הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מה אני לא אוהב בפיתוח גוף

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378

מטרת האשכול היא לא לעורר מחלוקת או וויכוחים, אני רק חושב שזה מבהיר למה יש אנשים שלא אוהבים את התחום הזה, אני אישית אוהב פיתוח גוף, אבל אני לא אוהב שזה הופך להיות קרקס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה הקשר קרקס? ותראה לי בן אדם אחד פה בפורום שיצטט אותך ויגיד שהוא לא אוהב את התחום ביגלל אופעות מהסוג הזה.
תבין שכל מפתח גוף שעולה לבמה צריך להרביץ אופעה. והוא גם צריך להיות מין שואומן בשביל להדליק את הקהל והשופטים.גם על אופעה והרושם שאתה משאיר אצל השופטים זה ניקוד. ולא חסר אנשים שמרביצים פוזינג מהסוג הזה ומקבלים גם מקום ראשון בארנולד קלאסיק (קאי גרין לדוגמה).

• פותח/ת השרשור
לתת הופעה מבחינתי זה לבוא הכי מוכן ולהראות את הגוף בצורה הכי טובה, מה שהם עושים שם זה פשוט קרקס, משום מה לא ראיתי את קולמן וקאטלר עושים את זה.

YouTube- Vֳ¶rֳ¶s Zoltֳ¡ns posing routine

YouTube- Funny Arab bodybuilder dancing

מטרת האשכול היא לא לעורר מחלוקת או וויכוחים, אני רק חושב שזה מבהיר למה יש אנשים שלא אוהבים את התחום הזה, אני אישית אוהב פיתוח גוף, אבל אני לא אוהב שזה הופך להיות קרקס.

😃

באתר שבו יש רוב למעריצים של PL ו WL, די קשה לא לעורר מחלוקת וויכוחים בעניין פיתוח הגוף.

צפיתי בקליפים הנ"ל, ואני חושש שלא הבנתי את כוונתך. פיתוח הגוף מתמקד ב-show. בתחרויות פיתוח גוף אנשים לא עולים אל הבמה כדי להתפאר בהישגיהם בתחום ההרמות, שלא לדבר על היכולת לכופף מתכות או למשוך משאיות. אם זה מה שאנשים מבקשים לראות על הבמה, אזי הם בזבזו זמן וכסף.

המתחרים בתחרויות פיתוח גוף עולים אל הבמה כדי להציג את הגוף השרירי המושלם לכאורה, עם מינימום אחוז שומן. אם זה בריא או לא, לא זה נושא הדיון.

בתחרויות הללו יש סיבוב (לפחות) של תצוגת שרירים טכנית. כדי שהתחרות לא תהייה "יבשה", יש סיבוב שבו כל מתחרה מציג את גופו בצורה המחמיאה לו (לדעתו, בעיקר) בתקווה לזכות. אותו סיבוב "נותן" למתחרה יד חופשית להציג את עצמו בכל דרך שהיא.

המתחרים בקליפים הללו מציגים את עצמם בצורה מבדרת, אך לא מבזה. כמובן שלא חסרים ליצנים על הבמה, אך לדעתי הבחורים ב בשני הקליפים לא נכנסים לקטגורייה זו.

אודה לך אם תסביר מה בהופעה שלהם לא מצא חן בעינייך.

• פותח/ת השרשור
לא אהבתי את הריקודים. אני יודע שבפיתוח גוף לא עולים לבמה כדי להרשים אנשים בהרמות, ובאמת שאני אוהב את התחום, רק לא כשהמתחרים עושים פעלולים מהסוג הזה. אה וטרול יקר, נראה לי שמעכשיו אני אפסיק להתייחס לתגובות שלך כי כבר הוכחת לי שאתה אינפנטיל עם מוח של בן 12 שאין לו שום דבר חכם או חשוב להגיד 😃

נערך לאחרונה:
לא אהבתי את הריקודים. אני יודע שבפיתוח גוף לא עולים לבמה כדי להרשים אנשים בהרמות, ובאמת שאני אוהב את התחום, רק לא כשהמתחרים עושים פעלולים מהסוג הזה.

מה אתה מצפה שהם יעשו שם? ישירו אופרה? יחקו את חנוך רוזן? 😉

זה חלק מההופעה שלהם, כמו שמפתחות גוף בארץ ובעולם צריכות לענטז (לצערי, ולצערן המתחרות והמעריצים) על הבמה.

כמובן שמדובר בעניין של טעם, אך הבחורים בקליפים שפרסמת הם יחסית די נורמלים. בתחרויות בארץ הופיעו על הבמה מתחרים שנתנו הופעה של מתחרי אירובי, בתחרות פיתוח גוף. כמעט בכיתי על הכסף ששילמתי על כרטיס.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מצפה שהם יעשו שם? ישירו אופרה? יחקו את חנוך רוזן? 😉

זה חלק מההופעה שלהם, כמו שמפתחות גוף בארץ ובעולם צריכות לענטז (לצערי, ולצערן המתחרות והמעריצים) על הבמה.

כמובן שמדובר בעניין של טעם, אך הבחורים בקליפים שפרסמת הם יחסית די נורמלים. בתחרויות בארץ הופיעו על הבמה מתחרים שנתנו הופעה של מתחרי אירובי, בתחרות פיתוח גוף. כמעט בכיתי על הכסף ששילמתי על כרטיס.
אני מצפה שהם יעשו פוסינג רגיל ואולי יוסיפו עוד כמה דברים כדי להרשים את הקהל כמו איזו עמידת ידיים או שפגאט, רק לא מה שהם עשו שם. אני מבין מה אתה אומר וזה הדבר היחיד שאני לא אוהב בתחום 😃

אני מצפה שהם יעשו פוסינג רגיל ואולי יוסיפו עוד כמה דברים כדי להרשים את הקהל כמו איזו עמידת ידיים או שפגאט, רק לא מה שהם עשו שם. אני מבין מה אתה אומר וזה הדבר היחיד שאני לא אוהב בתחום 😃

מצחיק שהזכרת את זה. גם עמידת ידיים ושפאגאט היו פעולות רווחות בקרב מפתחי הגוף, לפחות עד תחילת שנות התשעים, אז עלתה חשיבותה של המסה על חשבון הסימטריה.

קולמן היה עושה ספליט עד סוף הקריירה שלו, לא?
לא יעזור, אחרי שמעכלים שזה מופע בו גברים ונשים מורעבים ומגולחים מורחים צבע ושמן ואז עולים על הבמה ערומים ומשווים שרירים, כל השאר נהיה 'כסף קטן'. אבל יתכן שיש אנשים שזה מטריד אותם בעיקרון, ואז הפורמאליות נותנת לזה מסגרת של תקינות ומהוגנות.
נ.ב. זה באמת קרקס - הרי זה התחיל עם מופעי "האיש החזק" בקרקסים, לא?

הם הציגו רמה גבוהה מבחינת פיתוח גוף
ואם בא להם שהרוטינה שלם תהיה כך זו זכותם

זכותך גם לקרוא להם ליצנים

לדעתי רמה גבוהה, לא כולם עולים עם שיר מטאל ומציגים רוטינה קשוחה

• פותח/ת השרשור
רמה גבוהה על זה אין ויכוח רק הבעתי את דעתי בעניין 😃

יופי של רמה ויופי של הופעה!!!! נותן עיניין , נותן צבע לכל המופע ובעיקר מראה בצורה מאוד יפה את הגוף והמסה של אנשים אלו. אני מזמין אותך פעם אחת להתכונן לתחרות ואז לראות האם זה קרקס או לא........

• פותח/ת השרשור
שוב פעם, לא אמרתי שהתחרות היא קרקס, האנשים עובדים קשה כדי להגיע לרמה הזאת ואת זה אני מכבד, אני לא מכבד גברים שמענטזים.

Back
למעלה תחתית