הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת סייקל

Daniziv

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן, קראתי שוב ושוב בכל מקום ולא הבנתי כלום.
אני רוצה להתחיל סייקל ולא הבנתי מתי מתחילים pct, איזה סייקל להתחיל וכו.
אשמח אם מישהו ייתן לי תשובה ולא יפנה אותי לפוסט שמסביר כי לא הבנתי משם כלום.
תודה רבה

היי,
קודם חשוב שתקרא הרבה ותבין לאן אתה פונה ואז תבין אם אתה בנוי לשימוש בחומרים והאם אתה מתאים לשימוש בחומרים.
נניח והחלטת שאתה הולך על השימוש הסייקל הראשון הוא הבסיסי ביותר:
טסטוסטרון אנתת (בעל אסטר ארוך,כלומר פחות זריקות)במינון של 500 מג בשבוע,מפוצל לשתי זריקות ברווחים של 3 ימים לערך למשך 12 שבועות.
במהלך הסייקל מהשבוע השני ועד סופו משתמשים בפרגניל,שזה חומר ששומר על תפקוד תקין של האשכים ומונע את התכווצותם בעקבות קבלת טסט ממקור חיצוני.
בסוף הסייקל יוצאים לתקופת pct.תקופה בה אנחנו עוזרים לגוף להתאושש ולהחזיר אותו למצב הקודם.
משתמשים בכלומיד ובטמוקסיפן.
2 כד מכל אחד למשך שבועיים,אחרי זה עוד שבועיים עם כד 1 מכל אחד.

הי,
חבל שאתה לא מבין מהנעוץ המסודר של תום בנושא שציינת , מה שאכתוב פה הוא כזית לעומת המידע בנעוץ.
1. בדוק עם עצמך האם אתה מוכח לכניסה לעולם החומרים מבחינה בריאותית , מיצוי הפוטנציאל האישי וכמובן מטרות יעד ארוכות טווח שהרי סייקל אחד לא ייתן לך דבר וחצי דבר .
2. מתחילים עם טסט אנטט במינון של 500 מג לשבוע מפוצל לשתי זריקות במרחק שווה אחת מהשניה .
3. אין צורך ואפילו ממש לא רצוי להתחיל עם אוראלים בסייקל ראשון.
4. החל משבוע שני יש להזריק לרקמת השומנית באזור הטבור חומר הנקרא פרגניל במינון 250 יחידות להזרקה , פעמיים בשבוע במרחקים שווים , יש לקרוא בפורום על ההכנה של החומר , יש פה המון מידע על האופן המדוייק ( חשוב ביותר ! )
5. את הסייקל מושכים בין 10 ל 12 שבועות ולאחר סיום הזריקת טסט האחרונה ממתינים כ 21 ימים ואז מתחילים pct
6. Pct רגיל : שימוש שטמוקסיפן וכלומיד במשך חודש במינון יורד - ראה בחיפוש בפורום בדיוק את הפרוטוקול.
7. מבצעים בדיקות דם מקיפות כחודש לאחר הסיום ומקווים לטוב.

למד היטב את החומר לפני שאתה קופץ למים !
אל תעשה שטויות.
בהצלחה
היי,
קודם חשוב שתקרא הרבה ותבין לאן אתה פונה ואז תבין אם אתה בנוי לשימוש בחומרים והאם אתה מתאים לשימוש בחומרים.
נניח והחלטת שאתה הולך על השימוש הסייקל הראשון הוא הבסיסי ביותר:
טסטוסטרון אנתת (בעל אסטר ארוך,כלומר פחות זריקות)במינון של 500 מג בשבוע,מפוצל לשתי זריקות ברווחים של 3 ימים לערך למשך 12 שבועות.
במהלך הסייקל מהשבוע השני ועד סופו משתמשים בפרגניל,שזה חומר ששומר על תפקוד תקין של האשכים ומונע את התכווצותם בעקבות קבלת טסט ממקור חיצוני.
בסוף הסייקל יוצאים לתקופת pct.תקופה בה אנחנו עוזרים לגוף להתאושש ולהחזיר אותו למצב הקודם.
משתמשים בכלומיד ובטמוקסיפן.
2 כד מכל אחד למשך שבועיים,אחרי זה עוד שבועיים עם כד 1 מכל אחד.
איזה באסה לחשוב שאני כותב ראשון תשובה ואז לגלות שמישהו הקדים אותי 🙁

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אם הבנתי נכון, שבוע ראשון אנתת נגיד ימי שני וחמישי כל שבוע למשך 12 שבועות. שבוע שני מוסיף גם זריקת פרנג'יל חוץ מהאנתת למשך 12 שבועות.
לאחר 12 שבועות של שימוש באנתת ופרנג'יל אני ממתין 21 יום ואז מתחיל כלומיד וטמוקסיפן כל יום 2 כדורים למשך חודש ואז עוד חודש של כדור אחד מכל אחד ליום.
לאחר שסיימתי חודשיים של pct אני מתחיל סייקל שני בעצם?

במקרה של שימוש באננתת יש למשוך פרגניל עד תחילת pct. הרי האסטר הוא ארוך וטסט ממשיך לפעול.
לפותח האשכול, עצה בחינם - אל תשתמש בנתיים בחומרים. חסר לך ידע. אתה עלול להזיק לעצמך.

במקרה של שימוש באננתת יש למשוך פרגניל עד תחילת pct. הרי האסטר הוא ארוך וטסט ממשיך לפעול.
לפותח האשכול, עצה בחינם - אל תשתמש בנתיים בחומרים. חסר לך ידע. אתה עלול להזיק לעצמך.
אכן להמשיך פרגניל עד שבוע לערך לפני תחילת שימוש בתרופות השיקום .
ומסכים עימך : פותח הפוסט - שקול היטב תחילת שימוש באנבוליים !!!
באם תחליט שכן , פרסם פה את רשימת החומרים שבידך , החברות המינונים וכמובן וודא שכל חומרי השיקום בידך עוד לפני תחילתו של הסייקל .

כפי שנאמר לך בחכמה רבה על ידי יתר המגיבים - אם אין לך ידע בסיסי ואף יותר מזאת, אין לך מה לחפש בסייקל.

הפורום הוא מקום מצוין לצבור בו ידע תיאורטי. התחל לקרוא בנושאים ולחפש תשובות מפורטות, שחוזרות על עצמן בעיקר ממנהלים ויתר אנשי מפתח

עוד לפני שאתה מתחיל את הסייקל תלמד היטב את עולם הסטרואידים האנבוליים. הרבה מאוד אנשים מזניחים את הידע התיאורטי וקופצים מיד לסייקל בלי להבין את את מהות החומרים וכיצד יש להשתמש בהם.
עצה שלי אלייך היא שתתחיל את השימוש בהם רק כשאתה מבין היטב את החומרים ויכול לתכנן באופן עצמאי את הסייקל שלך רק כך תוכל למצות את הפוטנציאל הטמון בהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית