שאלה לפני ייעוץ

Omrixomri

משתמש מתחיל
8
0
היי יש לי שאלה,אני בן 21 גובה 1.76 ושוקל 64.
עכשיו נרשמתי לקרוספיט לשלושה חודשים ואני שם כבר שבועיים.
האם עם תפריט מותאם שתביאו לי בייעוץ אישי אני אצליח לגדול? אני הולך לפי האימונים בקרוספיט ובנוסף לזה אני ממלצר, יהיה אפשרי להגיע למאזן קלורי חיובי עם זה שאני כביכול שורף הרבה קלוריות? וגם האם האימונים שם אפקטיבים לגדילה? או שכדאי לי לחכות שהשלושה חודשים יסתיימו ואני כבר אדע טוב את כל התרגילים ואוכל להתאמן בעצמי

אתה תצטרך לשלב אימוני כוח חיצוניים מהקרוספיט. זה יראה משהו כמו 2-3 אימוני משקולות בשבוע ו 2-3 אימוני קרוספיט (עד 5 אימונים סה״כ בשבוע).
כן תצליח לגדול ולהיות במאזן קלורי חיובי

• פותח/ת השרשור
אתה תצטרך לשלב אימוני כוח חיצוניים מהקרוספיט. זה יראה משהו כמו 2-3 אימוני משקולות בשבוע ו 2-3 אימוני קרוספיט (עד 5 אימונים סה״כ בשבוע).
כן תצליח לגדול ולהיות במאזן קלורי חיובי
אם אין באפשרותי לעשות יותר משלושה אימוני בשבוע, במקסימום לנסות להגיע לשני אימוני קרוספיט ואימון משקולות אחד באופן גי'ם(פשוט ככה מסתדר לי עם השעות של העבודה והאימונים) מה היית ממליץ לי לעשות? להמשיך להתאמן רגיל בקרוספיט ואז באוקטובר להירשם לחדכ ולהתאמן עצמאי? כאילו הייתי רוצה לדעת אם יש את האפשרות לנצל את השלושה חודשים כדי לגדול כמה שאפשר

אם אין באפשרותי לעשות יותר משלושה אימוני בשבוע, במקסימום לנסות להגיע לשני אימוני קרוספיט ואימון משקולות אחד באופן גי'ם(פשוט ככה מסתדר לי עם השעות של העבודה והאימונים) מה היית ממליץ לי לעשות? להמשיך להתאמן רגיל בקרוספיט ואז באוקטובר להירשם לחדכ ולהתאמן עצמאי? כאילו הייתי רוצה לדעת אם יש את האפשרות לנצל את השלושה חודשים כדי לגדול כמה שאפשר
אתה עדיין תתקדם פשוט יותר לאט

Back
למעלה תחתית