הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Igf 1 des

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
מישהו יודע מה הרגישות שלו לחום? האם צריך קירור מתמיד? פרוטוקולים וכדומה יתקבלו בברכה..

כל עוד הוא בתצורת אבקה מומלץ לאחסן אותו במקפיא, יש לו חיי מדף בערך של חודש בטמפרטורת חדר, אסור לחשוף אותו לשמש באופן ישיר!
אחרי העירבוב בין עם זה עם מים בקטריוסטטים או חומצה אצטית יש לשמור במקרר אך לא במקפיא.
מאחר וזה "הגירסה" עם זמן מחצית החיים מהיר מאד יש לתת אותו ממש בסמוך לאימון ועל אותו שריר אותו אתה הולך לאמן.
מינון שכיח התחלתי הוא 30-50 מיקרוגרם ויכול להגיע אף ל100 לאנשים עם נסיון.
הייתי ממליץ לך לקרוא לוגים ברחבי הרשת ולהפיק ידע נרחב יותר לגבי החומר פעילותו ואופן שימושו.

מישהו יודע מה הרגישות שלו לחום? האם צריך קירור מתמיד? פרוטוקולים וכדומה יתקבלו בברכה..
מדובר בחומר עדין ורגיש
מעבר לנאמר נכון על ידי idan, חשוב לדעת שקל לקבל חומר שלא אוחסן כראוי ובפועל לא יעבוד
באם אין לך אפשרות לקבל ממקור מהימן - ותר מראש - חבל על ההתעסקות והכסף

מדובר בחומר עדין ורגיש
מעבר לנאמר נכון על ידי idan, חשוב לדעת שקל לקבל חומר שלא אוחסן כראוי ובפועל לא יעבוד
באם אין לך אפשרות לקבל ממקור מהימן - ותר מראש - חבל על ההתעסקות והכסף

יחזק ואף יוסיף שזהו חומר יקר, ככה שאם המחיר נראה לך זול מדי תבין ת'רמז.

• פותח/ת השרשור
יחזק ואף יוסיף שזהו חומר יקר, ככה שאם המחיר נראה לך זול מדי תבין ת'רמז.
המקור שלי מוכר די בזול.. אבל הוא אמין. אני ינסה פעם אחת וידווח על התוצאות. מקסימום הפסדתי כמה דולרים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית