נק' מוניטין:
789
- 1,396
- 2
god bless the fitness girls!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העניין הוא שהן לא בדיוק מפתחות שרירים, הן יותר "מעצבות" את הגוף (שונא גימיקים), אני חושב שהרעיון בתחרות הוא שהמתחרות יציגו גוף נשי וכמה שיותר אסתטי (מה ששאר הקטגוריות לא מספקות לפי דעתי), אני לא רואה שרירים מכווצים אצל נשים בתור משהו אסתטי, לכן אני יכול להבין את הסיבה שהן לא מראות אותם. זאת הסיבה שאני חושב שטוב שהקטגוריה הזאת קיימת. גם אני שמח שאין פה ויכוח ואף אחד לא מנסה להראות שהוא צודק אלא שכל אחד פשוט מסביר את הפרספקטיבה שלו 😃זאת נקודת המבט שלך, ואני מכבד אותה.
גם אם הארגונים לא הצהירו על כך קבל עם ועדה, תחרות הביקיני, וה- Figure לפניה, נועדו למשוך קהל שברח מארועי פיתוח הגוף לנשים עקב עליית הרמה. יישמע מוזר, אבל הגורמים לכך הם הקהל והשופטים. שני הקהלים הללו רצו לראות שיפורים רבים בזמן קצר, מאחר וסף הגירוי עלה. כדי לענות על הציפיות, המתחרות החלו "לפתח" יותר מסת שריר. כתוצאה, הקהל הפסיק להגיע.
בשלב מסויים הוסיפו את תחרות ה-Figure. התחרות הזו היא גרסה של תחרות הפיטנס, אבל בלי פוזות מיוחדות להצגת השרירים, ובלי רוטינות אירוביות להצגת היכולת אירובית (so to speak). מצפייה שלי בתחרויות כאלו, נראה שכולן עוצרות את עצמן מלכווץ שריר במכוון, מחשש לאיבוד נקודות על כך. לדעתי זה מגוחך. מה הטעם בפיתוח שרירים, אם כל מה שעושים כדי להציג אותם, זה רק לעמוד?
תחרויות הביקיני הן השלב הבא בהתדרדרות.
המשך יבוא....
העניין הוא שהן לא בדיוק מפתחות שרירים, הן יותר "מעצבות" את הגוף (שונא גימיקים), אני חושב שהרעיון בתחרות הוא שהמתחרות יציגו גוף נשי וכמה שיותר אסתטי (מה ששאר הקטגוריות לא מספקות לפי דעתי), אני לא רואה שרירים מכווצים אצל נשים בתור משהו אסתטי, לכן אני יכול להבין את הסיבה שהן לא מראות אותם. זאת הסיבה שאני חושב שטוב שהקטגוריה הזאת קיימת. גם אני שמח שאין פה ויכוח ואף אחד לא מנסה להראות שהוא צודק אלא שכל אחד פשוט מסביר את הפרספקטיבה שלו 😃
תקשיב, חבר קטן. פעם הבאה שאתה אומר לאוכלוסייה מסויימת כאן שיקפצו לך, ימצצו לך, ילכו להזדיין או משהו בסגנון, זאת תהיה ההודעה האחרונה שלך.
עטוף בשכבה עסיסית ואוהבת של שומן.
.
אני מאמין שכך זה התחיל, אבל אני גם מאמין שהסיבה לכך היא שהתחרויות התחילו בתור תחום של גברים, שאצל גברים הסטנדרטים של היופי זה באמת גוף שרירי, פרופורציונלי וחטוב, ואני מאמין שהרעיון היה לערוך סוג של תחרות יופי או ראווה שמרוכזת בגוף של המתחרים, מנקודת המבט שלי, הנשים בתחרות הבקיני עומדות יותר בסטנדרטים של היופי הנשי (וגם בריאות יותר אני מאמין) ופה זה כבר תלוי במה שתחום פיתוח הגוף מייצג בשביל כל אדם. פיתוח הגוף המודרני יותר מרוכז בלהגיע לשיאים חדשים מאשר אסתטיקה (כמו שאמרת באחד הפוסטים הקודמים אם אני לא טועה), אז אם זה מה שאתה רוצה לראות בפיתוח גוף גם אצל נשים אז באמת שאני מבין ומכבד את זה, אבל אני מעדיף לדלג ישר לתחרות הביקיני 😛לא יצא לי להשלים את התגובה הקודמת, אבל ממילא שכחתי מה רציתי לכתוב, אז לא נראה לי שזה ישנה הרבה כרגע ... 😃
אמנם תחרות פיתוח גוף היא תחרות יופי, אך ייחודה הוא מבנה הגוף המיוחד של המתחרים. הרעיון העומד אחרי תחום פיתוח הגוף הוא הצגת גוף שרירי מעוצב. האסתטיקה הוויזואלית אמורה לשרת את הצגת מבנה הגוף השרירי, ולא ההיפך. אני לא מדבר על מבנה גוף שרירי אתלטי עטוף בשכבה עסיסית ואוהבת של שומן. אני מדבר על מבנה גוף שרירי ורזה.
מתחרה על במת תחרות פיתוח הגוף צריכה להראות שרירית. לא רק ביחס למתחרות אחרות, אלא גם ביחס לאשה המקדישה 60 דקות ביום להליכה, ומרימה קופסאות שימורים פעמיים בשבוע ( כמובן שהדוגמא מוקצנת).
לדעתי מפתחת הגוף של טרום שנות התשעים הפגינה נשיות חושנית לא פחות מדוגמנית על (למעט זן ה"קולביות" בענף הדוגמנות) או ספורטאית. כמובן שנשים, כמו הגברים, צרכו כימיקלים בכמויות שהלכו וגברו עם השנים. אני רואה את העלייה בצריכה תוצר של פופולריות השרירנות הגרוטסקית אצל המעריצים המשקיעים (שחלקם מנהלים חברות בתחום פיתוח הגוף, ומממנים תחרויות).
אני מאמין שכך זה התחיל, אבל אני גם מאמין שהסיבה לכך היא שהתחרויות התחילו בתור תחום של גברים, שאצל גברים הסטנדרטים של היופי זה באמת גוף שרירי, פרופורציונלי וחטוב, ואני מאמין שהרעיון היה לערוך סוג של תחרות יופי או ראווה שמרוכזת בגוף של המתחרים, מנקודת המבט שלי, הנשים בתחרות הבקיני עומדות יותר בסטנדרטים של היופי הנשי (וגם בריאות יותר אני מאמין) ופה זה כבר תלוי במה שתחום פיתוח הגוף מייצג בשביל כל אדם. פיתוח הגוף המודרני יותר מרוכז בלהגיע לשיאים חדשים מאשר אסתטיקה (כמו שאמרת באחד הפוסטים הקודמים אם אני לא טועה), אז אם זה מה שאתה רוצה לראות בפיתוח גוף גם אצל נשים אז באמת שאני מבין ומכבד את זה, אבל אני מעדיף לדלג ישר לתחרות הביקיני 😛