הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנאבר - חברות

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
איזה חברות מומלצות יש שמייצרות אנאבר בשוק?

אשמח לתשובה ממי שהיה לו ניסיון עם אנאבר איכותי.

שלום ,

אהלן , לי היה נסיון עם כמה חברות ספציפיות שכן עבדו עם נסיון של הרצת אנבר סולו כבדיקה . אני מתכנן גם לעשות בדיקת לאבמקס על אנבר בעוד כמה זמן ולפרסם פה בפורום . 2 החברות היחידות שהרצתי ואפשר לסמוך עליהם לדעתי זה מדיטק וזנקו

קבצים מצורפים

• 2016-06-15 23.34.59.png
    2016-06-15 23.34.59.png
    KB 308.4 · צפיות: 714
  • IMG-20160615-WA0034.jpg
    IMG-20160615-WA0034.jpg
    KB 22.6 · צפיות: 699
שלום ,

רק אבהיר לך משהו:
לבקש חוות דעת רק מ"אלו שניסו", זה מאוד יומרני. אמנם לאנאבר זה די מתבקש והגיוני, אך באופן כללי לא יהיה הגיוני לנסות כל חומר מכל חברה כדי לגבש דעה, נכון?

אז כיצד ניתן לקבל מידע, לאמוד על איכותו, לסנן ולהחליט?

צריך לפנות למקורות נייטרליים ככל שניתן, לשמע חוות דעת ולתהות האם יש בהם אובייקטיביות או מניפולציות. מעבר לאדם שנותן את הדעה, חשוב הסביבה שלו ומה הוא מסמל. הרבה מטעים בזכות המראה או הטייטלים שהם מחזיקים.

השוואת מספר מקורות, חקירה לעומק, גילוי סבלנות, וכן, יש תמיד חשש וספק, הם הדרך העדיפה יותר לבחירת חומרים ומקור.

ללא ניסיון כלל באנאבר, אני יכול לומר לך שיש אנאבר רפואי שהסיכוי שתמצא אותו אפסי. מדובר ב-Bonavar של חברת בודי ריסרץ'. בארץ הוא מזמן לא זמין ובחו"ל הרבה זיופים ושאריות...

מעבר לכך קיימת חברת זנקו כיום, שגם לה יש אנאבר, ומחוות דעת שאני מכיר (מעבר למה שהבחור רשם לך מעלי), אכן מדובר באנאבר והלקוחות מרוצים.

אנאבר אמיתי הוא חומר יקר, ופחות זמין בשוק אך ורק מטעמי ביקוש (חומר הגלם זמין בדיוק במידה שטסט זמין). עם זאת, זה לא אומר שאנאבר לא קיים - הוא כן. פשוט נוח לזייף אותו, כי משתמים רבים לא ידעו להבדיל בינו לבין, למשל, וינסטרול, מבחינת פעילות, קל וחומר שמדובר בניסיון ראשוני באנאבר וללא ניסיון קודם בוינסטרול.

אז איך מרגיש אנאבר אמיתי? בהיותו אוראלי DHT עדין וחזק, יחסית, אנדרוגנית, הוא יתן מראה קשיח ו-ואסקולארי, יעזור מבחינה מטבולית בניוד שומן עיקש (אך ורק בהינתן תזונה נכונה ואימונים מתאימים), לא יכביד על הכבד ועל המפרקים (לא אחת בזמן שימוש בוינסטרול מרגישים כאבים ותחושת שחיקה במפרקים), לא יספח נוזלים ויעלה מעט את הכוח והרייג' (ה-Drive) באימון.

חלק רב ממה שנזכר לעיל מאוד אפוף, ויהיה ממש קל לבלבל בהרגשות אלה עם וינסטרול. אלא שוינסטרול אינו מצטיין, כמו אנאבר, בנייד השומן העיקש ובמתן כוח נוסף, עקב אנדרוגניות חלשה יותר

הי ,
אני סיימתי שימוש האנבר של וורטקס למשך 6 שבועות מתוך הסייקל הנוכחי , אפשר לומר שחלק גדול מהתכונות שדניאל ציין התקיימו אצלי אך בעוצמה בינונית לחלוטין , אינני בעל ניסיון בנטילת אוראלים ולא נטלתי מימי ויני או טוריבינול כך שממש אין לי יכולת השוואה , בנוסף חייב לציין שהשמנים ( טסט ופרימו ) שאני מזריק עושים את העבודה ודי מתשתשים את אפקט האוראלי שמתיימר להיות אנבר.
לסיכום:
1. יש אפקט אך מתון .
2. שתי חברים שנוטלים טסט ואנבר כסייקל מובנה מאותה חברה שציינתי , מרוצים מאוד וחווים את החוויה שדניאל ציין וניתן לראות שינוי ויזואלי וכמו כן עליה בכוח ובאנרגטיות.
3. ממליץ לרכוש חומרים מהמקום הקרוב ביותר לאמין .
בהצלחה

יש לי נסיון עם אנבר של :
Geneza
Gp
Zenco
משתי החברות הללו הכי אהבתי את Zenco . האנבר שלקחתי במינון של 70מג ליום חיטב לי את הצורה חח פסים ומראה קשיח . אני נורא אהבתי את השימוש בו ואעשה שוב כמובן , מעבר לכך אני חייב לציין את הטרן הקצר שהוא נורא נורא חזק . עם הנסיון שלי כמובן הטרן הזה מאוד איכותי מבחינת עצבים חום גוף מאוד בעייתי בקיץ . אני שמח שיש חברה חזקה בשוק סוף סוף ...

שלום ,

למה אתה מתעקש על אנאבר?
אתה מתכוון להריץ סולו?
חיטוב לשייפר חלומי?
סתם עודף כסף או חוסר היגיון?

רציתי להשתמש בזה כי ראיתי שזה לא משבית לגמרי את יצור הטסט ואפשר להשתמש בוא כי הוא עדין
יופי, ו..?
אתה תעשה הכל כדי לקבל תשובה שכדאי לך?
מה אנאבר יתן לך? אז הוא לא ישבית את הציר... גם סייקל טסט, במזל כלשהו, עשוי שלא ממש.
מכל אלה פשוט אתה מחזק את העובדה שעד שלא יהיה לך מספיק ידע וגם מנטאליות נכונה וגישה לעניין - ממש לא כדאי לך להתקרב לשום חומר שנקרא סטרואיד
אז..
לא בבית ספרנו (אני מניח שאתה עדיין שם)

עם pst לא יוכל לתת משהו בחיטוב הוא עוזר בשומן בבטן וסיימתי יב אל תדאג
ומה הקטע הזה שכל פעם אתה יורד עלי עשיתם בפורום הזה כל ילד ב 18 ששואל שאלה על סייקל מטומטם

ומה הקטע הזה שכל פעם אתה יורד עלי עשיתם בפורום הזה כל ילד ב 18 ששואל שאלה על סייקל מטומטם

PST זה קובץ ארכיון של Outlook ,
תעשה טובה לעצמך גבר - תתחיל לאכול ולהתאמן כמו שצריך ורק אז תיגע בחומרים .

המלצה אישית לא לפני גיל 21 שתקבל קצת שכל עכשיו עוד מוקדם מדי .

אפילו את המונח אתה לא יודע לרשום נכון.

גבר, אתה פשוט מרים לי להנחתות.

לא לפני גיל 21 שתקבל קצת שכל עכשיו עוד מוקדם מדי .
בדיוק סיימתי להסביר בהודעה פרטית לאחד חברי הפורום, ששימוש בחומרים לא מומלץ רק מגיל מסויים, אלא מעת בה אותו פרט בשל מנטאלית, פיזית, בריאותית, פרקטית ובעל מספיק ידע כולל לכך.

יש בני 20 שיכולים ללמד הרבה אחרים.
יש כאלו שגם בהיותם אנשים מבוגרים בעלי משפחה, לא הייתי ממליץ להם להשתמש באקמול על פי שיקול דעתם האישי.

כל מקרה לגופו, ובמקרה שלך אגם - יש עוד הרבה מה ללמוד, ליישם ולהטמיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית