הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים רבע סקווט?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
מולי אפשטיין העלה היום
די שונה מהדעה הרווחת פה לגבי תנועה "פונקציונלית"
@Beast and cheat
FB_IMG_1469107131035.jpg

לעומת זאת ,מבחינת היפרטרופיה יש מחקר שמראה שסקוואטים מלאים יותר טובים.

דוגמה קלאסית לאי-הבנה בסיסית ביותר בכל מה שקשור להסתגלות, לאיסוף נתונים, אופן מדידה ואולי אפילו לאמינות למרות שתכלס יותר סביר להניח שאופן המדידה פשוט שגוי.

15% שיפור בורטיקל ג'אמפ ב-16 שבועות? לספורטאים? זה בטח קרה.

טל הגיע הזמן שתתחיל לעשות 1/16 סקוואט.
כן, כל הקטע הזה של להתחשב באנטומיה והפיזיולוגיה של גוף האדם זה באמת חתיכת בולשיט. הנה, זה הוכח מחקרית אחי! אפשר לנופף בנייר! ספורטאים ברמה מספיק גבוהה כדי לקבל מלגת ספורטאי בקולג' שיפרו ככה את הורטיקל שלהם ב15% ב-16 שבועות אחי!
נראה לי אני אעשה את התוכנית שלהם במשך 160 שבועות (3 שנים) ואז כשאסיים אותה אחרי שאשפר ב150% את הניתור שלי אני אנתר הכי גבוה בעולם. בדיוק בזמן לטוקיו 2020, אתן בראש לכל האתלטים הרוסים הלא-כשרוניים האלה שאפילו עם סטרואידים לא משפרים 15% ב-16 שבועות, או ב-160 שבועות.
מתחיל מחר. תאחל בהצלחה.

דוגמה קלאסית לאי-הבנה בסיסית ביותר בכל מה שקשור להסתגלות, לאיסוף נתונים, אופן מדידה ואולי אפילו לאמינות למרות שתכלס יותר סביר להניח שאופן המדידה פשוט שגוי.

15% שיפור בורטיקל ג'אמפ ב-16 שבועות? לספורטאים? זה בטח קרה.

איפה ראית את כל אי ההבנות הנ"ל? מצורף פה קובץ או המסקנות מהשקף למעלה?

יש במחקר הזה הרבה בעיות קטנות (למשל שאין להם מושג איך נראה סקוואט), אבל הבולשיט העיקרי שם הוא שהם שיפרו ב-14% את הקפיצה בלי לאמן אותה. הבולשיט המשני הוא ש״חצי סקוואט״ שיפר גם את הסקוואט המלא וגם את הרבע סקוואט, הסקוואט המלא שיפר רק את המלא ורבע סקוואט שיפר רק את הרבע הסקוואט. הבולשיט השלישי הוא שלקחו קבוצות קטנות של 9 אנשים עם מגוון די רחב של נתונים. או שלחוקרים אין כל כך מושג מה הם עשו (הם לא פרסמו מידע פר בן אדם) או שהם פשוט משקרים.

איפה ראית את כל אי ההבנות הנ"ל? מצורף פה קובץ או המסקנות מהשקף למעלה?
אני כבר לא יודע איפה זה צורף. אני חושב שבאיזו קבוצת פייסבוק של קרוספיט או משהו שעד עכשיו אני לא ממש יודע מה אני עושה שם ומי הוסיף אותי.
אבל למען הסר ספק, תמיד צא מנקודת הנחה שאני טוען את כל מה שקולדפייר טוען, חוץ מהפעמים שהוא טוען טענות סוציאליסטיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית