הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריך חדר כושר האינטרנט. התעודה תופסת?

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
מצאתי בגרופון את זה:
בית הספר הבינלאומי E-Careers: קורס מאמני כושר וחיטוב אונליין ב-99 ₪ בלבד (88% הנחה!). כולל תעודה

בית הספר הבינלאומי E-Careers: קורס מאמני כושר וחיטוב אונליין ב-99 ₪ בלבד (88% הנחה!). כולל תעודה

עכשיו השאלה הפשוטה היא האם מכבדים את התעודה הזאת בארץ. יש למישהו מושג/מכיר/יודע איפה לבדוק? אם כן זה נראה כו חלום... לשלם 100 שקל ולקבל את התעודה. (לא קריטי לי התכנים בקורס אני יודע לאמן אני רק צריך תעודה)

ניראה כמו בולשיט , אם כבר להיכנס למקצוע החסר תועלת הזה (גם באופן כלכלי וגם באופן ממשי) לך על הכי בטוח וזהו.

• פותח/ת השרשור
ניראה כמו בולשיט , אם כבר להיכנס למקצוע החסר תועלת הזה (גם באופן כלכלי וגם באופן ממשי) לך על הכי בטוח וזהו.
אכן נראה בולשיט. בכל מקרה אני מסתכל עכשיו ברשימה שנתנו לי פה. אם החרא הזה תופס מה איכפת לי מאיכות הקורס?
בדפדוף ובCTRL F שעשיתי לא מצאתי דבר באנגלית, יכול להיות שזה רק מוסדות ישראלים וקורסים מחו"ל לא מופיעים ברשימה או משהו כזה? כי נשמע לי הגיוני שכן יקבלו מישהו שעשה קורסים בקולג'ים בארצות הברית וכאלה..

אם זה לא ברשימה, זה קורס שלא יהיה מוכר במנהל הספורט ולכן קשה לי להאמין שמקומות עבודה יכירו בו.

אכן נראה בולשיט. בכל מקרה אני מסתכל עכשיו ברשימה שנתנו לי פה. אם החרא הזה תופס מה איכפת לי מאיכות הקורס?

בדפדוף ובCTRL F שעשיתי לא מצאתי דבר באנגלית, יכול להיות שזה רק מוסדות ישראלים וקורסים מחו"ל לא מופיעים ברשימה או משהו כזה? כי נשמע לי הגיוני שכן יקבלו מישהו שעשה קורסים בקולג'ים בארצות הברית וכאלה..
בכללי אני לא ממש ממליץ לך לשלם גם על הקורס הלכאורה ''יותר איכותי''' , תמורת השכלה על הפנים ואלא אם אתה מוכן להשקיע על מכון פרטי או להיסתובב בכול הארץ בשביל אימונים פרטים אין בזה אפילו שכר ממוצע . מה שכן זה עבודת כפית כזאת לעשות על הצד אם אתה בן חברותי,
אז אתה מיתעניין לך על זה פשוט עדיף שתידע שיש הרבה יותר דברים שווים שאפשר להרוויח בתמורה 7000+ שכר לימוד

הקורס לא מוכר ע״י המדינה ולכן לא ניתן לאמן איתו לפי החוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית