הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ASOS

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
מישהו קנה ? כמה יצא משלוח לישראל ? זול יותר מהארץ ? תנו לי קצת אינפורמציה על מידות

מתלבט מאוד אם לקנות משם.

מכיר כמה שקונים,כולם מרוצים (בהנחה שהמידה נכונה)

כמה יצא משלוח לישראל
כנמ
תלוי בכמה אתה קונה,אבל יש עניין עם האתר הספרדי,שזה יוצא כמה פאונדים/דולרים פחות

זול יותר מהארץ
תלוי מה

תנו לי קצת אינפורמציה על מידות
כנס למוצר ותמדוד את עצמך כמו שרשום שם

מתלבט מאוד אם לקנות משם.
שווה מאוד,אמינים מאוד
גם בעניין של החזרים (דואר קקי וכאלה)

• פותח/ת השרשור
Asos זה הדבר שהכי קרוב לשלמות.
@Titan

מבחינת מה ?

מת להתחדש בבגדים אבל לא רוצה לצאת בקנס אבל מצד שני לא רוצה להדפק במידות.

כמו כן מישהו יודע אם יש להם אזור עם מבצעים על בגדים ?

קניתי נעליים לא יצא זול כל כך אבל המידה בול והנעל משמשת אותי כבר שנה שניה ואני נועל אותה די הרבה.

מאחר והאתר אסוס מאוד משתלם לכל כיס ולאחרונה מדברים על קצת יותר בפורום, החלטתי לעשות כאן מדריך קצר, ענייני ומפורט בתור לקוח עם ניסיון עשיר(עכשיו חזרתי מהדואר עם עוד חבילה מהם).
מה זה אסוס?
אסוס הוא אתר בריטי נפוץ שמקומו בלונדון. האתר מציע למכירה מגוון רחב של כל הבגדים מהתוצרות שלו או של מאות חברות אחרות, כולל החברות הכי נפוצות ומוכרות. בנוסף, האתר מציע למכירה נעליים, שרשראות, ג'לים לשיער, חגורות, מכונות תספורת ומה לא.
המשלוחים באתר זמינים לכל העולם.

האם האתר אמין?
כן, האתר יותר אמין אפילו ממכם. אין שום בעיה להשתמש באשראי גם ללא דרך פייפל - האתר מאובטח לגמרי.

האם האתר זול?
באתר יש מגוון עצום של בגדים - חלקם זולים וחלקם פחות(תלוי בחברה, איכות). מאחר ובאתר יש מגוון עצום של בגדים, בכל זמן נתון יש חלק באתר שנקרא אווטלט שבו מוצרים יכולים להגיע להנחה של עד 70% ולכן מחירים של מוצרים רבים עשויים להיות מאוד זולים לכל כיס.
אני לדוגמא קניתי מעיל שחור סופר איכותי של חברת brave soul ב120 ש"ח בהנחה לאחר שהמחיר המקורי היה 750 ש"ח.

באיזה מטבע משלמים?
המחיר המקורי של כל מוצר הוא בליש"ט כיאה לחברה אנגלית. אך יחד עם זאת, מאחר והאתר גלובלי אפשר לקנות במטבעות אחרים(יורו, דולר וכו').

באיזה מטבע כדאי לקנות?
כרגע, לאור יציאת אנגליה מהאיחוד, ערך הליש"ט הגיע לשפל של 5 שקלים ולכן הוא המטבע המשתלם ביותר לקנות איתו.

אפשר אפילו יותר זול?
כן, אפשר אפילו יותר זול. מאחר והאתר הוא גלובלי, הוא מופיע במגוון שפות וזמין למדינות ה"מוכרות"(אנגליה, אמריקה, ספרד, גרמניה, צרפת, רוסיה וכו').
מסיבה לא ברורה, שינוי של אתר מוביל לירידה במחיר. כן, ירידה במחיר!
מעבר לאתר האמרקיאי מוביל לירידה משמעותית במחירי נעליים.
לדוגמא - נעל של אדידס עולה כ70 ליש"ט באתר האנגלי. ובאתר האמריקאי? 55.6 ליש"ט! ירידה של 14.5 ליש"ט, רק כי העברתי מדינה!
המחיר באתר האנגלי - adidas Originals Superstar Trainers C77124 at asos.com
המחיר באתר האמריקאי - http://us.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=4600631&CTAref=Saved Items Page&r=1&mk=na

דוגמא נוספת -
מעבר בגדים ושעונים לאתר הספרדי מוזילה משמעותית את המחיר.
שעון של מייקל קורס באתר האנגלי עולה 259 ליש"ט. ובאתר הספרדי? 198 ליש"ט! ירידה של 61 ליש"ט!
המחיר באתר האנגלי - Michael Kors Lexington Watch In Stainless Steel MK8405 at asos.com
המחיר באתר הספרדי - http://www.asos.com/es/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5926299&CTAref=Saved+Items+Page&xr=1&mk=na&r=3
(השעון הזה ספציפית מחוץ למלאי, תתייחסו רק לדוגמא).

איך אני משנה מדינה?
בצד ימין למעלה באתר יש דגל אנגליה, שלידו סוג המטבע ולידו חץ. תלחצו על החץ, ותהיה לכם אופציה לשנות מדינה ומטבע.

האם שינוי של מדינה שולח מאותה מדינה ששיניתי אליה?
לא, השינוי במדינה הוא אך ורק בשביל התאמת שפה - המוצרים מגיעים מהמחסנים באנגליה.

האם אפשר להוזיל עוד יותר??
כן! ישראל כידוע חובבת קניות ברשת, והיא אחת מ10 המדינות שקונות הכי הרבה דרך אסוס. עקב הסיכון בתשלום מע"מ שהדואר עלול לגבות ממכם(פרטים למה/איך/כיצד למטה), אסוס החליטו להיות נחמדים ולעשות קוד הנחה לישראל.
הקוד הנוכחי הוא IL17 והוא מעניק 17% הנחה ללקוחות הישראלים כאשר סכום החבילה מגיע ל50 ליש"ט או יותר.

תוך כמה זמן המוצרים מגיעים לארץ?
בדר"כ, מרגע ההזמנה, המוצר נשלח לארץ תוך 30-60 שעות(תלוי בעומס, לרוב אחרי 40-48 שעות) ומגיע תוך כמה ימים. מפה לשם זה כבר תלוי בדואר. לי בדר"כ מגיע תוך שבועיים וחצי.

האם אפשר לקצר את זמן המשלוח?
כן, רגע לפני ההזמנה תינתן לכם אופציה לעשות משלוח אקספרס.
משלוח אקספרס הינו שליחה מיידית של המוצר תוך פחות מיום והגעה אליכם תוך 3-4 ימי עסקים. עלות האופציה הינה 10 ליש"ט.

האם יש הגבלה במחיר בגלל הדואר בארץ?
כמובן, אנחנו במדינת ישראל. בגדול, עד לא מזמן, רצוי היה לא לעבור את ה55 ליש"ט כי ברגע שמגיעים ל300 ש"ח או יותר הדואר עלול לגבות ממך מע"מ על ההזמנה, שזה 17% מסך ההזמנה. עכשיו עקב ירידת הלישט אפשר להתפרע עד 60 ליש"ט.
אגב, לא בטוח שיתפסו אתכם - תלוי במזל שלכם.

האם יש הגבלת משקל?
כמובן, אנחנו במדינת ישראל(טייק 2). לצערי גם בזה יש לי ניסיון - עברתי בחבילה מסוימת את ה2 קילו ואסוס שלחו לי אותה דרך חברת EMS הקקות שחייבו אותי ב35 על "עמלת שחרור ממכס". או בקיצור, בולישט אחד גדול אז תשתדלו לא לעבור את ה2 קילו לחבילה.
אם יוצא לכם לדוגמא בחבילה אחת סביב 80 לישט, רצוי לפצל ל2 חבילות.

מה כדאי להזמין?
תלוי בכם. אני אישית הזמנתי כל דבר אפשרי באתר - חולצות, חולצות צמודות, מעילים, ג'קטים, חולצות לונגליין, חולצות אוברסייז, גינסים סקיני, גינסים סופר סקיני, גרביים, נעליים, מכנסיי טרנינג מכונת תספורת, ג'ל לשיער ומה לא.
מרוצה מהכל. רק תבחרו יש מגוון עצום.

איך אני מסתדר עם המידות?
באתר יש מדריך מידות מפורט. לרוב המידות יחסית דיי גלובלית, אם כי זה עשוי להשתנות בגלל ריבוי החברות באתר.
לרוב -
xs - למשקל מתחת ל60 קילו.
s - למשקל 60-67 קילו.
m - למשקל 67 -74 קילו.
l - למשקל 74- 81 קילו.
xl - למשקל 81-88 קילו.

יש גם מידות מתחת לXS ומעל לXL.

האם המדריך הזה היה טוב?
כן.

האם המדריך הזה היה מועתק?
לא! הכל מהידע והניסיון שלי.

האם מגיע לי לעלות לצוות ניהול?
אם משה מחליט לקנות באסוס.

האם קלוריה שווה קלוריה?
כן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רוצה חולצות קצרות רגילות או לייקרה ומכנסיים קצרים או דגמ"ח או ג'ינס.

מאחר והאתר אסוס מאוד משתלם לכל כיס ולאחרונה מדברים על קצת יותר בפורום, החלטתי לעשות כאן מדריך קצר, ענייני ומפורט בתור לקוח עם ניסיון עשיר(עכשיו חזרתי מהדואר עם עוד חבילה מהם).
מה זה אסוס?
אסוס הוא אתר בריטי נפוץ שמקומו בלונדון. האתר מציע למכירה מגוון רחב של כל הבגדים מהתוצרות שלו או של מאות חברות אחרות, כולל החברות הכי נפוצות ומוכרות. בנוסף, האתר מציע למכירה נעליים, שרשראות, ג'לים לשיער, חגורות, מכונות תספורת ומה לא.
המשלוחים באתר זמינים לכל העולם.

האם האתר אמין?
כן, האתר יותר אמין אפילו ממכם. אין שום בעיה להשתמש באשראי גם ללא דרך פייפל - האתר מאובטח לגמרי.

האם האתר זול?
באתר יש מגוון עצום של בגדים - חלקם זולים וחלקם פחות(תלוי בחברה, איכות). מאחר ובאתר יש מגוון עצום של בגדים, בכל זמן נתון יש חלק באתר שנקרא אווטלט שבו מוצרים יכולים להגיע להנחה של עד 70% ולכן מחירים של מוצרים רבים עשויים להיות מאוד זולים לכל כיס.
אני לדוגמא קניתי מעיל שחור סופר איכותי של חברת brave soul ב120 ש"ח בהנחה לאחר שהמחיר המקורי היה 750 ש"ח.

באיזה מטבע משלמים?
המחיר המקורי של כל מוצר הוא בליש"ט כיאה לחברה אנגלית. אך יחד עם זאת, מאחר והאתר גלובלי אפשר לקנות במטבעות אחרים(יורו, דולר וכו').

באיזה מטבע כדאי לקנות?
כרגע, לאור יציאת אנגליה מהאיחוד, ערך הליש"ט הגיע לשפל של 5 שקלים ולכן הוא המטבע המשתלם ביותר לקנות איתו.

אפשר אפילו יותר זול?
כן, אפשר אפילו יותר זול. מאחר והאתר הוא גלובלי, הוא מופיע במגוון שפות וזמין למדינות ה"מוכרות"(אנגליה, אמריקה, ספרד, גרמניה, צרפת, רוסיה וכו').
מסיבה לא ברורה, שינוי של אתר מוביל לירידה במחיר. כן, ירידה במחיר!
מעבר לאתר האמרקיאי מוביל לירידה משמעותית במחירי נעליים.
לדוגמא - נעל של אדידס עולה כ70 ליש"ט באתר האנגלי. ובאתר האמריקאי? 55.6 ליש"ט! ירידה של 14.5 ליש"ט, רק כי העברתי מדינה!
המחיר באתר האנגלי - adidas Originals Superstar Trainers C77124 at asos.com
המחיר באתר האמריקאי - http://us.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=4600631&CTAref=Saved Items Page&r=1&mk=na

דוגמא נוספת -
מעבר בגדים ושעונים לאתר הספרדי מוזילה משמעותית את המחיר.
שעון של מייקל קורס באתר האנגלי עולה 259 ליש"ט. ובאתר הספרדי? 198 ליש"ט! ירידה של 61 ליש"ט!
המחיר באתר האנגלי - Michael Kors Lexington Watch In Stainless Steel MK8405 at asos.com
המחיר באתר הספרדי - http://www.asos.com/es/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5926299&CTAref=Saved+Items+Page&xr=1&mk=na&r=3
(השעון הזה ספציפית מחוץ למלאי, תתייחסו רק לדוגמא).

איך אני משנה מדינה?
בצד ימין למעלה באתר יש דגל אנגליה, שלידו סוג המטבע ולידו חץ. תלחצו על החץ, ותהיה לכם אופציה לשנות מדינה ומטבע.

האם שינוי של מדינה שולח מאותה מדינה ששיניתי אליה?
לא, השינוי במדינה הוא אך ורק בשביל התאמת שפה - המוצרים מגיעים מהמחסנים באנגליה.

האם אפשר להוזיל עוד יותר??
כן! ישראל כידוע חובבת קניות ברשת, והיא אחת מ10 המדינות שקונות הכי הרבה דרך אסוס. עקב הסיכון בתשלום מע"מ שהדואר עלול לגבות ממכם(פרטים למה/איך/כיצד למטה), אסוס החליטו להיות נחמדים ולעשות קוד הנחה לישראל.
הקוד הנוכחי הוא IL17 והוא מעניק 17% הנחה ללקוחות הישראלים כאשר סכום החבילה מגיע ל50 ליש"ט או יותר.

תוך כמה זמן המוצרים מגיעים לארץ?
בדר"כ, מרגע ההזמנה, המוצר נשלח לארץ תוך 30-60 שעות(תלוי בעומס, לרוב אחרי 40-48 שעות) ומגיע תוך כמה ימים. מפה לשם זה כבר תלוי בדואר. לי בדר"כ מגיע תוך שבועיים וחצי.

האם אפשר לקצר את זמן המשלוח?
כן, רגע לפני ההזמנה תינתן לכם אופציה לעשות משלוח אקספרס.
משלוח אקספרס הינו שליחה מיידית של המוצר תוך פחות מיום והגעה אליכם תוך 3-4 ימי עסקים. עלות האופציה הינה 10 ליש"ט.

האם יש הגבלה במחיר בגלל הדואר בארץ?
כמובן, אנחנו במדינת ישראל. בגדול, עד לא מזמן, רצוי היה לא לעבור את ה55 ליש"ט כי ברגע שמגיעים ל300 ש"ח או יותר הדואר עלול לגבות ממך מע"מ על ההזמנה, שזה 17% מסך ההזמנה. עכשיו עקב ירידת הלישט אפשר להתפרע עד 60 ליש"ט.
אגב, לא בטוח שיתפסו אתכם - תלוי במזל שלכם.

האם יש הגבלת משקל?
כמובן, אנחנו במדינת ישראל(טייק 2). לצערי גם בזה יש לי ניסיון - עברתי בחבילה מסוימת את ה2 קילו ואסוס שלחו לי אותה דרך חברת EMS הקקות שחייבו אותי ב35 על "עמלת שחרור ממכס". או בקיצור, בולישט אחד גדול אז תשתדלו לא לעבור את ה2 קילו לחבילה.
אם יוצא לכם לדוגמא בחבילה אחת סביב 80 לישט, רצוי לפצל ל2 חבילות.

מה כדאי להזמין?
תלוי בכם. אני אישית הזמנתי כל דבר אפשרי באתר - חולצות, חולצות צמודות, מעילים, ג'קטים, חולצות לונגליין, חולצות אוברסייז, גינסים סקיני, גינסים סופר סקיני, גרביים, נעליים, מכנסיי טרנינג מכונת תספורת, ג'ל לשיער ומה לא.
מרוצה מהכל. רק תבחרו יש מגוון עצום.

איך אני מסתדר עם המידות?
באתר יש מדריך מידות מפורט. לרוב המידות יחסית דיי גלובלית, אם כי זה עשוי להשתנות בגלל ריבוי החברות באתר.
לרוב -
xs - למשקל מתחת ל60 קילו.
s - למשקל 60-67 קילו.
m - למשקל 67 -74 קילו.
l - למשקל 74- 81 קילו.
xl - למשקל 81-88 קילו.

יש גם מידות מתחת לXS ומעל לXL.

האם המדריך הזה היה טוב?
כן.

האם המדריך הזה היה מועתק?
לא! הכל מהידע והניסיון שלי.

האם מגיע לי לעלות לצוות ניהול?
אם משה מחליט לקנות באסוס.

האם קלוריה שווה קלוריה?
כן.

IL17 עובד תמיד אם ההזמנה מעל 50 לישט? גם אם המוצרים הם מהאאוטלט\בסייל?

הזמנתי מהם כבר כמה פעמים.. מאוד מאוד משתלם ואפילו בפעם האחרונה שהזמנתי כשעבר הרבה זמן יצרתי איתם קשר וקיבלתי החזר על המוצר בקלות.. יומיים אחרי זה ההזמנה הגיע בדואר חחח
אני מזמין על מטבע של דולר ניו זילנדי כי זה יוצא הכי זול תמיד
ויש כמה קופונים שאפשר להשתמש בהם ולא רק מה ש
Kartalajan פרסם

• קופון הנחה 15% על מוצרים שלא בSALE - מומלץ אם קונים מוצרים שלא בSALE ולא מעל 109 דולר ניו זילנדי:

אתה נרשם פה ומקבל אותו לאימייל
signup | ASOS

•קופן הנחה של 17% כולל משלוח אקספרס חינם מקנייה מעל 217 דולר ניו זילנדי : IL17PLUS

IL17 עובד תמיד אם ההזמנה מעל 50 לישט? גם אם המוצרים הם מהאאוטלט\בסייל?
כן.

@sukre, הדולר הניו זילנדי היה המטבע המשתלם לקנות איתו לפני חצי שנה.
עכשיו ששער הלישט ירד הוא המטבע הזול ביותר לקנות איתו. תשווה מחירים.

• פותח/ת השרשור
אז מה עדיף יותר - את הקופון הראשון או השני ? ובאיזה מטבע לישט או ניו זילנד ?

אז מה עדיף יותר - את הקופון הראשון או השני ? ובאיזה מטבע לישט או ניו זילנד ?

אתה יכול להשתמש בקופון אחד בכל קניה אז תראה מה יצא יותר משתלם בסופו של דבר.
יש היום אתרים שמשווים מחירים לפי מטבע ולפי מדינה הזוי שזה ככה אבל אין מה לעשות :

ASOS Price Checker Tool - by Codesium.com

• פותח/ת השרשור
הליש"ט זה 5 שקלים - לא כזה זול...

25 לישט זה 140₪

נערך לאחרונה:
הליש"ט זה 5 שקלים - לא כזה זול...

25 לישט זה 140₪
אתה חזק במתמטיקה
זה ₪125

אדידס הכי זול באתר האמריקאי
נייקי הכי זול באוסטרלי
רוב הדברים הכי זולים באתר הספרדי
תנסה תבדוק

תמיד תשלם רק בליש"ט
עדיף לא להזמין עם משלוח כאקספרס, שוחטים.
אקספרס שווה על שקל.
תוך 3 ימים זה אצלך בבית עם שליח תמורת ₪50.

• פותח/ת השרשור
אתה חזק במתמטיקה
זה ₪125

אדידס הכי זול באתר האמריקאי
נייקי הכי זול באוסטרלי
רוב הדברים הכי זולים באתר הספרדי
תנסה תבדוק

תמיד תשלם רק בליש"ט

אקספרס שווה על שקל.
תוך 3 ימים זה אצלך בבית עם שליח תמורת ₪50.

גם 125 ש"ח לחולצה זה לא זול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית