הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התגעגתם לאורן?

אנא חסוך ממני את נאומייך החלמאיים. לדעתך הטיפולים של זריף הם פלסבו, אבל הוא מהווה מקור אמונה לאנשים בדיוק כפי שכסיל כמוך מאמין בלוגיקה בסיסית בדיונית.
אז אתה בעצם אומר שלהניח שלחצי מהמדינה יש "לוגיקה בסיסית" כמו שאמרת, הופך אותי לכסיל שמשתווה לאדם שמאמין בשטות כמו טלקינזיס, ואני חשבתי שאתה יוצא כנגד הציניות שכביכול הצגתי כשקראתי לו נוכל, ואתה בעצם מגיע מנקודה הרבה יותר צינית כשאתה מציג טענה כזאת, מכאן ניתן לראות שאתה נוגד את עצמך וזה הופך אותך לאחד משני דברים, אידיוט או טרול.

3482701675_303ccecb0d.jpg

אז אתה בעצם אומר שלהניח שלחצי מהמדינה יש "לוגיקה בסיסית" כמו שאמרת, הופך אותי לכסיל שמשתווה לאדם שמאמין בשטות כמו טלקינזיס, ואני חשבתי שאתה יוצא כנגד הציניות שכביכול הצגתי כשקראתי לו נוכל, ואתה בעצם מגיע מנקודה הרבה יותר צינית כשאתה מציג טענה כזאת, מכאן ניתן לראות שאתה נוגד את עצמך וזה הופך אותך לאחד משני דברים, אידיוט או טרול.

דימיתי את חוזק האמונה בזריף של אנשים מסויימים ע"י אמונתך בלוגיקה כושלת ובגיבוב הבלים. אתה מוכיח את אווילותך כל פעם מחדש - אתה בכלל לא מבין מהו דימוי ועל מה מדברים איתך.

"דימוי הוא אמצעי פיגורטיבי או אמצעים פיגורטיביים, הבאים לתאר מושג כלשהו באמצעות דמיון, או השוואה למושג משדה סמנטי (שדה משמעות) אחר / מקביל".

ברור שאינך איש-שיח רציונלי, אז אנא ממך חסוך ממני את נבערותך, ואל תגיב לי.

דימיתי את חוזק האמונה בזריף של אנשים מסויימים ע"י אמונתך בלוגיקה כושלת ובגיבוב הבלים. אתה מוכיח את אווילותך כל פעם מחדש - אתה בכלל לא מבין מהו דימוי ועל מה מדברים איתך.

"דימוי הוא אמצעי פיגורטיבי או אמצעים פיגורטיביים, הבאים לתאר מושג כלשהו באמצעות דמיון, או השוואה למושג משדה סמנטי (שדה משמעות) אחר / מקביל".

ברור שאינך איש-שיח רציונלי, אז אנא ממך חסוך ממני את נבערותך, ואל תגיב לי.

הבנתי טוב מאוד את הדימוי ועליו הגבתי, אם היו לך כישוריים בסיסיים בהבנת הנקרא היית רואה את זה, ואתה עוד מעז להזכיר את המילה נבערות.

המטרה שלך כאן היא סתם להתווכח על כלום, אתה אפילו לא מציג פה שום טענה, אני ועוד אנשים כאן הסברנו לך טוב מאוד למה האדם הוא נוכל ואחרי זה החלטת לתקוף אותי אישית, מסקנה: אתה טרול מפגר.

הבנתי טוב מאוד את הדימוי ועליו הגבתי, אם היו לך כישוריים בסיסיים בהבנת הנקרא היית רואה את זה, ואתה עוד מעז להזכיר את המילה נבערות.

המטרה שלך כאן היא סתם להתווכח על כלום, אתה אפילו לא מציג פה שום טענה, אני ועוד אנשים כאן הסברנו לך טוב מאוד למה האדם הוא נוכל ואחרי זה החלטת לתקוף אותי אישית, מסקנה: אתה טרול מפגר.

אתה צריך להבין שאתה זה שלא מציג פה טענה כאשר אתה אינך מבין שדימיתי את האמונה, ולא את הטיפשות (שהרי המאמינים באורן זריף אינם בהכרח טיפשים, אולם אתה טיפש).

הטענה שלי הייתה שההצהרות חסרות הבסיס שלך שגויות -
פלסבו זו לא נוכלות כשמדובר בהצלת חיים. טענת שע"י טיפול דמה אורן זריף נוכל - ממילא אינך יכול לקבוע אם זה טיפול דמה או לא, אלא במסגרת הידע האנושי בלבד (שמסתבר שגם בו אינך מתמצא במיוחד).
בנוסף טענת שחצי מדינה שונאת אותו ע"י כך שהתבססת על ההצהרה הראשונה שלך (הנוכלות) וכמובן שזה מיד פוסל גם את ההצהרה הזו.

במקום להודות לי על נדיבותי בניסיון לבנות לך יסוד פיקחות, אתה מכנה אותי בשמות, ובכך מפגין אינפנטיליות, וכלל לא מפנים את דבריי. על כן, לא אמשיך לבזבז את זמני על שצף דיבורי הסרק שלך, וכמובן אם הם יכילו פתפותי ביצים עם סיומת "טרול אדיוט".

אגב, RG2550, אני מציע שתקרא את זה:

http://www.skepdic.com/selfdeception.html

אני בסה"כ הסברתי למה קראתי לו נוכל ואמרתי שחצי מהמדינה שונאת אותו, אתה זה שהתחיל עם כינויי גנאי, ולא הצגת שום טיעון חוץ מאלה שאפשר לסכם את כל מה שניסית להגיד בשני משפטים קצרים:

אתה טועה ואתה טיפש, זה כל מה שניסית להגיד ללא שום הסבר לטענה שאני טועה ולמה אני טועה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית