה, תכנית אימונים, מודדים היקפים ואחוז שומן ומעבירים תכנים (מלמדים אותך איך לאכול נכון/דגשים לגבי תוכנית האימונים)

מפגש ראשון + 3 עדכונים (4 חודשים) = 1000 שקל

מפגש ראשון + 5 עדכונים (6 חודשים) = 1550 שקל

מפגש ראשון + 11 עדכונים (שנה) = 2300 שקל

* המחירים אינם כוללים בדיקה גנטית במידה ואתה מעוניין לבצע אותה.

קח בחשבון שמאחר ואתה קטין, תצטרך להגיע עם אחד ההורים לפגישת הייעוץ.

יש 3 בדיקות גנטיות: בריאות, דיאטה וספורט. ניתן לעשות כל בדיקה בנפרד או להזמין מספר בדיקות במקביל (מה שיוצא זול יותר)

המחירים בדולרים כי זה מוזמן ישירות מהמעבדה בדרום אפריקה (DNA LIFE) ולשם גם נשלחת התרבית לאנליזה.

המפגש הראשון אורכו כשעה (אלא אם עושים בדיקה גנטית ואז המפגש הראשון אורכו שעה וחצי)
עדכונים אורכם 20-30 דקות שבהם עושים שינויים בתפריט תזונה, תכנית אימונים, מודדים היקפים ואחוז שומן ומעבירים תכנים (מלמדים אותך איך לאכול נכון/דגשים לגבי תוכנית האימונים)

מעולם לא שמעתי על הבדיקות הגנטיות האלו.
במה זה עוזר? מה המידע שאני מקבל בכל אחד מהתחומים שציינת ?

• פותח/ת השרשור

אוקיי, תודה, אני אצור אתכם קשר אם אהיה מעוניין.

מעולם לא שמעתי על הבדיקות הגנטיות האלו.
במה זה עוזר? מה המידע שאני מקבל בכל אחד מהתחומים שציינת ?

הבדיקות מתבצעות ע"י תרבית רוק שאנו שולחים למעבדה בחו"ל לפיענוח. לאחר 3-4 שבועות אני מקבל את תוצאות הבדיקה ויכול להמליץ באופן מאוד פרטני מה לאכול בתפריט היומי וכיצד להתאמן בהתאם לגנטיקה שלך (אתה מקבל העתק של כל הבדיקות).

לדוגמה, האם אתה רגיש יותר לשומן או פחמימות בתפריט? איזה תפריט יעזור לך לרדת יותר במשקל? האם אתה מתאושש מהר או לאט יחסית מאימונים אנאירובים/אירובים? האם הגוף שלך נוטה להפצע? האם יש לך רגישות ללקטוז/גלוטן? ובדיקות רבות נוספות שמייעלות את התהליך. מבחינה בריאותית ניתן לראות האם יש לך רגישות לגלוקוז גבוה (ז"א פרופיל גנטי עם נטייה לסוכרת), נטייה לכולסטרול גבוה (מה שיכול להצביע על מחלות לב, אם כי זה תלוי) ופרמטרים רבים נוספים.

זה העתיד של התזונה בהתאמה אישית לדעתי ולכן אנו מציעים את זה.

הבדיקות מתבצעות ע"י תרבית רוק שאנו שולחים למעבדה בחו"ל לפיענוח. לאחר 3-4 שבועות אני מקבל את תוצאות הבדיקה ויכול להמליץ באופן מאוד פרטני מה לאכול בתפריט היומי וכיצד להתאמן בהתאם לגנטיקה שלך (אתה מקבל העתק של כל הבדיקות).

לדוגמה, האם אתה רגיש יותר לשומן או פחמימות בתפריט? איזה תפריט יעזור לך לרדת יותר במשקל? האם אתה מתאושש מהר או לאט יחסית מאימונים אנאירובים/אירובים? האם הגוף שלך נוטה להפצע? האם יש לך רגישות ללקטוז/גלוטן? ובדיקות רבות נוספות שמייעלות את התהליך. מבחינה בריאותית ניתן לראות האם יש לך רגישות לגלוקוז גבוה (ז"א פרופיל גנטי עם נטייה לסוכרת), נטייה לכולסטרול גבוה (מה שיכול להצביע על מחלות לב, אם כי זה תלוי) ופרמטרים רבים נוספים.

זה העתיד של התזונה בהתאמה אישית לדעתי ולכן אנו מציעים את זה.
משה, האם בדיקה כזאת עם אחוזי דיוק גבוהים?
האם ניתן לעשות בדיקות אלא בנפרד לייעוץ אישי הפיזי?

משה, האם בדיקה כזאת עם אחוזי דיוק גבוהים?
יש לכל פרמטר מדד דיוק/הסתמכות סטטיסטית על מחקרים. אצרף כאן כשאקבל באימייל דוח לדוגמה כדי שתראה איך זה נראה.
זה מה שזה מכיל:

DNA לדיאטה

• וריאציות גנטיות הקשורות להשמנת יתר ועודף משקל
  • היכולת לעלות או לרדת במשקל בקלות
  • התאמה גנטית לבניית תוכנית אימון אישית
  • תנועה של שומנים מתאי השומן
  • היכולת לשימוש בשומנים במקור לאנרגיה
  • קצת חילוף החומרים
  • שיעור ספיגת שומנים הבאים מהתזנוה

DNA לבריאות

• מטבוליזם של כולסטרול
  • בריאות העצם
  • מנגנוני תיקון של DNA
  • דלקות
  • עקה חומצונית
  • רגישות לאינסולין
  • תגובה למזון

DNA ספורט

• לח. דם וזרימת דם תקינה
  • כוח/חוזק
  • סבולת לב-ריאה
  • התמחות סיבי שריר והעלאה במסת השריר
  • ספיקת לב
  • חילוף החומרים בשריר
  • הסתגלות לסוגי אימון שונים
  • שלמות מבנית של רקמות רכות
  • תגובה דלקתית ויציריה של רדיקלים חופשיים

אפשר לעשות את בדיקת ה-DNA ולקבל רק את הדוח מבלי להגיע לפגישת ייעוץ ולפענח את התוצאות. הבעיה שיהיה לך קצת קשה בתור מי שלא מתמחה (אני מניח) בנושא להבין מי נגד מי ובין היתר לא להשתגע אם יצא משהו שלא מצא חן בעינך (כי עלול להיות לכך הסבר). אז אני ממליץ פגישה ליענוח התוצאות + המלצות בהתאם לבדיקה

יש לכל פרמטר מדד דיוק/הסתמכות סטטיסטית על מחקרים. אצרף כאן כשאקבל באימייל דוח לדוגמה כדי שתראה איך זה נראה.
זה מה שזה מכיל:

DNA לדיאטה

• וריאציות גנטיות הקשורות להשמנת יתר ועודף משקל
  • היכולת לעלות או לרדת במשקל בקלות
  • התאמה גנטית לבניית תוכנית אימון אישית
  • תנועה של שומנים מתאי השומן
  • היכולת לשימוש בשומנים במקור לאנרגיה
  • קצת חילוף החומרים
  • שיעור ספיגת שומנים הבאים מהתזנוה

DNA לבריאות

• מטבוליזם של כולסטרול
  • בריאות העצם
  • מנגנוני תיקון של DNA
  • דלקות
  • עקה חומצונית
  • רגישות לאינסולין
  • תגובה למזון

DNA ספורט

• לח. דם וזרימת דם תקינה
  • כוח/חוזק
  • סבולת לב-ריאה
  • התמחות סיבי שריר והעלאה במסת השריר
  • ספיקת לב
  • חילוף החומרים בשריר
  • הסתגלות לסוגי אימון שונים
  • שלמות מבנית של רקמות רכות
  • תגובה דלקתית ויציריה של רדיקלים חופשיים

אפשר לעשות את בדיקת ה-DNA ולקבל רק את הדוח מבלי להגיע לפגישת ייעוץ ולפענח את התוצאות. הבעיה שיהיה לך קצת קשה בתור מי שלא מתמחה (אני מניח) בנושא להבין מי נגד מי ובין היתר לא להשתגע אם יצא משהו שלא מצא חן בעינך (כי עלול להיות לכך הסבר). אז אני ממליץ פגישה ליענוח התוצאות + המלצות בהתאם לבדיקה
מעניין. אחכה לדוגמא שתעלה בהמשך.

תודה

היי משה

מעניין אותי שבמידה ויהיה לך לקוח שיעשה את הבדיקות הללו ובעבר כבר עשה את הייעוץ האישי באתר דרכך וקיבל תכנית תזונה או אימונים -

איך זה ישתנה ? על מה תשים דגש יותר ? מה תשנה שלא עשית במסגרת הייעוץ האישי בעבר עם אותו לקוח ? האם זה יהיה אפשרי ליישם את תוצאות

הבדיקות שיתקבלו על תכנית שכבר נתת לאותו מתאמן בעבר( FBW לדוגמא) או על תכניות קיימות כמו הליניארית או טקסס מת'וד לדוגמא ?

היי משה

מעניין אותי שבמידה ויהיה לך לקוח שיעשה את הבדיקות הללו ובעבר כבר עשה את הייעוץ האישי באתר דרכך וקיבל תכנית תזונה או אימונים -

איך זה ישתנה ? על מה תשים דגש יותר ? מה תשנה שלא עשית במסגרת הייעוץ האישי בעבר עם אותו לקוח ? האם זה יהיה אפשרי ליישם את תוצאות

הבדיקות שיתקבלו על תכנית שכבר נתת לאותו מתאמן בעבר( FBW לדוגמא) או על תכניות קיימות כמו הליניארית או טקסס מת'וד לדוגמא ?
קודם כל זה לרכוש הרבה ידע על הגוף שלך. מבחינה תזונתית נדע אם להוריד או לעלות שומן או פחמימה בתפריט. נדע אם אתה רגיש יותר לכולסטרול בתפריט או לא. נדע אם אתה צריך להרבות בירקות ואילו ירקות בדיוק. נדע אם יש לך נטייה להפצע יותר ובכך נשנה את הנפח/עצימות בתוכנית. מין הסתם שאם יש לך נטייה להפצע על SS לדוגמה לא אמליץ לך (לא אמליץ עליה בכל מקרה אבל אפילו על התקדמות של פעמיים בשבוע כנראה שלא אמליץ).
אם יש לך בעיה עם מסת העצם לדוגמה מבחינה גנטית אתן לך לצרוך יותר סידן (אמליץ על תוסף סידן או שאתן לך יותר מוצרי חלב בתפריט אם ריאלי). אם יש בעיה עם רגישות לאינסולין, אתן לך פחות פחימימות בתפריט. אם אתה רגיש ללקטוז אז נוריד מוצרי חלב. אם אתה רגיש לגלוטן אז נפחית/נסיר גלוטן מהתפריט. אם אתה מתאושש מהר מהאימונים מבחינה גנטית אז נעלה בנפח. יש עוד כל מיני דברים שאפשר לדעת מהבדיקות, לדוגמה להכניס כל מיני מתיחות אולי בסוף אימון או אולי איזה אימון מטבולי בין לבין והרשימה עוד ארוכה.

קודם כל זה לרכוש הרבה ידע על הגוף שלך. מבחינה תזונתית נדע אם להוריד או לעלות שומן או פחמימה בתפריט. נדע אם אתה רגיש יותר לכולסטרול בתפריט או לא. נדע אם אתה צריך להרבות בירקות ואילו ירקות בדיוק. נדע אם יש לך נטייה להפצע יותר ובכך נשנה את הנפח/עצימות בתוכנית. מין הסתם שאם יש לך נטייה להפצע על SS לדוגמה לא אמליץ לך (לא אמליץ עליה בכל מקרה אבל אפילו על התקדמות של פעמיים בשבוע כנראה שלא אמליץ).
אם יש לך בעיה עם מסת העצם לדוגמה מבחינה גנטית אתן לך לצרוך יותר סידן (אמליץ על תוסף סידן או שאתן לך יותר מוצרי חלב בתפריט אם ריאלי). אם יש בעיה עם רגישות לאינסולין, אתן לך פחות פחימימות בתפריט. אם אתה רגיש ללקטוז אז נוריד מוצרי חלב. אם אתה רגיש לגלוטן אז נפחית/נסיר גלוטן מהתפריט. אם אתה מתאושש מהר מהאימונים מבחינה גנטית אז נעלה בנפח. יש עוד כל מיני דברים שאפשר לדעת מהבדיקות, לדוגמה להכניס כל מיני מתיחות אולי בסוף אימון או אולי איזה אימון מטבולי בין לבין והרשימה עוד ארוכה.

מעניין מאוד, אשמח לדוח לדוגמה.

משה , סליחה על ההקפצה פשוט יש משהו שלא ראיתי בבדיקה לדוגמא.

מה האחוז דיוק של כל בדיקה?
100% מבחינת הגנום. לכל גן יש 3 וריאציות. או שיש לך את זה או לא. כל בן אדם מריצים פעמיים כדי לראות שאין טעויות. אם נמצאה טעות מריצים שוב פעמיים

Back
למעלה תחתית