הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט אנטט+דקה ארוך+בולדנון

Daniel233

מושעה
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אהלן , כפי שציינתי בבדיקות דם , ממש רגע לפני הכניסה לסייקל.
כל החומרים ברשותי , כולל ה PCT והHCG.
זהו סייקל מספר 2 , ויש לציין שהמטרה היא להתחזק בכוח בלבד , ולאו דווקא להתעצב/לעלות במשקל.
המטרה לשמור על עלייה מזערית ביותר למשקל.

בסייקל הראשון לקחתי :
טסט אנטט
500mg / EW
בולדנון 800mg / EW

הייתה עלייה משמעותית בכוח , אך לא אהבתי את הצורה שבה עליתי - מוצק מאוד ונוזלי.
יש לציין כי לא הלכתי לפי כללי הספר , כמעט כמו כולם גם אני עשיתי את אותה הטעות עם הפרגניל. את הPCT לאחר מכן ביצעתי כמו שצריך.
הסייקל יארוך כ-12 שבועות , במטרה לעלייה מזערית ומתונה (מאוד)

התיכנון לסייקל מספר 2 :
טסט אנטט
-750mg / EW
בולדנון -800mg / EW
דקה ארוך- 400mg / EW
דיבול- לחודש הראשון בעלייה הדרגתית.
פרגניל -משבוע 2 עד שבוע 12
פרווירון- כדור בבוקר , כדור בערב.

PCT :
כלומיד טבע 3 קופסאות
טמוקסיפן טבע 1 קופסא

מתווסף במולטי וימין,מולטי מינרל , אומגה 3 , כורכומין, מגנזיום אוקסיד.
ללא צ'יטים בארוחות , לא נוגע במוצרי חלב , לא חובב מתוקים.
הצעות/הארות לשיפור ?
@Daniel Barack
@jornoawat

**שאלה חשובה , האם אוכל לקחת שני קופסאות של הפרגניל [ שתי האמפולות של התמיסה ושתי האמפולות של המים הבקטריוסטטים ] לשלבם יחד , ולהזריק 1250IU
בזריקה אחת לשבוע? **
סיבה זו נובעת ממחסור של מים בקרטיוסטטים. אין ברשותי , ואין באפשרותי להשיג כאלה. [גם לא בנזיל אלכוהול ]

המטרות שלך סותרות
אתה לא תוכל להישאר באותו המשקל ולעלות רק בכוח
הכל תלוי גם בתזונה (איך בסייקל ראשון אתה רושם שעלית מוצק ונוזלי?! שוב, סתירה!)
מלבד זאת דקה ובולד מאוד לא אידיאלים למטרת צבירת כוח, אם כי יעזרו במעט בתחום הזה.
אם כבר מטרתך היא כוח אזי יש לשקול שימוש בטרן ואוראלי כמו הלוטסטין/צ'ק דרופס/סופרדרול

לגבי הפרגניל - זה לא מסובך להשיג מים בקטריוסטיים או להכין אותם
יש חנות בחולון הנקראת "זיו כימיקלים", שם תוכל לקנות ויאל קטן של בנזיל אלכוהול
כמו כן קנה מהסופרפארם או כל בית מרקחת מים סטריליים להזרקה (נקרא גם מים לאינהלציה/תמיסת סלין)
ערבב את החומרים ביחסים הנכונים יחד עם הפרגניל, ושאב לויאל סטילי ריק (יש מצב שלדילר שלך יהיה אחד כזה להביא לך)
זה הרבה יותר עדיף מערבוב פרגניל עם המים שהוא בא עימם. ההגדרה למים הללו הן לשימוש חד-פעמי ולא לשמירת הפרגניל בהם לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על ההערות.
1. אסע לחולון ואקנה את הבנזיל המיוחל.
2.מדוע הדקה והבולד לא אידיאלים ?
3. המטרה היא אכילה מסודרת של 180-220 חלבון , 150 פחמימה , 60 שומנים. בהפרשים של כמה שעות מארוחה לארוחה
שאיפה לצבור כמה שפחות נוזלים ולא לעלות יותר מ5ק"ג
4. האם יש לך אלטרנטיבה אחרת לסייקל מומלץ יותר?
5.אין לי ניסיון עם טרן , וקצת חושש להשתמש בו בתור סייקל שני , להבנתי הוא מאוד חזק
6. האם דיבול במשך חודש לא יעשו את העבודה? סופרדרול הוא MUST?
אני לא רוצה להכביד על המערכת יותר מדי , בכל זאת , סייקל שני. במיוחד שהראשון היה לייט ביותר

@Daniel Barack

תודה רבה על ההערות.
1. אסע לחולון ואקנה את הבנזיל המיוחל.
2.מדוע הדקה והבולד לא אידיאלים ?
3. המטרה היא אכילה מסודרת של 180-220 חלבון , 150 פחמימה , 60 שומנים. בהפרשים של כמה שעות מארוחה לארוחה
שאיפה לצבור כמה שפחות נוזלים ולא לעלות יותר מ5ק"ג
4. האם יש לך אלטרנטיבה אחרת לסייקל מומלץ יותר?
5.אין לי ניסיון עם טרן , וקצת חושש להשתמש בו בתור סייקל שני , להבנתי הוא מאוד חזק
6. האם דיבול במשך חודש לא יעשו את העבודה? סופרדרול הוא MUST?
אני לא רוצה להכביד על המערכת יותר מדי , בכל זאת , סייקל שני. במיוחד שהראשון היה לייט ביותר

@Daniel Barack
1. מצויין

2. שני הסטרואידים מתאפיינים בתכונות אנאבוליות גבוהות מאנגרוגניות. כמובן ולכל סטרואיד יש אפקט מסויים בשני המצבים (הן אנאבולי והן אנדרוגני), אך בפועל לשניהם יש תוספת די מועטה - מ"ג ל-מ"ג חומר פעיל, מבחינת אנדרוגניות ובכך בהעלאת הכוח. טרן הוא סטרואיד המצטייד בהעלאת כוח ומאסת שריר באופן מאוזן ומאוד אינטנסיבי. כמו כן, אוראליים המצטיינים אף הם ביכולת מתן כוח באופן אידיאלי, תוך שמירה על ספיחת נוזלים מינימלית (חשוב בהקשר של העלאה במשקל הכולל, ושוב, למרות התזונה) הם אלו שציינתי לעיל. פאוורפילטרים משתמשים בהלוטסטין/צ'ק דרופס/מתיל-טרן באופן סכימטי לפני תחרויות, כאשר הייעוד הוא הגעה ליום התחרות בשיא הכוח והפעילות האנדרוגנית הנגזרת משלל הסטאק שבסייקל, ובפרט האוראלים המדוברים.

3. בסייקל, לא משנה מה המטרה (מאסה/חיטוב/שמירה על משקל והתחזקות נטו/שמירה על משקל ושינוי הרכב הגוף - Recomp), יש לצרוך פי 3-3.5 גרם חלבון לכל קילו מ"ג, כאשר ההחלטה בין חלוקת השומן והפחמימה ביתר הקלוריות שנשארו נתונה להעדפה אישית.

איך שלא תסתכל על זה, סייקל שהוא חזק אנדרוגנית (כדי לעלות בכוח ביתר קלות) לעומת אנאבולית, יהיה גם סייקל שבו כמות הקלוריות הכוללת תהיה גבוהה מאשר סייקל שהוא מאוזן או שנוטה להיות אנאבולי יותר. הסיבה היא ששפעול הרצפטורים האנדרוגניים והפעילות היתרה שמתרחשת בעקבות כך, גורמים להעלאת חילוף החומרים הכללי, לניצולת עדיפה של גלוקוז למטרות הפקת אנרגייה בתאי השריר, הגדלת מאזן החנקן (ומכאן סינטוז עודף של חלבון בהינתן תפריט מכוון ומותאם), שינוע והכנסת מרבית הנוטריאנטים הנצרכים מהמזון לתאים וכן גם הגברת היעילות של המעגל הליפולטי (ניוד שומן אל מחוץ לתאים - לא לבלבל עם שריפת שומן, זה יקרה גם בהינתן מאזן קלורי שלילי או ששואף לנייטרלי).

לאור כל זאת, עלייך להרכיב תפריט מתאים לערכים הכללים ולכמות הקלוריות, תוך התחשבות בהעלאה הדרגתית של הקלוריות ושמירה על משקל גוף +- זהה, החל מהשבוע השני לסייקל והלאה. הסיבה לשמירה על המשקל מהשבוע השני, היא כי במילא בשבועיים הראשונים, לערך, תהיה עליה בנוזלים, חרף שמירה על תפריט נייטרלי. שוב הסיבה נעוצה במכאניזם שחלק מהסטרואידים גורמים להם, ובין היתר הם של שינוי מאזן משק הנוזלים. בפשטות, הגוף יטה לצבור נוזלים תוך-שרירית ואולי תת-עורית, בלי קשר לכמות המזון הנייטרלית הנכנסת ו/או כמות הנוזלים שתשתה במהלך היום.

4. סייקל מומלץ למטרה ראשית של עליה בכוח יהיה:
1-12 - טסט אנתת 750mg לשבוע
1-12 - טרן אנתת 400mg-600mg לשבוע
* בגזרת האוראלים, יש לבחור אחת מבין האפשרויות הבאות:
30mg סופרדרול כל יום
50mg הלוטסטין כל יום
5mg צ'ק דרופס כל יום
500mcg מתיל טרן כל יום
באם מועד התחרות הוא בשבוע האחרון לסייקל, אזי את האוראלים יש לקחת כ-3 שבועות לפני מועד התחרות, בכדי להגיע אליה מוכן
באם אין תחרות וההתחזקות שאתה מכוון אליה היא כללית, אזיניתן לקחת את האוראלים מתחילת הסייקל (שבוע 1 עד 4)

5. אין מה לחשוש מטרן. טרן הוא חומר ככל הסטרואידים ואין להימנע או לפחד להשתמש בו. לטרן תכונו נעלות ואיכותיות, ותופעות הלוואי הן מעט Overrated בכל הקשור לסביבתו. מניסיון אישי שלי טרן גרם לי רק לעליה קלה בעצבים, תחושה מוגברת של חום ומעט נדודי שינה (הייתי בחיטוב, במילא זה היה אמור לקרות כך או כך גם מהגרעון הקלורי). אין בעיה לשלב טרן בסייקל שני ולעקוב אחר כלל המתרחש, בדיוק כמו שעוקבים באופן כללי על כל המתרחש. גם טסט במינונים גבוהים עלול להיות מאוד לא נעים, אז אין מה לפחד ולמנוע טרן מראש.

6. דיבול הוא אוראלי נגזרת של טסטוסטרון והוא מאוד לא "יבש". הוא יעלה אותך בנוזלים רבים ויתן מעין מראה נפוח, עקב ספיחה מוגברת תת-עורית. שוב, לאור מטרותייך הסותרות, ואחרי שהבהרנו אותן, אוראלי יבש יהיה עדיף בכל הקשור לעליה בכוח ושמירה, יחסית, על משקל (שוב, בהינתן תזונה מתאימה). שימוש באוראלים שנזכרו בסעיף 4 מצריכים שימוש מראש באומפרזול ו-TUDCA (קרא בחיפוש)

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack
תודה רבה , אין בן אדם שהיה גורם לי להבין את החומר הנלמד טוב יותר ממך. באמת מעריך מעריך מעריך , אלף תודות!
אם כבר טרן , וסופרדרול אז....
אילו חברות היית ממליץ ?
טסט של באייר מקורי בהישג ידי , אך קצת יקר. [ מה דעתך על נובה פארם?]
סופרדרול אני משער שאוכל להשיג מדיטק [ או אולי תיגר?]
טרן ? שמץ של מושג
אגב , לגבי הסופרדרול , 30מ"ג כל יום ? זאת אומרת עד סוף הסייקל? במושך 12 שבועות?

@Daniel Barack
תודה רבה , אין בן אדם שהיה גורם לי להבין את החומר הנלמד טוב יותר ממך. באמת מעריך מעריך מעריך , אלף תודות!
אם כבר טרן , וסופרדרול אז....
אילו חברות היית ממליץ ?
טסט של באייר מקורי בהישג ידי , אך קצת יקר. [ מה דעתך על נובה פארם?]
סופרדרול אני משער שאוכל להשיג מדיטק [ או אולי תיגר?]
טרן ? שמץ של מושג
אגב , לגבי הסופרדרול , 30מ"ג כל יום ? זאת אומרת עד סוף הסייקל? במושך 12 שבועות?
טסט רפואי תמיד העדיף, אך יקר.
מבחינת חברות הראשונה שאמליץ היא זנקו.
כלל מוצריה איכותיים - מינון, סטריליות, נוחוות הזרקה.
באם יש למקור שלך והוא אמין - לא הייתי חושב פעמיים ורוכש. כמובן שגם טסט שלהם, כי הרי יתר החומרים היקרים יותר מצויינים, אז כמובן שהטסט גם

• פותח/ת השרשור
לוג יתרום לך ולפורום

בהצלחה

דניאל, שאלה נוספת אלייך , ממש צעד לפני שמתחיל.
אז ככה הכל מוכן ,
טסט אנטט באייר 500mg / EW
טרן אנטט זנקו 400mg / EW
סופרדרול זנקו 30mg כל יום , בחודש השני לסייקל.

השאלה העיקרית היא כזו...באיזה חומר להצטייד כמונע ג'ינו ורמות אסטרוגן גבוהות לסייקל הנ"ל ?
פרווירון/ארימידקס/נויסידיקס/טמוקסיפן או עוד משהו שאולי שכחתי?

ומשהו קצת טיפשי...היכן ניתן להשיג ויאל סטרילי כדי לערבב בתוכו את הפרגניל עם המים הבקטריוסטטים?

@Daniel Barack
@Moshe

נערך לאחרונה:
דניאל, שאלה נוספת אלייך , ממש צעד לפני שמתחיל.
אז ככה הכל מוכן ,
טסט אנטט באייר 500mg / EW
טרן אנטט זנקו 400mg / EW
סופרדרול זנקו 30mg כל יום , בחודש השני לסייקל.

השאלה העיקרית היא כזו...באיזה חומר להצטייד כמונע ג'ינו ורמות אסטרוגן גבוהות לסייקל הנ"ל ?
פרווירון/ארימידקס/נויסידיקס/טמוקסיפן או עוד משהו שאולי שכחתי?

ומשהו קצת טיפשי...היכן ניתן להשיג ויאל סטרילי כדי לערבב בתוכו את הפרגניל עם המים הבקטריוסטטים?

@Daniel Barack
@Moshe
אין צורך לתייג אותי.
אני כבר הגבתי לאשכול ולכן מקבל התראה אוטומטית בעת תגובות חדשות.

לשאלתך - ראשית, סופרדרול יהיה מהשבוע הראשון ועד סיום השבוע הרביעי.

לגבי תופעות אסטרוגניות וכדומה - אין להשתמש באף תרופה אם לא ידוע רגישות מראש. עם זאת, הכן מראש את כלל התרופות ל-PCT ובניהן תהיה גם טמוקסיפן, וכן גם שמור בהישג יד ארימידקס ודוסטיקנס

שים לב לתמונה שצרפתי , תעשה חיפוש בגוגל....

קבצים מצורפים

• S60719-163803.jpg
    S60719-163803.jpg
    KB 53.7 · צפיות: 233
  • פותח/ת השרשור
אין צורך לתייג אותי.
אני כבר הגבתי לאשכול ולכן מקבל התראה אוטומטית בעת תגובות חדשות.

לשאלתך - ראשית, סופרדרול יהיה מהשבוע הראשון ועד סיום השבוע הרביעי.

לגבי תופעות אסטרוגניות וכדומה - אין להשתמש באף תרופה אם לא ידוע רגישות מראש. עם זאת, הכן מראש את כלל התרופות ל-PCT ובניהן תהיה גם טמוקסיפן, וכן גם שמור בהישג יד ארימידקס ודוסטיקנס

התחרות למעשה יוצאת בחודש השלישי לסייקל[בסופו] ומשם חשבתי להתחיל את הסופרדרול בחודש האחרון כדי שייתן בוסט של כוח.
מה דעתך?
ושוב , תודה רבה

שים לב לתמונה שצרפתי , תעשה חיפוש בגוגל....

פצצה אחי , תודה

התחרות למעשה יוצאת בחודש השלישי לסייקל[בסופו] ומשם חשבתי להתחיל את הסופרדרול בחודש האחרון כדי שייתן בוסט של כוח.
מה דעתך?
ושוב , תודה רבה

פצצה אחי , תודה
אם כך (ולא ציינת מראש שאכן יש תחרות), אז הכנס את הסופרדרול בזמן שביום התחרות אתה תהיה בשבוע האחרון לשימוש בו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית