הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמירה על חיי סוללה של הלפטופ

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
אהלן.
משהו שקצת לא ברור לי, אני שומע דעות לכאן ולכאן..
דעה אחת אומרת - לעבוד כמה שפחות כשהוא מחובר לחשמל, וכשהסוללה מתרוקנת אז למלא.
דעה שנייה אומרת לעבוד כמה שאפשר עם לפטופ מחובר לחשמל, בשביל שהסוללה תעבוד כמה שפחות.

למישהו יש מושג בנושא?

להוציא את הסוללה כאשר המחשב מחובר לחשמל!

ואף פעם אל תחבר מטען שהסוללה כבר טוענה.

במקרה הזה תנצל את הסוללה עד האחוזים האחרונים ותבצע טעינה מחדש..
מומלץ גם לפעמים לבצע פריקה מלאה של הסוללה והטענה מחדש..

ובמקרה הכי גרוע עוד כמה שנים תחליף מחשב או תרכוש סוללה חדשה..

במקרה הזה תנצל את הסוללה עד האחוזים האחרונים ותבצע טעינה מחדש..
מומלץ גם לפעמים לבצע פריקה מלאה של הסוללה והטענה מחדש..

ובמקרה הכי גרוע עוד כמה שנים תחליף מחשב או תרכוש סוללה חדשה..

יש לך גם הסבר למה צריך לפעול כך?

שנת 2016 ועדיין לא המציאו מנגנון שמפסיק להטעין ולהרוס סוללה כשהיא 100% והמחשב מחובר לחשמל? לא נשמע לי הגיוני

שנת 2016 ועדיין לא המציאו מנגנון שמפסיק להטעין ולהרוס סוללה כשהיא 100% והמחשב מחובר לחשמל? לא נשמע לי הגיוני
המציאו.
גם משתמשים בסוללות LiPo ולא ליתיום ככה שאין צורך לרוקן את הסוללה והלטעין מחדש זה סתם ברוסיינס.

המציאו.
גם משתמשים בסוללות LiPo ולא ליתיום ככה שאין צורך לרוקן את הסוללה והלטעין מחדש זה סתם ברוסיינס.
זה גם בפלאפונים עכשיו, בזמנו כאשר הייתה קונה מכשיר חדש היו אומרים לך תחכה שהסוללה תתרוקן ואז תחבר לאיזה 24 שעות רצוף וכו', כבר אין בזה צורך.

@shahar18 אני משתמש בלפטופ עבודה שלי כל יום כאשר הוא מחובר לחשמל בזמן שהסוללה בפנים. הסוללה לא נפגעת. היא כן נפגעת לאורך השנים. וגם סתם לפעמים יש בעיות בסוללות והם מחזיקות יותר זמן או פחות תלוי מזל טיפה (האם היה איזה פאק קטן ביצור או לא)
לא בכל מחשב נייד אפשר להוציא את הסוללה
קניתה אפל ?

• פותח/ת השרשור
זה גם בפלאפונים עכשיו, בזמנו כאשר הייתה קונה מכשיר חדש היו אומרים לך תחכה שהסוללה תתרוקן ואז תחבר לאיזה 24 שעות רצוף וכו', כבר אין בזה צורך.

@shahar18 אני משתמש בלפטופ עבודה שלי כל יום כאשר הוא מחובר לחשמל בזמן שהסוללה בפנים. הסוללה לא נפגעת. היא כן נפגעת לאורך השנים. וגם סתם לפעמים יש בעיות בסוללות והם מחזיקות יותר זמן או פחות תלוי מזל טיפה (האם היה איזה פאק קטן ביצור או לא)

קניתה אפל ?
כן אני עם מק אייר. חשבתי לכתוב מייל לאפל ולשאול אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית