עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
YouTube- Vֳ¶rֳ¶s Zoltֳ¡ns posing routine
YouTube- Funny Arab bodybuilder dancing
מטרת האשכול היא לא לעורר מחלוקת או וויכוחים, אני רק חושב שזה מבהיר למה יש אנשים שלא אוהבים את התחום הזה, אני אישית אוהב פיתוח גוף, אבל אני לא אוהב שזה הופך להיות קרקס.
לא אהבתי את הריקודים. אני יודע שבפיתוח גוף לא עולים לבמה כדי להרשים אנשים בהרמות, ובאמת שאני אוהב את התחום, רק לא כשהמתחרים עושים פעלולים מהסוג הזה.
אני מצפה שהם יעשו פוסינג רגיל ואולי יוסיפו עוד כמה דברים כדי להרשים את הקהל כמו איזו עמידת ידיים או שפגאט, רק לא מה שהם עשו שם. אני מבין מה אתה אומר וזה הדבר היחיד שאני לא אוהב בתחום 😃מה אתה מצפה שהם יעשו שם? ישירו אופרה? יחקו את חנוך רוזן? 😉
זה חלק מההופעה שלהם, כמו שמפתחות גוף בארץ ובעולם צריכות לענטז (לצערי, ולצערן המתחרות והמעריצים) על הבמה.
כמובן שמדובר בעניין של טעם, אך הבחורים בקליפים שפרסמת הם יחסית די נורמלים. בתחרויות בארץ הופיעו על הבמה מתחרים שנתנו הופעה של מתחרי אירובי, בתחרות פיתוח גוף. כמעט בכיתי על הכסף ששילמתי על כרטיס.
אני מצפה שהם יעשו פוסינג רגיל ואולי יוסיפו עוד כמה דברים כדי להרשים את הקהל כמו איזו עמידת ידיים או שפגאט, רק לא מה שהם עשו שם. אני מבין מה אתה אומר וזה הדבר היחיד שאני לא אוהב בתחום 😃
נ.ב. זה באמת קרקס - הרי זה התחיל עם מופעי "האיש החזק" בקרקסים, לא?