הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים וזיקפה

FEMENEN

משתמש קבוע
1,052
273
נק' מוניטין:
582
1,052
273
3 וחצי שנים לוקח חומרים עם הפסקה מסודרת וpct. בסייקל הזה יש בעיות זיקפה לא עומד כמו שצריך עם בת הזוג ויש פאדיחות.

כרגע בסייקל
1200 סוסטנון
600 דקה
400 בולדנון.

סייקל אנאבולי מידי אולי זה משפיע לרע?

לוקח פרגניל 500 בשבוע

חשבתי להוסיף פרווירון אולי זה יכניס אנדרוגניות לסייקל וזה יעזור..

3 וחצי שנים לוקח חומרים עם הפסקה מסודרת וpct. בסייקל הזה יש בעיות זיקפה לא עומד כמו שצריך עם בת הזוג ויש פאדיחות.

כרגע בסייקל
1200 סוסטנון
600 דקה
400 בולדנון.

לוקח פרגניל 500 בשבוע

נו בטח אחי שיהיה לך בעיה בזקפה , אתה מכניס ננדרולון שזה נור 19 אתה אמור לדעת שהפרולקטין שלך יעלה . למה אתה לא לוקח ביחד דוסטינקס או קבותרים ? תתחיל לקחת מיד עד סוף הסייקל והמלצה שלי תמשיך עם הקבותרים עד PCT ותמשוך עוד חודש אחרי בגלל אסטרים הננדרולון שלוקח לו זמן לצאת מהמערכת . עצה שלי תעשה בדיקות דם לפרולקטין . יש לי כמה חברים שהיו במצב שלך ויצאו מיזה בלי בעיות ולהפך . דוסטינקס בסקס זה הדבר חח כשהפרולקטין שלך נמוך אתה רק רוצה להמשיך לעשות סקס בלי הפסקה . ואני יסביר לך את העניין שאתה נמצא בו כרגע אתה כרגע נקרא פרידג' שזה אומר אתה כאילו עכשיו אחרי שהוצאת את העניין מהסיסטם ולא בא לך עוד ... זה אומר שאחרי כל יציאה של זרע מהפין הפרולקטין מטפס לשמיים ... ולא בא לך סקס חשק מיני וכו . אבל פה זה שונה זה נשאר גבוה בגלל הננדרולון אתה צריך כרגע להוריד אותו עם דוסטי וזה יעזור מיד .

נערך לאחרונה:

כרגע בסייקל
1200 סוסטנון
600 דקה
400 בולדנון.

לוקח פרגניל 500 בשבוע

קצת סדר בדברים, כדי שנדע להתקדם:
1. האם אתה 3 וחצי שנים מבצע סייקלים באופן כללי? לא באופן רצוף, נכון?
2. האם לאחר כל סייקל ביצעת PCT כנדרש? האם התאוששת?
3. האם חווית בעיות ליבידו (זיקפה, אין-אונות, כאבים או אי נוחות בזמן האקט המיני וכד') בזמן סייקלים בעבר? אם כן - מה הכילו אותם הסייקלים?
4. האם ביצעת בדיקות דם לאחרונה? ואם כן, האם בדקת פרופיל הורמונלי?

לגבי הסייקל הנוכחי שלך -
הוא אמנם מכיל חומרים די אנאבוליים כמו דקה ובולד, אבל כל מקרה לגופו.
מינון הטסט מאוד גבוה, ואמור, על הנייר, להתאים ולהלום את מינוני יתר השמנים
גם אם יש בעיות ליבידו וזיקפה, צריך לדעת מאין הן נובעות. אולי מפרולקטין, או לא לא (פרוגסטרון ואסטרוגן עלולים גם הם להיות גבוהים בזמן סייקל בכלל, וכזה בפרט, ולהביא להרגשה שאתה חווה כך או כך)

תענה על השאלות ששאלתי ונתקדם...

• פותח/ת השרשור
1. בערך 3 סייקלים בשנה. כשב2 הראשונים היה פרגניל רק בpct.

2. Pct רגיל. התאוששתי טוב חשק מיני נשאר גם גופנית לא איבדתי כמעט כלום.

3. חוויתי קצת אי נוחות בביצים באקט. אבל זה היה אך ורק כשלא לקחתי פרגניל מסודר.

4. פרופיל הורמונלי עשיתי לפני החומרים והכל היה במקום מה שכן אני כמעט בטוח שזה פרולקטין כי היו לי תופעות בעבר מdeca וזה סידר את העניין. (פטמות קצת נפוחות ורגישות. נוזלים מיותרים וקצת חוסר חשק אבל עמד ).

אבל אז הייתי על אחוז שומן גבוהה. עכשיו אני חטוב אז הגיוני שבלי שומן מיותר יהיו פחות תופעות כנראה זה לא תמיד נכון..

אני יתחיל קרבורטורים ופרווירון נראה איך ילך

1. בערך 3 סייקלים בשנה. כשב2 הראשונים היה פרגניל רק בpct.

2. Pct רגיל. התאוששתי טוב חשק מיני נשאר גם גופנית לא איבדתי כמעט כלום.

3. חוויתי קצת אי נוחות בביצים באקט. אבל זה היה אך ורק כשלא לקחתי פרגניל מסודר.

4. פרופיל הורמונלי עשיתי לפני החומרים והכל היה במקום מה שכן אני כמעט בטוח שזה פרולקטין כי היו לי תופעות בעבר מdeca וזה סידר את העניין. (פטמות קצת נפוחות ורגישות. נוזלים מיותרים וקצת חוסר חשק אבל עמד ).

אבל אז הייתי על אחוז שומן גבוהה. עכשיו אני חטוב אז הגיוני שבלי שומן מיותר יהיו פחות תופעות כנראה זה לא תמיד נכון..

אני יתחיל קרבורטורים ופרווירון נראה איך ילך
באם חווית בעבר בזמן שימוש בחומרים מסוג Nor-19 עליה כלשהי בפרולקטין, כזו שהביאה לתחילת תופעות לוואי הכרוכות בהם (תופעות די דומות לתופעות הלוואי מאסטרוגן גבוה, אך עדיין, חייבים להבדיל ולדעת מה מקור הבעיה), דע כי כל שימוש חוזר ונשנה בסייקלים עם Nor-19 יחייב אותך להשתמש במקביל בדוסטינקס. אין הדבר קשור לאחוז השומן בלעדית, והוא לא מהווה גורם מרכזי בהכרעה כמה הפרולקטין יעלה.

התחל ליטול דוסטינקס (קבותרים) במינון של חצי כדור סטנדרטי (0.25mg) כל 3 ימים. עקוב אחר השינויים וחזור לעדכן

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית