הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי Weightlifting

Dreamer

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום,
מעוניין לרכוש נעלי Weightlifting. האם אתם מכירים מקומות בארץ המוכרים נעליים כאלה?

אם צריך להזמין מחו"ל, ידוע לי שלכל חברה מידה שונה ולכן אם הנעל שלי באולסטאר במידה 41.5, אזי מה תהיה המידה המיועדת בנעליים שתוכלו להמליץ לי לקנות?

תודה רבה מראש אנשים יקרים

היי,
לאחר התלבטות לא מעטה כשיצא לי להגיע לסניף של אדידס כדי לבדוק ADIPOWER, אני חושב שאכן אלך על ה-SABO. עם זאת, ראיתי שיש באתר שלהם רק מידות כמו 40, 41 ואילך מבלי ציון מידה של UK, US וכו'.

לאיזו נעל המידה חופפת? שלא אזמין כאלה שקטנות עליי.
לקחתי מידה 45, אני 45 גם באולסטאר, זה יושב בסדר. אולי גם 44 היה יושב עליי טוב, ממש צמוד, לא בטוח כי לא ניסיתי.

היי,
לאחר התלבטות לא מעטה כשיצא לי להגיע לסניף של אדידס כדי לבדוק ADIPOWER, אני חושב שאכן אלך על ה-SABO. עם זאת, ראיתי שיש באתר שלהם רק מידות כמו 40, 41 ואילך מבלי ציון מידה של UK, US וכו'.

לאיזו נעל המידה חופפת? שלא אזמין כאלה שקטנות עליי.
למה בחרתה ללכת על ה sabo ?

בסוף לא. אני מתכוון להזמין POWERLIFT 2.0.

תודה לכל מי שענה ועזר.
ה powerlift נעל טובה, לדעתי אם אתה משלם עליה יותר מ 300 שקלים עדיף לעשות מאמץ לקנות את האדיפאוור בהנחת מועדון "חבר"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית