הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיפס

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
שאני עושה דיפס ממש כואב לי בחזה וזה מונע ממני להגיע למקסימום שלי,
אני מרגיש כאילו החזה עומד להקרע.
אבל אני בטוח יכול לעשות עוד כמה חזרות כי אין עומס על הידיים מה שמפריע זה החזה.
יש למישהו רעיון איך אפשר להחליש את הכאב הזה? (להשען קדימה אחורה וכו')
תודה
.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה מקבילים רחבים ככה זה צריך להיות.
לא הם לא רחבים,סטנדרטים.
תודה גל. ומה זאת אומרת גב מכווץ? הכוונה מקושת כמו בבנץ' או להצמיד את השרירים שבגב?

נערך לאחרונה:
גם אני מרגיש ככה,יותר כאילו העצמות בבית החזה מתפרקות חחח,וזה קורה לי גם בכתפיים,כנראה משהו של גמישות אני מנחש (במקרה שלי לפחות)

אל תרד למטה מ90 מעלות במרפקים. תתקדם לאט בחזרות ובמשקלים שאתה מעלה.
יש לחץ כבד על הכלוב בית חזה. המקום הכי רגיש שם זה הסחוס שמחבר בין הצלעות לסטרנום והוא יכול להתעקם ולהתעוות בגלל הלחץ.
לי קרה שירדתי מאוד נמוך עם משקל גבוה הרגשתי "פופ" בבית חזה כאילו משהו יצא וחזר, עד עכשיו יש לי שם קליקים וכאבים כשאני מתמתח.

אל תרד למטה מ90 מעלות במרפקים. תתקדם לאט בחזרות ובמשקלים שאתה מעלה.
יש לחץ כבד על הכלוב בית חזה. המקום הכי רגיש שם זה הסחוס שמחבר בין הצלעות לסטרנום והוא יכול להתעקם ולהתעוות בגלל הלחץ.
לי קרה שירדתי מאוד נמוך עם משקל גבוה הרגשתי "פופ" בבית חזה כאילו משהו יצא וחזר, עד עכשיו יש לי שם קליקים וכאבים כשאני מתמתח.
אז לבוא עם מד זווית לחדר כושר?
לתת דוגמא אישית לפציעה שחווית שהייתה יכולה להגרם מכל כך הרבה סיבות שונות זו טעות שחוזרת בהודעות שלך שוב ושוב.

תרד עד גבול היכולת שלך לירידה מבוקרת בלי להגיע לכפיפה בעמ"ש.

זה לא משהו שאני אומר על הנסיון. ברגע שזה קרה בדקתי תעניין נכנסתי לפורומים בחו"ל וזה מה שאומרים אנשים חכמים יודעים ממני. לא הייתי אומר משהו כזה כי ככה נראה לי.
לא הבנתי תעקיצה של המד זווית. זה אומר שגם בסקוואט לעשות מה שנראה לי בערך כי אין לי מד זווית?

זה לא משהו שאני אומר על הנסיון. ברגע שזה קרה בדקתי תעניין נכנסתי לפורומים בחו"ל וזה מה שאומרים אנשים חכמים יודעים ממני. לא הייתי אומר משהו כזה כי ככה נראה לי.
לא הבנתי תעקיצה של המד זווית. זה אומר שגם בסקוואט לעשות מה שנראה לי בערך כי אין לי מד זווית?
גם בחו"ל יש אנשים שלא ממש יודעים על מה הם מדברים, זה שהם כותבים בפורומים בשפה אחרת זה לא עושה אותם חכמים יותר.

בסקוואט זה פשוט מאוד - מתחת למקביל. שום דבר לא נעשה "בערך" בחדר כושר, כשעושים משהו "בערך" אז נפצעים.
כל מי שמדבר בזוויות ומעלות* בחדר כושר הוא ליצן**

* לא תקף לגבי לחיצת חזה בשיפוע, כיוון השיפוע הוא קבוע ולא משתנה בהתאם לרצון המתאמן וליכולתיו הפיזיות

** לרוב מתבטא בלחיצות חזה ללא נעילה של המרפקים או ללא נגיעה של המוט בחזה. לעיתים מתבטא גם בסקוואט שמלווה באופן קבוע במספר המעלות במפרק הברך. ליצנים בדר"כ נצפים לבושי גופיות, מכנסיי BUGGY רחבות ונעליים אופנתיות ורחבות. על פרק כף היד ניתן למצוא רצועות אחיזה ולעיתים כובע או בנדנה על הראש.

• פותח/ת השרשור
עובד גם הכוונה מרגישים אותו.
ואחיזה" צרה" זה לא במרחק של 2 סנטימטר,אז ככה שמרגישים את החזה.

אני לא כ"כ מבין מה הבעיה, תשלוט בירידה ואל תרפה אף שריר ולא נראה לי שתיהיה לך בעיה, גם אני זוכר כאבים דומים כשירדתי בצורה מבוקרת והרפתי את השרירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית